Hirdetés
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Amazon Kindle JailBreak
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
veze
őstag
igen , én használom az összes csatlakozási lehetőségeit egyidőben Mivel egy első és egy hátsó USB csatlakozó van rajta, és ez nekem kevés, a hátsóba egy 4-es USB hub -ot dugtam. ebben van a nyomtató, és külső hdd idönként pendrive is (elöl pedig az ffpstick pendrive) nincs probléma velük kezeli mindet. én ntfs fájlrendszert használok a külsö hdd-n de elvileg az ext3 sem gond a nas szoftvere is felkinálja formázásra.
másolási sebességről annyit hogy pl belsö hd-ről az eSataba vagy USB -be dugott külső hdd-re, vagy visszafelé, továbbá eSata - USB vonatkozásban egyaránt nincs gyorsulás a hálózati sebességhez képest. Igaz, ezt pC-n keresztül ( win vagy linux) valamilyen fájlkezelőből végzi az ember
kompatibilitásról: 2 TB -os külsö lemezzel nem probáltam lévén nincs.. Ez alatt többfélével, ujabbakkal, régebbiekkel és ( kompatibilitási listától függetlenül) nekem semelyikkel nem volt gondom
Ékezetekkel nekem sem volt gondom. Olyan volt hogy távoli másik gépröl mentem rá FTP-n és azon a gépen nem minden karatert jelenített meg rendesen, noha pl az én gépeimen igen (ezen a gépen nyilván más kódtábla volt) aztán át állítopttam a nas FTP beállításánál az ftp nél alkalmazott kódtáblát (onnan távolról), aztán az is jó lett. de ez egy egyedi eset volt, ettől még az ékezetes karaktereket is rendesen kezeli
Új hozzászólás Aktív témák
- Pavilion 15-ec169ng 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660Ti 16GB 512GB NVMe gar
- Brutál AMD miniPC: 4,5 GHz 5825U, 8 mag / 16 szál, 32 GB / 1 TB
- Asus TUF FX505DU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 3750H GTX 1660Ti 16GB 250GB NVMe + 1TB magyar vbill gar
- Precision 7740 17.3" 4K IPS i9-9980HK RTX 3000 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- Nitro AN16-42 16" QHD+ IPS Ryzen 9 8945HS RTX 4070 32GB 512GB NVMe gar
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Focusrite Scarlett 2i2 2. gen. // Számla+Garancia //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest