Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- bambano: Bambanő háza tája
- Garry84: Sumák aprós?
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus23
veterán
Ezt már próbáltam, de nem volt 100%-ra meggyőző, mert letöltés nélkül is produkálta a hibát, bár közel sem annyiszor, mint bekapcsolt Zyxellel. Én mondjuk azt sejtem, hogy ez a nyárvégi kánikula valamit csinált a városi hálózatban, mert ismerősök közül nem csak én vagyok az, akinél gondok merültek fel!
Vagy ugyanazt a vírust szedtük beSzerk:
Meg a másik, hogy előtte is ment kb 1 hete már a Zyxel, és semmi gond nem volt vele, az is igaz, hogy ekkora fájlt sem kellett letöltenie. -
veze
őstag
én is elégedett vagyok a zyxellel, nem bántam meg 6-8 MB/s elérhető még több is kicsivel
más pozitivum... nem tudom. igazából én ezért használom az ffp stickel, torrent miatt. és tetem rá még mc-t ami egy kétpaneles file kezelő , mint pl a norton commander volt anno..persze emelett fut a gyári szoft is vele együtt
g-parted live..ezt is régota használom, rengeted file rendszert kezel és még magyarul is tud mellesleg, akinek ez fontos -
veze
őstag
ennek a topicnak a téma indító írását olvasd el melyet Zamery forumtárs írt. ebben van szó arról hogyan telepitsünk pendrivre egy ffp stick nevű kis linux rendszert, ami lehetövé teszi pl az eredtihez torrent klienshez képest jelentősen több torrent futtatását transmission segítségével. Az gyári szoftver 10 db-ot enged egy idöben, én ezzel átlag 120-at futtatok.
belső vinyó mindenképp kell bele, de az lehet egy bármilyen, akár egy 80GB-os sata vinyó is megfelelhet, ha nem arra töltesz hanem külsöre.
Ubuntuban a HDD kezelö alkalmazás neve: G-parted, de a G-parted önálló live cd-két is letölthető innen
hogy a Zyxel a favorit..azt mások szerintem erősen cáfolnák
de tény hogy ár/érték arányában szerintem ez egyik legjobb -
veze
őstag
nos , kiprobáltam USB ben az ext3 fájlredszert
ahogy látszik is, az USB kötetnél, USB-be három eszköz van dugva négy particióval, ezek közül kettő ext3 és kifigástalanul kezeli. (+ a nyomtató, de az itt nem látszik)
total commander is látja (a Kingston data traveler 2-0-1-008 az) bele is tudok lépni másolhatok rá és törölni is tudom, kiprobáltam
az ext3-as fájlrendszerű vinyódat nem kell viszatenni a nasba ha ellenörizni akarod, abban a belsö vinyó nem is EXT3 hanem XFS. Egyszerüen indulj el pl egy Ubuntu live cd-vel és az látni fogja az ext3-at és ellenörizheted a meghajtót -
veze
őstag
a zyxel is formázni akarja a beletett vinyót többek között azért hogy azon a sajat rendszerfájljait telepitse. ha ezeket nem telepited rá akkor meg nem működik ugye.. de a külsök fájlrendszerét szabadon választhatod, azt nem akarja. meg lehet vele is csinálni de készen is elfogadjja
most meloban vagyok, de van olyan usb eszközöm asszem, amit ext3 -ra egy proba erejéig megformázhatok. megirom majd az eredményt -
Zamery
senior tag
Hello!
Azt hogy USB-n mit kezel nem tudom, majd jön veze és elmondja, ha jól emlékszem, ő úgy is használja. Itt egy kompatibilitási lista belső HDD választáshoz: [link].
Sebességet is csak a LAN-hoz tudok mondani, ehhez itt egy összehasonlító kép:
Forrás: PC World
A ékezetes fájlnevekkel nekem eddig nem volt problémám!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S24+ / GyáriFüggyetlen / 12/256GB / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest