- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
danih
veterán
Nekem ha az Apple-ről van szó, mindig ez jut az eszembe

-
<NewL>
addikt
csak Windowst használni mekken bűn, vagy csak egyszerűen hülye dolgog. de ha kell munkához akkor pár mp átugrani windowsba és mehet a munka. ...vagy a játék, de látom írtad van konzolod egy kosárral, szóval egy pipa.
egyébként készülj fel, hogy ez egy "betegség"

komlyan. szerintem oda-visszai játszik
ha veszel egy Mac-et, később vágyni fogsz az Apple telefonjára...utána egy iPod-ra...megtetszik a billentyűzet, megtetszik az egerük vagy a trackpad... próbálsz az asztalodra mekk dizájnos cuccokat venni, mondjuk hangszóró, dock, lámpa, pendrive, akármi ami alu vagy beleillik a képbe azt magadévá akarod tenni
legalábbis velem így történt, de sok olyan iPhone user volt aki gondolkozott-vágyakozott-nézelődött-gondolkozott és almás cuccra fektetett be. -
<NewL>
addikt
nagyon jó, tényleg egy rossz szavam nincs rá.
igaz használtat vettem, de a következő modellfrissítésnél beruházok egy újra ez szinte biztos.
ha lehet akkor MacBook Pro-t vegyél, az aluház, a világító billentyűzet és a bazinagy trackpad tényleg Magic!
Saint : ...személytelen, stílustalan burzsulyok...

ebből max a burzsuly mehet "általánosságba". és itt nem magam próbálom védeni vagy fényezni, mert ami igaz az igaz. tényleg nem olcsó mulatság, de nem csak a kőkazdagok vehetik vagy engedhetik meg maguknak.
ennyi erővel akkor rád is mondhatják ha előveszed valahol és egy hozzá értő azonnal leveszi, hogy egy 400-500K-s notit vettél elő a tatyóból. -
Magnum_
nagyúr
komoly laptop vásárlást terveztem a nyár közepén. két lapos jöhetett szóba, ami van most, meg az alu macbook. ott vonzott a nagy touchpad meg a jó akku üzemidő, ellenben az ára meg az 1 év gari, meg az, hogy 2 fontos proramot nem tudok elindítani OSX alatt, az nem (nem, nem teszek apple gépre winfost.)
így úgy döntöttem, hogy a macbooknál 100.000Ft-al kevesebbért veszek egy krvajó gépet (renew, emiatt olcsóbb)
ennyi a történetem.
ja, meg nem állok be a személytelen, stílustalan burzsulyok közé
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
szablya
aktív tag
Linux, na az az érzés!

Amúgy ha már alma, akkor egyértelműen
notemacbook, az Apple asztaliknak nem sok értelmét látom. -
Cucuska2
addikt
mivel netbookid volt/van, ezert nem nagyon jatszhattal. Sztem vegyel windowsos asztalit.
-
Magnum_
nagyúr
én is nagyon agyaltam.. de nem bánom, hogy nem váltottam apple-re
-
Zsom!
tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
?
Az anti-apple szöveg miatt?
Írhat bárki csak nem szeretnék fikázást, vitát.
-
Mr.Csizmás
titán

-
Zsom!
tag
válasz
gamek!ller
üzenetére
Köszönöm!
Én is megszoktam az XP-t,de csak nem olyan nehéz az átszokás.EczkE: Olvastam, bár nem mindet.
(Most vettem észre az XP az a "nyelkiöltős" XD.
) -
EczkE
veterán
-
gamek!ller
őstag
Én már annyira megszoktam a windows-t és azon belül is a hetet, hogy nem érzem magam képesnek az Apple érzés elsajátítására.. Sok szerencsét, remélem hamar meglesz amire vágysz!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo G500,Core i3-3110M,256 GB Patriot P210 SSD,8 GB DDR3,
- Lenovo Legion GO
- Apple Watch Series 11 Cellular - 46mm, Arany titán tok, Arany milánói szíjjal - S/M - 3 ÉV GARANCIA
- Acer Predator I7 RTX 3070
- Asrock Phantom Gaming 6 Z390 + Intel I5 9600K + 2x8GB DDR4 + ID COOLING 226 XT black ( Félkonfig )
- HP Omen 17 QHD 240Hz / RTX 4090 / i7-13700HX / 32GB DDR5 / 1TB SSD! BeszámíTOK
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4690, 100% Akksi
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Lenovo T470s 14" FHD, i5 6300U, 8GB RAM, 256GB SSD, 2db akku, számla, 6 hó gar
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

.

?