Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gátoljuk meg játékaink halálát!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Victoryus: Hp T630 thin client, htpc
- GoodSpeed: Reklámmentesítés HyperOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
tPedro_
őstag
Hello,
En is egy ilyen telefont vettem, majd egy honapja, szinten elso okostelefonom. Egyelore nem bantam meg es ez szerintem nem is fog valtozni, elegedett vagyok vele.
- Erintessel kapcsolatban, valoban elofordult, hogy nem mindig reagalt, bar nekem a gyari folia van meg rajta.
- FM radio nekem se hianyzik, zenet se szoktam hallgatni rola.
- A rezgesre nincs panaszom, eddig mindig megereztem.
- A WIFI kozben erzeketlenseg nekem eddig 1x jott elo. Lehet hogy veletlen, de par nappal azutan, hogy frissitettem B04-re.Mikor utanajartam vasarlas elott, rajottem, hogy tokeletes telefon nincs, nem fogok tudni olyat venni aminek semmi hibaja sincs es ami minden reszleteben tokeletesen megfelelo.
Hozzatartozik, hogy ezelott egy Nokia 5070-es telefonom volt, ahhoz kepest ez meg eg es fold plusz ezert nem is volt osszehasonlitasi alapom mas Androidos telefonokkal.
Szerintem jo vetel volt.
-
moriak
tag
Szia! ZTE fórumban ZTE tulajként én a Grand X-et javaslom. (nem meglepő
)
Ár/érték arányban nagyon rég találkoztam ilyen készülékkel.
Szerintem kicsit fel vannak nagyítva a hibák. Ehhez azt is hozzá kell tennem, szoftveres hibákról van szó. A telefon se olyan rég jött ki és a ZTE-nél és látszik, hogy igyekeznek, nem véletlen, hogy B04-es szoftver van már rajta. Sőt ami plussz pont, hogy itt a fórumban is segítőkészek.
Nagyobb méretben vesz fel videót, 8Mpx a kamerája (reméljük szoftveresen hozzányúlnak rendesen a következő verzióhoz, mert vaku az nem hozza a szintet de szerintem nappali fényviszonyok mellett átlagos képeket készít), kijelző nagyobb, felbontás nagyobb ill. PPI is nagyobb.
Nálam nem jelentkezett a kijelző érzéketlensége sőt előtte Galaxy Ace készülékem volt és annál érzékenyebb.
Illetve a processzor sem gyenge és 1GB Ram van a GrandX-ben míg az Adcance-ban 786.
Lassan két hete használom de h*lye lettem volna nem megvenni. -
rizso
addikt
Teljesen jól reagál az érintésekre, ettől nem kell félni. Rezgés olyan amilyen, én is jobban örülnék egy erősebb vibramotornak. Wifi használatakor nem érzéketlen a kijelző, tehát ha aktív a wifi, ugyanúgy tudod használni. Ritka (de sajnos létező) hiba, mikor "lefagy" a kijelző. Mióta nekem megvan (az elsők között kaptam kézhez), összesen kétszer fordult eddig elő.
Én azt mondom, hogy megéri az árát. De ha a T-mobile webshopból veszed, akkor még mindig lesz 8 napod az indoklás nélküli elállásra, ha mégis csalódnál a készülékben
Új hozzászólás Aktív témák
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Okos Otthon / Smart Home
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Na, még egyszer, csak ezúttal OnePlus Open néven
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- További aktív témák...
- HP 24" IPS LED FULL HD monitor 24fh 4HZ37AA
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One 500GB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
- Számlás,garanciás SSD-k! Kèszletről!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest