Hirdetés
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- Aweriot: Cloudflare és mi
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- VHS digitalizálás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Samus
addikt
Az LG topikban össze-vissza hordják a ZTE-t, mi nem beszélünk az LG-ről. Én is filóztam, csak a megrendelés másnapján jelent meg az LG...Egy kézzel a 4.3" a legnagyobb, amit átérek, ha ennél nagyobb kijelző kell, akkor nem kérdés, LG. A ZTE képe élesebb, akármilyen is az L9 kijelzője, a pixelsűrűsége kisebb (azonos mennyiségű képpont ott nagyon területen van), teljesítményben megeszi reggelire a ZTE, de ha nagyon sokat játszol, akkor lehet jelen pillanatban az ARM miatt az LG a nyerő nálad. Fényképek terén is jobb a ZTE jelen pillanatban, de a LED nem működik zseblámpaként. FM rádió nincs, ha ez fontos. Az akku ideje szerintem a kínai modellnek jobb, hiába kisebb névlegesen.
Én nem adnék ki ennyivel többet. Az Optimus UI szép, de nincs rá szükségem. Viszont javaslom, ha teheted, próbáld ki mindkettőt, és dönts az alapján. Én arra vágytam, hogy egy villámgyors telefonom legyen, amivel tényleg bármit csinálhatok, nem esik kétségbe, ha izmosabb alkalmazással szembesítem. És a lehető legkevesebbért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- Windows 7
- SSD kibeszélő
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus A-data 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3618,96% Akksi
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 Pro 3400G 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD GTX 1070 8GB RAMPAGE Shiva 450W
- Samsung Galaxy S23 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest