Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Natív ARM Android appok futtatása emulátoron
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
- Az emberek furák lettek
- Gurulunk, WAZE?!
- Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
Itt Pécsen most beborult kissé, hideg végül is nincs, kis szellő, még lazán elviselhető pulcsiba
-
addikt
ittmegmost Pécsen, gyönyörűszép az idő, frankón láccik a Mecsek, összvissz 2 felhőt látok, de azok is eléggé soványkák
-
addikt
hűvös van meg kissé párás is a levegő, majd megfagytam hajnalban a buszmegállóban
-
addikt
Elég jó idő van, olyan 15-18 fok a franc tudja, viszont akkora köd van, hogy az udvaron eltűntek a villanyoszlopok
-
addikt
Pécs - Azt nemtom milyen idő van kinn, de, hogy sötét van az biztos
-
addikt
válasz manutdzoli #3985 üzenetére
itt Pécsen nem esik, kicsit párás a levegő de nem sok felhő van, olyan 20-22 fok, jó friss
-
addikt
Itt Pécsen ma reggel hol esik az eső hol pedig megáll, asszem most éppen nem esik.egyébként kellemes reggeli idő van, olyan 20fok küröl
-
addikt
Pécs:Hétágra süt a nap, meleg van mint a rossebb
-
addikt
Pécs. Derűs napos idő, és még mindíg baró a tollam
[Szerkesztve] -
addikt
Pécs, 8 fok árnyékban .Kezd őszies lenni az idő így december elejére
-
addikt
Pécs, marhára korán van, de tuti jó idő, olyan 6-7 fok, azért december 1-én szerintem rekord, ennél rosszab ne legyen ha lehetséges
-
addikt
Pécs:Hétágra süt a nap, olyan 13-15 fok körüli hőmérséklet.Ilyen november vége se volt még mióta az eszemet tudom, remélem így is marad az idő, mostmár nem hiányzik a hideg
-
addikt
válasz Motion_Blur #2309 üzenetére
Nemtom, most sötét van .Egyébként így hajnalban tök enyhe idő van, az utak vízesek, mert egész este csepergett.Derűs napot
-
addikt
Kicsit ködös, kicsit hűvös, olyan őszies idő van, de nagyon enyhe, szerintem ma is tűrhető idő lesz
-
addikt
Pécs, most, megint pipec idő van, én meg idebenn rohadok az irodában
-
addikt
Hujjujujj, kicsit elbújt a napocska és frankó szél kerekedett, na ennyit a jó időről
-
addikt
Így negyed 10 magasságában, egyszerűn tökéletes az idő, hétágra süt a nap, gyönyörű hétfő reggel
-
addikt
Na ugye megmondtam, szuper az idő, megint hétágra süt a nap itt Pécsett, tutira ez a legszebb nap a héten, főleg, hogy péntek van
-
addikt
Fél hét Pécs újra .Este fújt a szél rendesen, mostmár elcsendesedett, az ég viszonylag tiszta, és olyan 5-8 fok körül lehet, egyéltalán nincs hideg
-
addikt
Mondtam Én, süt a nap hétágra, pompás kis idő kerekedett
-
addikt
Pécs megen:Így 6:45-kor, eléggé őszies jellegű az idő, kicsit még hűvös, de nem sok felhővel legalább, szerintem ma is szép napos idő lesz
-
addikt
Na megint énlyan jó idő nincs mit tegnap, de ez is gyönyörű, napsütés ezerrel
-
addikt
6:45, eléggé csípős reggel volt ma, kezd olyan igazán télies lenni, viszont kezd megint tisztulni az ég, remélem ma is szép napos időnk lesz
-
addikt
Pécs:Ha így folytatja kánikula lesz, gyönyörűen látszik a napsütésben a mecsek, de kár hogy nincs nálam a fényképezőm.Derűs napot, hogy Szilárd bátyánk szavaival éljek
-
addikt
Pécs 7:50, f@sza idő van, süt a nap hétágra
-
addikt
Pécs:Szélcsend, napfény olyan +8-10 körül, szép idő van
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Autós topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Projektor topic
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Honor 200 Pro új, 12/512GB black eladó!
- Eladó 2020 Apple Mac Mini M1, 16GB RAM, 256GB SSD
- Ryzen 7 5800X / RX 6700 XT / A520M / 16GB vagy 32GB RAM 3600MHz / 256GB + 1TB M.2 SSD / 750W GOLD
- Apple Watch SE 2 44mm - 2024 gyártás, 100%, Apple garancia, ezüst, doboz
- iPad Pro 13" M4 - 2024, Cellular, WiFi 256GB, Apple garancia, ezüst, doboz
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest