Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- gerner1
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus23
veterán
válasz
Gakocsis #433 üzenetére
Egyszer sem reseteltem, csak kikapcsoltam 1x, akkor amikor a routert is újraindítottam, mert ez kérte, hogy a fix IP címet csak akkor osztja ki véglegesen, ha van egy reboot, hát én áramtalanítottam mindent.
Pl a sematikus ábrán, ahol a hálózatot mutatja, ott pl piros volt a vezetékes hálózat és a NAS közötti rész, mégis megcsinálta a dolgokat.
Mondjuk most másodjára már eleve fix IP címmel és letiltott tűzfallal/víruskergetővel mentem neki, de első nekifutásra azonnal a 30%-nál kiakadt, és elkezdtem utánaolvasgatni, és akkor kattant be, hogy nem rendszergazdaként futtattam, de még így is a 30%-os invalid fimrware volt, akkor olvastam egy angol leírásban, hogy állítsam be a kompatibilitást, amikor ez mind együtt megvolt (Fix IP - Tűzfal ki - kompatibilitás - rendszergazdaként indítva), akkor már nem kellett újraindítani, és szépen felment rá a 4.20-as fimrware és be tudtam állítani a felhasználókat és a NAS hozzáférési jogokat.
Mondjuk a tűzfalnál a kivételek közzé tettem a Starter exe-jét, de hát ki volt kapcsolva a tűzfal, így ennek nem lehetett jelentősége.Remélem neked is sikerül megoldani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rekordérdeklődés a Xiaomi hátsó kijelzője iránt
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Xbox Series X|S
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- További aktív témák...
- Karcmentes Független Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium 96% ! 3Hó Jótállás
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen9: i7-1185G7/32GB/1TB NVMe SSD/14"FHD IPS, Matt/Win 11Pro
- Hibátlan Lenovo P14s Gen5 AMD Ryzen 5 8540U /16GB 512GB SSD/HUN BILL
- HP USB-C Dock G5 (HSN-IX02) ÁFÁ-s
- Bomba ár! Dell Latitude 5580 - i5-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Garancia
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest