- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shforce
csendes tag
No közben. Fene fenét is evett de egy kis XML szerkesztéssel rá tudtam arra bírni a TVDB scrapert ( ver.: 1.5.3) hogy MINDEN nyelvi találatot kidobjon
.
Ha nem gond közzé teszem ezt az infót hátha valaki számára spórolok egy kis időt vele.A tvdb.xml fájl-ba (file helye -> c:\Program Files (x86)\XBMC\addons\metadata.tvdb.com) kell egy "all" szócskát beilleszteni és kész is - sajnos ezt telt nekem 3 napba :S.
(Megjegyzem... életembe nem kezdtem bele ezelőtt 1 XML fájl szerkesztésébe sem)A csatolt képen látható a megoldás:
Amúgy tuti lett nagyon a leírás! Még meg sem dicsértem
.
-
Shforce
csendes tag
Üdv!
Megpróbáltam de semmi.
A fő probléma hogy pl. amit megadtam linket azt egyáltalán nem találja a scraper. Pedig láthatóan tartalmazza az adatbázisuk és ennek kimondottan a magyar kiadása kellene mert csak az passzol össze tartalommal. Pedig ha passzolna akkor én az angollal is kiegyeznék. Szóval lehet várok egy javításra hátha alkotnak valamit.Amúgy filmeknél nálam is oké minden csak a TVDB plugin-t nem lehet Magyar nyelvre bírni.
Azért köszönöm a gyors válaszod és tipped
.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asztali PC , i7 9700K , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- Dell Inspiron 5406 2-in-1i5-1135G7 16GB DDR4 3200 512GB NVME 14" FHD Érintőkijelző W11Pro
- Eladó MacBook Pro 14" M1 Pro (2021) 16/512 99% akku Makulátlan állapotban!
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- Eladó garanciás,új állapotu projektorom kihasználatlanság miatt!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged