Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
Új hozzászólás Aktív témák
-
Submarine
senior tag
Sziasztok!
- hyperos 2.0.9.0
- öreganyám telója
- ott tartok, hogy belevágom a kisfejszét
Megpróbálom megfogalmazni a problémát:
Ha pl. "ne zavarjanak" módba teszem, vagy lenémítom, majd amikor kikapcsolom bármelyiket, a telefon full hangerőn elkezd játszani valami zenét. Alkalmanként valami hangvezérlés asszisztens vagymi értesítés is megjelenik a kijelző alján. De nem mindig. Turkáltam a beállításokban, értesítésekben, de nem jöttem rá mi ez. Újraindítottam a telefont. Ha többször egymás után ki-be kapcsolgatom ezeket az opciókat, akkor a zenét annyiszor elkezdi játszani, és "egymásra teszi", tehát tiszta hangzavar lesz. Nem tudom mitől, de közben annyi változás történt, hogy mostmár a beállított teló hengerőn, tehát nem full hangerőn játssza ezt. Mi ez, mit lehet vele csinálni? Ahogy nézegettem a beállításokat, az még ok lenne, hogy nem enged alkalmazásokat letörölni, de hogy letiltani sem lehet?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro Max / Natural Titanium / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (156)
- iPhone 13 Pro / Sierra Blue / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (142)
- iPhone 13 Pro / Graphite / 128GB / Gyári kártyafüggetlen (143)
- iPhone 12 / Blue / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (147)
- iPhone 13 Pro / Sierra Blue / 128GB / Gyári kártyafüggetlen (152)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest