- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
FefeeX
veterán
Nos, mivel a portforward azért sokkal biztonságosabb mint a DMZ, az SSH-val együtt meg kész öngyilkosság
A telnetet nem zártam be, mert írtak itt olyanok akik kizárták magukat, mert az SSH nem jött még be, a telnet meg már nem jött be
Szóval van egy DMZ-d, meg egy nyitott SSH-d, legalábbis nem emlékszem, hogy bármire korlátoztam volna; transmission root jogokkal meg a user-password kombóval ment
Tegnap délután amúgy úgy kezdődött, hogy fura volt, hogy felpörög a HDD... mondom ránézek mi van a torrenttel, mert elvileg nem is kéne leállniaHát 80% piros volt, nincs meg a fájl... Mondom gebasz van. Fellépek rá winben, nem tudok belépni a könyvtárakba. Kikapcs bekapcs, és már el sem értem onnantól a NAS-t. Se transmission, se semmi nem fogadta el a jelszót. És akkor gondoltam egyet, mi lenne ha az alapot próbálnám, és azzal beenged. Könyvtárszerkezet eredeti (az az 5 mappa, teljesen üresen), ahol néztem mindenhol üres az összes adathordozó... Mondom fasza
Szóval ha nem lesz rajta, reménykedem hogy távolról nem lehet low level formatolni, és a getdataback visszaszerez valamit... Persze, lehet, hogy magától hülyült be, de a fene tudja, kicsit nekem ez fura volt...
Ja igen, log onnan újraindult... Szóval abban kereshetek
-
veze
őstag
"esetleg egy áramingadozás során resetelődött."
én az sajat esetemben erre gyanakodtam.. és nem is paráztam sokat..
az meg hogy a kezdeti lépések elején ( kb egy hetes volt ) összeomlott, az meg ugy volt hogy nem csak úgy magától,.. hanem kavartam ott vele , nem tudom már pontosan hogy mit is, dugdostam bele meghajtókat, húzogattam ki, meg azt hiszem esata csatiba dugva raid létrehozásánál is nézelődtem...akkor hoztam össze valahogy egy ilyen lépés után magamnak
ezért nem is gyanakodtam külső dolgokra
logban sosem láttam hogy valaki olyan IP-t ami nem hozzám tartozott volna
azóta meg nem fordult elő
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Linux kezdőknek
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Az év végén érkeznek az AV2 kodek specifikációi
- Foxpost
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Linux Mint
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- AsRock B550M Steel Legend + AMD Ryzen 7 5700X + Corsair Vengeance LPX DDR4 3200 32 Gb
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Lian Li O11 Dynamic XL White (O11DXL-W) ROG CERTIFIED "szörnyeteg"
- Acer Nitro Gamer Laptop, karcmentes, doboz, 1 év garancia(i7 11800h, 3050ti)
- Asztali PC R5 5500 RX 5700 XT 16GB DDR4 512GB NVME
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2159
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3401
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3260, 100% Akkumulátor
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest