Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Algieba: Nokia E61i 2025-ben
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
Új hozzászólás Aktív témák
-
t72killer
titán
Így bizony, így működik a cégvilág. Ne aggódj, ha vállalkozó lennél, sztem te is örülnél egy ideiglenes felfutásnak, amikor egy éven keresztül dupla profitot kaszálhatsz (tudva, hogy pár hónap, és minden megy a régiben). Személyszerint némi jóindulattal azt mondanám az árat sokalló vásárlónak, hogy várjon egy kicsit, egyelőre drágaság van, de 1éven belül lesz olcsóbb. A profitot megköszönjük, és a következő generáció fejlesztésébe toljuk, tisztelettel, Nvidia, sk...
"Gtx 1070 sliben 4k.ban erősebb, mint a 2080 majd felannyiért."
Ezt hol látod? A GTX 1070 kb 400EUR/db, a 2080 pedig 800EUR/db. Azaz nagyjából azonos teljesítményt kapsz azonos áron.
-
mgabi
senior tag
Nyugi, hazudtak! Én írtam levelet az Nvidianak, hogy hirdessenek árukapcsolt akciókat procihoz, monitorhoz, és ezt csak aktív steam és egyéb játék fiókkal lehessen megcsinálni. Ilyen akcióban csak 1db FE kártyát lehessen venni 2 évente. Így csak aktív gamerek tudtak volna vásárolni. Mondanom sem kell, hogy nem válaszoltak. Felfele szeretnek szegmetálni, de lefele nem ment nekik. Jól elrakták az extraprofitot, és nagy ívben szartak a gamerekre valójában. Ezen a 20x0 árazás is ezt mutatja.
Gtx 1070 sliben 4k.ban erősebb, mint a 2080 majd felannyiért.
-
Porcica
csendes tag
Na igen, fél éve még az esetek 90%-ában klikvadász bányász hírek alatt vergődtek, hogy nekik bizony semmi közük nincs az ég adta világon ehhez a kialakult helyzethez és csak 10kártyát vettek meg hasonlók, de hát tudjuk hogy a csodák nem tartanak örökké.
85K-ért már én is gondolkodóba esnék egy 1070-re beinvesztálni. -
Dealer95
őstag
Hát, de azóta sok minden változott
Sajnos ma már nem lehet csak a megjelenéskori árat figyelembe venni, mert hiába öregszik a kártya, az értékét a teljesítménye határozza meg, és jelenleg nem csak a játékok alatti, hanem a bányászatban mutatott hatékonyság is nagyban befolyásolja.
Egy új piac alakult, s ezt követték az árak sajnos...
Szerencsére a bányászat alábbhagyott, az árak is jó sokat estek ahhoz képest, hogy az új gen még nem jelent meg.De pl. a 120k-s használt garis 1070 ára irreális (ezért írtam kb. 100k-t, mert már többször láttam ennyiért), miközben 145-150 között jó kis 1070Ti-t kapni boltban már.
Garis 1070 használt árak:
100k: 1070 MSI Gaming X [link]
110k 1070 iCX: [link]
105k Windforce2: [link]
Szerintem mindben van legalább 5k alku
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Wise (ex-TransferWise)
- Crypto Trade
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- EAFC 26
- Apple Watch
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Így teljesít a Nubia Z80 Ultrában az új Snapdragon
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB ZALMAN Z1 Plus A-DATA 750W
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest