Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- No Voice in the Galaxy
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Tomb Raider Remastered I-III
- Az emberek furák lettek
Új hozzászólás Aktív témák
-
movax
őstag
Egy hét éves TP-Link routeren toljuk otthon családilag több generációnyi Redmi/Poco telefonokkal, 2,4 és 5 GHz-en vegyesen, a munkahelyen meg szintén vannak Redmik, soha semmi gondunk nem volt a wifi-kapcsolattal, sem a stabilitással, sem a sebességgel, sztem ez nem telefon-probléma lesz.
-
Caaabi
senior tag
Sziasztok,
Látom az nfc a téma pont, feleségem telóján valamiért nem akar működni az érintkezésmentes fizetés.
Az alábbi üzenetet dobja fel : [kép]
"Nem végezhet érintkezésmentes fizetést a telefonjával, mivel az nem felel meg a szoftverkövetelményeknek."
Képet is csatolram.
Jelenlegi szoftver: Xiaomi HyperOS 1.0.2.0.UMGEUXM
Android 14 UKQ1.230917.001Készülék 4gb os verzió, modell: 23021RAA2Y
Ha tudtok segíteni benne, hogy mit csináljak, hogy működjön neki a gpay, azért hálás lennék.
A segítő jellegű hsz okat előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
wéercé
junior tag
válasz instantwater #397 üzenetére
Szia!
Hát nem tudom, én nem találtam ilyesmit.
De mondjuk még csak most tanulom a kezelését a telefonnak, szóval bármi lehetséges. -
addikt
-
fene_vad
senior tag
válasz vihartigris #389 üzenetére
XDA fórumon nézz körül, minden info ott van, bár csak angolul és szétszórva.
Telegramon a "Redmi Note 12 4G | Update" csatit keresd a legfrissebb ROM-okért, leírás angol, de a közösség 99%-ban indonézül beszél csak...
Youtube-on a ExplainingAndroid vagy a TechFanciers csatin találsz kezdőknek szóló leírásokat az alapokhoz (bootloader nyitás, , custom recovery, root stb. ) -
gjoco1
addikt
Nálunk eddig soha nem vettük észre a router gyengeségét . ( lehet nem is gyengusz , bár a wifi analízer app nem azt mutatja )
Nejem Tabja egész nap - laptop - smart TV - nekem Samsung telcsi . . Szóval lóg rajta itt is sok és egyik sem hasalt eddig el .
Mióta Redmik kerültek hozzám , azóta van ez , de csak a szaromikon . Botrány . . Ennyire gyengusz a vevő részük . (?) .
Passz . .
Most elengedtem a témát , mert ezek a vasak csak ritkán üzemelnek . Tartalékos telcsik . .
Egyszer berágat , megnézetem a Digisekkel a routerem .
Csinálok egy képernyőmentést rögtön és mutatom . ."A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
wéercé
junior tag
Szia!
Köszi a választ!
Megfordult a fejembe a router gond nekem is, de mégsem gondolnám hogy az lenne, mert elég sok mindent használunk erről a routerről minden gond nélkül.
Nejem telefonja+tabletje+laptopja, gyerek telefonja+laptopja+játékkonzolja, IP kamera, valamint megpróbáltam a régi telefonommal is, de egyik készülékkel sincsen wifi probléma.
Hát egyenlőre nézegetem, aztán meglátjuk.
Csak sajnos az állandó képernyőzár feloldásba és zárásba merül a telefon feleslegesen.
De hát ez van. -
gjoco1
addikt
Én egy hétig b@szakodtam ugyanezzel a problémával két Redmivel . .( Redmi Note 11 Pro mindkettő ) 12 essel nem tapasztaltam , pedig az is lógott a wifin . BT n keveset vagyok , így arról nyilatkozni nem tudok .Random jelentkezik Közelebb menve a routerhez teljesen jó . Nem egyedi probléma a tiéd . Két verzió lehetséges . Vagy ennyire gárgya ezeknek a wifi része , vagy a mi routerünk gyengusz . . Megjegyzem annyi időm még nem volt , hogy kiseggelem egy " erősebb " hálózatnál .
Már azon is agyaltam , mivel az egyik még garis , hogy felkúldöm bevizságálásra . De ez is olyan , mint a fogfájás . Ha elmész a dokihoz , ott tuti nem fáj
Felpakoltam egy wifi analízer alkalmazást , de mivel nem vágom a grafikonokat , így sokkal okosabb nem lettem .
Van egy router Topik és ott azt mondják a srácok ( mutattam képernyőmentést ) , hogy a csatornát kellene át tolnom a 10-12 környékére . Szóval nem egyértelnűen a telcsi a ludas ."A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
wéercé
junior tag
Sziasztok!
A mai nap vettem észre, hogy a telefonom csak úgy elfelejti a wifi-t és a bluetooth-t.
A felső sávban a bluetooth jel látható, de néha még sincs kapcsolat az órával.
A wifi jele viszont van hogy nem is látható felül.
Ha elfelejtetem vele a hálózatot, akkor újra kapcsolódás után ismét van wifi kapcsolat egy darabig.
Lezárt képernyőnél ezek nem látszanak, csak sajnos így nem kapom meg az üzeneteket és az órám sem tudja jelezni a bejövő hívásokat.
Xiaomi HyperOS és Android 14 van rajta, de mivel új a telefon, kb. egy hete üzemeltem be és szinte azonnal frissült erre az új rendszerre, sajnos nem tudom hogy emiatt lehet vagy a MIUI 14 és Android 13 előző verzióval is csinálná ezeket a problémákat.
Valaki tapasztalt már hasonló jelenséget?
Van esetleg rá megoldás?
Köszönöm! -
Graphics
Jómunkásember
válasz vihartigris #387 üzenetére
Külsős app, ( másik tárcsázó) vagy indonéz rom.
Előbbit nem tudom engedik-e még. Utóbbi meg már ugye a romcsere.
[ Szerkesztve ]
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
vihartigris
őstag
Sziasztok!
Hívásrögzítést hogyan lehet megoldani?bármi reciproka a semmi
-
Graphics
Jómunkásember
Majd idővel, nem egyszerre kapja meg mindenki a pakkot, vagy letöltöd kézzel esetleg és úgy.
De nagyon nem kell kapkodni, mindössze egy Size: 64.8 MB csomag.
De ha a teljes csomag kell, elvileg itt fent van: [link]Bocsi, innen még én se bírtam leszedniÉn azt stable beta-nak találtam meg, szóval lehet emiatt nem publikus még.
Itt találtam még meg, de rohadt lassan jön le... [link]
[ Szerkesztve ]
-
juve600
nagyúr
Redmi Note 12 4G NFC – EEA Stable rom van a telón ,
OS1.0.6.0.UMGEUXM ,ezt írja legfrissebbnek ,az enyémen 1.0.2.0 van, hogy tudom rá frissíteni mert nem találja ,nem dobja fel
-
Googie
csendes tag
Sziasztok! RN 12 4G NFC -s teló umgeuxm hyperosal. Most 1.0.2.0 van rajta. Látok 0.3 illetve 0.6-s frissítést.
Valamelyiket raktátok már fel? -
gjoco1
addikt
A feloldó minta után , ha a " pipákat " kivetted , akkor jó lesz .
Kér éves a videó és azóta változott ez a rész is . Ha jól emlékszem ott már nekem sem volt . Amúgy is HyperOS nél más egy picit . . . .Nagyon szívesen !
Már így kevésbé fog reklámokat feldobni . Az elején az msa a leg lényegesebb ( kis robot )"A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
wéercé
junior tag
-
gjoco1
addikt
Nem hátrány , ha tudsz mindent az eszközödről .
Egy apró [segítség] , ha nem szeretnéd kiszedni a hajad a reklámok miatt ."A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
addikt
-
wéercé
junior tag
Rendben.
Köszönöm!
" Közben megoldódott ez a problémám, mert tegnap este frissítettem a telefont és a MIUI 14 helyett a XIAOMI HYPER OS települt fel rá és az android 13 helyett android 14 lett a telefonon, és ezzel a konfigurációval már nekem is írja a processzor típusát a telefon. " -
wéercé
junior tag
-
Graphics
Jómunkásember
Na bekerült a családba egy ilyen készülék.
Már be is frissült, egyelőre jónak tűnik, néha azért lassul, de meglepődtem.
@gjoco1 Hogy lett ebből tályékozódni Azért nem sok szót írunk LY-vel.
-
gjoco1
addikt
A HyperOS ről [itt] tudsz tályékozódni . Olvass vissza és nyugodtan ott is kérdezhetsz .Elég részletesen beszámolunk róla .
Vannak benne jó dolgok , de van ami még javításra szorul .
Nálam is így volt . Gyári vissza állítás után már a Hypert kellett telepítenem. Mondjuk kíváncsi is voltam rá .[ Szerkesztve ]
"A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
wéercé
junior tag
válasz instantwater #365 üzenetére
Szia!
Köszönöm a választ!
Az eladó oldalán fel volt tüntetve, sőt a dobozban, a telefont körbevevő fehér papíron is szerepel a processzor típusa.
De mivel ezekből a Redmi Note 12-ből (is), annyi féle fajta létezik, szerettem volna látni a telefon kijelzőjén is.
A családban mindenkinek írja a menüben, az enyém csak Octa-core 2.80 Ghz- írt.
Közben megoldódott ez a problémám, mert tegnap este frissítettem a telefont és a MIUI 14 helyett a XIAOMI HYPER OS települt fel rá és az android 13 helyett android 14 lett a telefonon, és ezzel a konfigurációval már nekem is írja a processzor típusát a telefon.
Egyébként mi a véleményetek erről az új Xiaomi Hyper OS-ről és Android 14-ről?
Érdemes volt frissíteni vagy inkább maradtam volna a régebbi MIUI 14-nél és vele az android 13-nál?
Mondjuk sok választáson nem volt, elindítottam a frissítést és ez lett belőle. -
addikt
-
wéercé
junior tag
Sziasztok!
Még egy utolsó kérdést engedjetek meg légyszi.
Azt szeretném megkérdezni, hogy a telefonban honnan lehet tudni hogy milyen processzor (CPU) van?
Ugyanis az van, hogy pl. a testvérem telefonja a telefon részletes információk és adatok menüben írja, hogy Snapdragon 685.
De az én telefonom ugyanebben a menüben, a CPU-nál csak annyit ír, hogy Octa-core 2.80 Ghz.
Honnan tudhatom, hogy a telefonom Snapdragon vagy MediaTek Helio processzorral van szerelve?
Köszönöm! -
movax
őstag
Használd normálisan, töltsd, amikor kell és ennyi. Annyi valótlan hit van ezzel kapcsolatban, hogy borzasztó. Amikor bejöttek a Li-polimer akksik, az emberek hosszú évekig még formázták, mint a korábbi nikkeleseket, pedig semmi szükség nem volt rá, nagyon makacs hit volt az is. Ez az akksikímélés is olyan, mint az ssd-használattal kapcsolatos "kímélős" hitek. Egyszerűen használni kell és kész. Évekig kitart az az akksi és mire behal, a telefon is elavul.
-
gjoco1
addikt
Természetesen a felhasználói szokások nagyban befolyásolják az akkumlátor élettartamát .
Ami az éjszakai töltést illeti , szerintem az userek hetven százléka éjszaka tölti . Én is . A másik telefonom szinte mindíg akkor töltöm és még az eredeti négy éves van benne . Teljesen jól bírja jelenleg is . Noha az kisebb teljesítményű , mint ez az 5000 mAh ás . Most hirtelen nem ugrik be , de van olyan opció is ezeknél , hogy éjszakai töltés figyelő elektronika és ügyeli a folyamatot .
Lehet például azzal is kicsit a folyamatot hosszabbítani , hogy a felesleges app eket kizárni a háttérnen való elindulás érdekében .
Van sok apró kis trükk amivel valamennyire befolyásolni lehet az élettartamot . Itt jön a képbe a telefon típusa . Meg kell találni az optimális beállításokat . ONE UI n például ott az adaptív akku kezelés . A nemhasznált alkalmazásokat a háttérben altatja - vagy mélyaltatásba helyezi .
Regény lehetne írni erreől a témáról .
Visszatérve a tapasztalatodra . Nem feltétlen azért voltak gondjaid , mert éjszaka töltötted .
Ha ennyire érdekel ez a téma , nézegess leírásokat ebben a témában .
Megjegyzem nagyon kár ebbe elmélyedni .
Használd a telót . Ő van értünk jelszóval . ."A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
wéercé
junior tag
Szia!
Köszi a választ!
A telefon típust csak azért említettem, mert fogalmam sincs róla, hogy milyen akkumulátor van benne.
A többi részét a dolognak, értem, ezek szerint ez sem egyszerű téma.
Az eddigi telefonoknál, én mindig az éjszakai töltést használtam.
Lehet nem emiatt, de gyakran akkumulátor gondjaim lettek.
De simán lehet természetes elhasználódás is, amit nem lehet kivédeni.
Megpróbálok utánanézni és ezért próbálok érdeklődni, hátha én felhasználóként hibázok valamiben ezzel kapcsolatosan. -
Googie
csendes tag
Sziasztok! UMGEUXM -re van 03 és 06-s frissítés valakinek sikerült már telepíteni és mi a tapasztalata?
-
gjoco1
addikt
Ez sem telefon specifikus kérdés .
Örök kérdés az akkumlátor élettartama . . . Időnként előjön és kemény " csaták " szoktak lenni a kérdéssel kapcsolatban .
A szakirodalom is eltérő véleménnyel nyilatkozik róla .
A mai modern akkumlátorok és töltők figyelnek a felhasználói szokásokra satöbbi .
Erről mindenkinek más és más a véleménye .
A legegyszerűbb válasz erre , hogy használd a telefont és kész . Ha lemrül , töltsd fel . Mondják kerüld az éjszakai töltést . Szerintem ez sem fedi teljesen a valóságot . Ott a töltés figyelő elektronika . Van , aki esküszik a 40-80% közözötti értéken tartása Szerintem ez sem százas válasz . Miért ? Növekszik a töltések száma . . .
És lehetne reggelig sorolni pro és kontra véleményeket .
Ha nagyon bele szertnél merülni a kérdésbe , guglizz rá és meglátod nagyon eltérő a szakma véleménye is .
Használd a telód . Arra van . Sokkal az élettartamát nem fogod tudni meghosszabítani .
Én erről nem is szeretnék senkivel vitába szállni ."A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
wéercé
junior tag
Sziasztok!
Még egy kérdésem lenne, Redmi Note 12-vel kapcsolatban.
Mégpedig az akkumulátorral kapcsolatban.
Hogy lehet megőrizni a legtovább az élettartamát az akksinak?
Ne hagyjam lemerülni, ne töltsem fel teljesen, mire kell odafigyelni?
Köszi! -
wéercé
junior tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Valaki elmagyarázná nekem, hogy az adott telefonban, Xiaomi Redmi Note 12-ben, de lehet más Xiaomi telefonokban is így van, hogy a gyártó a RAM (memória) méretét miért úgy adja meg, hogy pl. 6+2 GB, 4+4 GB, vagy 8+4 GB?
Mit jelent ez, hogy nem egy méretet írnak a telefonok?
Mekkora a valós méret ilyenkor?
Elnézést az értetlenkedés miatt, de érdekelne.
Köszönöm! -
gjoco1
addikt
válasz Mr. Elliot #346 üzenetére
Persze , meglehet , de egy ilyen " bagatell " dologért nem fogja senki átnyálazni a Topikot .
-
gjoco1
addikt
válasz Mr. Elliot #344 üzenetére
Köszi szépen !
Bocs , elfelejtettem jelezni , hogy kisakkoztam közben . .
Nem figyeltem belakáskor , hogy melyik zárat használtam és erre nyomtam rá .
Lényeg h megvan . ."A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
gjoco1
addikt
Sziasztok !
Ma egy gyári visszaállítást eszközöltem a vason . .
Segítsetek már , hogy a zárképernyőről hogy tudom leszedni a szolgáltató ( k ) nevének kiírását ? ( HyperOS )"A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
-
eldrah
aktív tag
Na megerkezett a formedvenyre a hyperOs. Először megijedtem, eltunt az NFC..na mondom ezt ne🤣 De meglett.. viszont hivasoknal random csinal olyat, sötét marad a kijelző, csörög, de semmi...felvenni ugy tudom(talán) ,hogy telefon bekapcsolo gomb, makd belépek a hivasokhoz es ott vagy jelzi vagy nem a hívást...ez ennyire jol sikerult lett, vagy megint az enyem ba....romkodik? Mintha olvastam volna hasonlot itt valahol. Lett megoldasa annak?
-
wéercé
junior tag
-
gjoco1
addikt
Tudom mit érzel . Nálam a Xiaomi csak másod telefon .
Soha nem volt ilyen márka . A kíváncsiság miatt vettem , hogy legyen fogalmam a MIUI redszerről .
Az eddigi telefonjaim 99% a Samsung volt . Ma is azt használok már negyedik éve . Galaxy Note10+ . Nem cserélném le egyenlőre nem cserélném le semmire . OFF ( Opció lehet részedről az is . .)
Amúgy meghatározó az is , hogy a környezeti tapasztalatok mit súgnak . Nyilván a döntés a Tiéd .
Jó " vívódást " !"A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
wéercé
junior tag
Értelek.
Nem vettem rosszindulatúnak egyáltalán.
Hát ez a kettő van leginkább most az ismerőseim körében, akik elégedettek mindkettővel.
Hát én meg nagyon nem tudom.
Végül is ezekben az árkategóriákban esetleg érdekes lehetne más gyártók készülékei is, csak tényleg nem sok lövésem van hozzájuk.
Olvasgatok teszteket, próbálok összehasonlítani készülékeket, de a méreteken és a teljesítményeken kívül, a többi adat nem nagyon mond semmit számomra.
Sajnos azt sem tudom, hogy honnan tudnám kideríteni hogy mikor melyik meddig kap támogatást és frissítést.
Próbáltam elkérni a gyerek telefonját, hogy Ő válasszon inkább magának újat, neki biztos könnyebben menne a keresgélés, de nem adja. -
gjoco1
addikt
Nem roszindulatúan gondoltam az olvasgatást . .
De ilyenkor , ha két relefon közül van a hezitálás tárgya , érdemes keresni a számodra megfelelő paramétereket . Kijelző - annak mérete - a futtatott alkalmazások miatt a RAM mérete , esetleg az akku teljesítménye és hasonló dolgok . .
Azt is szemelőtt kell tartani , hogy egy adott vas meddig kap támogatást . Kap e még főverziót . A 12 es most kapta meg a HyperOS t . Sok szempontból jó a HypeOS r . Nagyon jó a RAM használata .. Tehát nem fogja meg nagyon a 4+2 t . Itt ott laggol csak . Nem annyira fluid .
Nekem például van egy Mi11 i vasam , ami régebbi a 12 es nél és eszméleten eltérés van . A 12 elketyeg a Hyperrel 1,7-2,0 körüli RAM al , a Mi 11 em 4 en felül . Pedig régebbi rendszer van rajta .
Ezzel csak azt akartam érzékelteni , hogy elég sok összetevője van annak , mire szeretnéd használni . És persze a zseb mérete is döntő lehet ."A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
gjoco1
addikt
[Xiaomi 12 x] " magasabb " kategória .
-
wéercé
junior tag
Sziasztok!
Telefon vásárlás előtt állok.
A két kiszemeltem a Xiaomi Redmi Note 12 vagy a Xiaomi Redmi 12X.
Melyiket ajánlanátok a kettő közül?
Köszi! -
eldrah
aktív tag
Na neki talan elég...de inkabb akkor ne a 4/128 legyen. Par ezerrel dragabb volt a pro es nem lett volna ennyi gondom, csak abbol meg kisajnaltak az nfc -t ami mint irod oda ugysem kell. De ilyen alap dolgokra siman jo ez is. Nekem kevés. Írnám ugyanitt kb 2 honapos note elado akár 40-50000 ezerert is, csak szabaduljak meg tőle 🤣. Bár lehet berakom a fiokba, hirtelen cseretelefonnak jo lehet barmikor:/
[ Szerkesztve ]
-
gurabli
őstag
Sziasztok!
Egy régi Note lenne lecserélve erre, idős hölgy felhasználónak. Tetszik, hogy műanyag a hátlap. Talán nem törik olyan könnyen. Semmi extra elvárás nincs, csak a dual sim. Chrome, Face, Messenger, hívás, SMS, YT és kb. ennyi. Unokákat fotózni
Nem nagyon látok jobb vételt jelenleg, árban kb. 60e Ft lesz itthon. Enyhe IP védelem is van, jó a kijelző, akku, van hozzá gyári tok, töltő és fólia rajta. Elég sürgős lenne, így a kérdés: erre jó választás vagy van jobb alternatíva? Jó lenne ha kisebb lenne, de nem látok olyat. Xiaomi előny, mert ismeri és tudja kezelni a rendszert.
Köszönöm"Akinek pénze van, az ne zavarja dolgozással a mások munkáját " R.J.
-
eldrah
aktív tag
-
gjoco1
addikt
Na elkiabáltam . . . .
Ez tiszta gáz . . Megint ismétli magát az értesítés búg . . Megjönnek , de most meg hang nélkül . .
Még egy gyári visszát nem csinálok . . Megy a fiókba hamarosan
A bánat kínlódik ezzel a vassal ."A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
gjoco1
addikt
Szerintem ugorj rá . . . Abban az esetben igen javasolt , ha 3rd paty app eket nem használsz . Én azokkal szívtam meg sajnos . Amúgy rendben van alapjában véve . Megér egy két nap kínlódást a vissza állítás . Arra figyelj , hogy ne mentésből állítsd vissza . Teljesen szűz belakás . . .
-
n2066
tag
Alig van különbség. Ugyanaz. Van töltés védelem más a logó és Android 14 a főverzió. Lehet factory reset megoldaná a bajunkat .. vagy másik tárcsazó app. A 3rd party Launchereket ez se szereti. Próbáltam többet de visszatértem az alap miui-ra... akarom mondani HyperOS re.
[ Szerkesztve ]
Vigyázz, mit kívánsz, még valóra válik! Beware your wishes they might come true!
-
eldrah
aktív tag
A fityfenet Inkabb a hülye nevű telefonok vonzanak szerintem. Yotaphone, umidigi, pocophone, meizu, uhans, hasonlok amiket eddig nyuztam Na jo..a Pocok ez elott halt be, nem idorendi sorrendben vannak a telok, azt szerettem nagyon:/ gondoltam hatha ez is lesz hasonló...De kozel sem. Annak amit irtal, részben örülök, mert legalabb Te nem szivsz vele, részben bánom, mert en akkor miért? 🤣
N2066: Akkor ne varjam annyira a HyperOs-t? Pedig attól remeltem a megváltást a bajaira
Régen tök sokat mokoltam, romoltam, de valahogy ahogy irjatok is, nincs kedvem belakni mar ujra a telót:/
-
n2066
tag
Amúgy én kb 1 hónapja frissítettem HyperOS re. 10ből 4 szer tuti jelentkezik ugyanez nálam is hogy csöng de sötét marad a kijelző. Miuin nem volt ilyen. Tudom FR-t Kéne csinálni de nagyon nem akarok napokat tölteni a belakással megint. Más bajom nincs vele amúgy.
Vigyázz, mit kívánsz, még valóra válik! Beware your wishes they might come true!
-
gjoco1
addikt
Amúgy ja . . .
Megrözött Xiaomi fan vagy amúgy ?
Én ezt most csak a próbálás szinten használom . A Hyper pedig sajnos nagyon " bezárt " a számimra fontos dolgok tekintetében .
Ami nálad jelentkezett szerencsére nem tapasztaltam még . Egyenlőre . ."A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
gjoco1
addikt
Nem kifejezetten MIUI gond .
Nálunk korábban a nejem Samsung A20e telefonja produkált ilyen " hibát "
Mivel nincs közelség érzékelő benne , a szelfi kamerán keresztül érzékelné ezt a feladatot kisebb nagyobb sikerrel . De volt olyan , hogy hívás közben nem kapcsolta le a kijelzőt . Na az is tud furcsa dolgokat produkálni ."A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
eldrah
aktív tag
Na ujabb csodat muvel ez a.....csinal nektek olyat(még miui, nem akar frissites jonni semmi módon) hogy hivaskor csorog, elsötétül es nem lehet felvenni, vagy még azt engedi, de onnantol.elsotetul(tudom ez normalis ) viszont.....nem kapcsol be onnantol a kijelzo csak ha ujrainditom a telefont😵💫
-
fila
senior tag
Gyerkőcnek Sim kártyát cseréltem Segítsetek pls nem találom hol lehet a SIM Pin-kód kérést kikapcsolni HyperOS-ben?
5% kedvezmény kód minden rendelésre. iherb.com: ZCD546
-
gjoco1
addikt
Csinálj egy gyári visszaállítást szerintem . Nálam azóta ez a része rendben van . Az egy másik történet , hogy sok más dologban akadályokat gördített az új rendszer . ( már bánom , hogy ráengedtem ) . Korábban ( nem MIUI , hanem One UI ) mindíg megvártam a tapasztalásokat és a hiba javításokat . Csak utána engedtem rá . Soha nem kellett főferzió csere után gyári visszát eszközölnöm . Ennél beleszaladtam .
Szerencsére másod telefon ez , így annyira nem fáj , hogy sok dolgot nem tudok úgy használni , mint 14 alatt .Olvass bele a MIUI / HyperOS Topikba .
[ Szerkesztve ]
-
gjoco1
addikt
Ma vettem észre egy hatalmas prolémát . . .
Mivel ez másod telefon nálam , így a Hyper utáni frissítést követően semmi értesítést nem jelez a telefon . .
Valakinek esetleg ötlete ezzel kapcsolatban ? 14 en szépen ketyegett minden . User error ( bár nem piszkáltam ) , vagy a Hyper hozta ezt az áldást ?"A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest