Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Anonymus23

veterán

válasz Gakocsis #433 üzenetére

Egyszer sem reseteltem, csak kikapcsoltam 1x, akkor amikor a routert is újraindítottam, mert ez kérte, hogy a fix IP címet csak akkor osztja ki véglegesen, ha van egy reboot, hát én áramtalanítottam mindent.
    Pl a sematikus ábrán, ahol a hálózatot mutatja, ott pl piros volt a vezetékes hálózat és a NAS közötti rész, mégis megcsinálta a dolgokat.
    Mondjuk most másodjára már eleve fix IP címmel és letiltott tűzfallal/víruskergetővel mentem neki, de első nekifutásra azonnal a 30%-nál kiakadt, és elkezdtem utánaolvasgatni, és akkor kattant be, hogy nem rendszergazdaként futtattam, de még így is a 30%-os invalid fimrware volt, akkor olvastam egy angol leírásban, hogy állítsam be a kompatibilitást, amikor ez mind együtt megvolt (Fix IP - Tűzfal ki - kompatibilitás - rendszergazdaként indítva), akkor már nem kellett újraindítani, és szépen felment rá a 4.20-as fimrware és be tudtam állítani a felhasználókat és a NAS hozzáférési jogokat.
    Mondjuk a tűzfalnál a kivételek közzé tettem a Starter exe-jét, de hát ki volt kapcsolva a tűzfal, így ennek nem lehetett jelentősége.

Remélem neked is sikerül megoldani.

Új hozzászólás Aktív témák