Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• FefeeX

veterán

válasz Zamery #1186 üzenetére

Nos, mivel a portforward azért sokkal biztonságosabb mint a DMZ, az SSH-val együtt meg kész öngyilkosság :) A telnetet nem zártam be, mert írtak itt olyanok akik kizárták magukat, mert az SSH nem jött még be, a telnet meg már nem jött be :)
    Szóval van egy DMZ-d, meg egy nyitott SSH-d, legalábbis nem emlékszem, hogy bármire korlátoztam volna; transmission root jogokkal meg a user-password kombóval ment :P
    Tegnap délután amúgy úgy kezdődött, hogy fura volt, hogy felpörög a HDD... mondom ránézek mi van a torrenttel, mert elvileg nem is kéne leállnia :) Hát 80% piros volt, nincs meg a fájl... Mondom gebasz van. Fellépek rá winben, nem tudok belépni a könyvtárakba. Kikapcs bekapcs, és már el sem értem onnantól a NAS-t. Se transmission, se semmi nem fogadta el a jelszót. És akkor gondoltam egyet, mi lenne ha az alapot próbálnám, és azzal beenged. Könyvtárszerkezet eredeti (az az 5 mappa, teljesen üresen), ahol néztem mindenhol üres az összes adathordozó... Mondom fasza :)

Szóval ha nem lesz rajta, reménykedem hogy távolról nem lehet low level formatolni, és a getdataback visszaszerez valamit... Persze, lehet, hogy magától hülyült be, de a fene tudja, kicsit nekem ez fura volt...

Ja igen, log onnan újraindult... Szóval abban kereshetek :)

• veze

őstag

válasz Zamery #1186 üzenetére

"esetleg egy áramingadozás során resetelődött."
    én az sajat esetemben erre gyanakodtam.. és nem is paráztam sokat..
    az meg hogy a kezdeti lépések elején ( kb egy hetes volt ) összeomlott, az meg ugy volt hogy nem csak úgy magától,.. hanem kavartam ott vele , nem tudom már pontosan hogy mit is, dugdostam bele meghajtókat, húzogattam ki, meg azt hiszem esata csatiba dugva raid létrehozásánál is nézelődtem...akkor hoztam össze valahogy egy ilyen lépés után magamnak :D
    ezért nem is gyanakodtam külső dolgokra
    logban sosem láttam hogy valaki olyan IP-t ami nem hozzám tartozott volna
    azóta meg nem fordult elő

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés