Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
Új hozzászólás Aktív témák
-
XharX
aktív tag
Félreértettél. Én nem azt mondom, hogy akit nem ismerek és nem tudom róla, hogy kiérdemli a tiszteletet azzal egy utolsó bunkó lennék, sőt. Nyilvánvalóan a civilizált viselkedés része egy ismeretlennel való normális viselkedés, de az kortól függetlenül . Én ugyanúgy megadom a tiszteletet egy magamnál fiatalabbnak is ahogy egy jóval idősebbnek is, max "testi lehetőségeik" szerint kaphatnak minimálissal más bánásmódot. Azt meg nonszensznek tartom, hogy korom miatt nem kapom meg ezt egyes emberektől, főleg ha én megadom.
Ez a tanároknál se kell, hogy másként legyen. Nyilván tisztelni kell az összest, míg ennek ellenkezőjére nem szolgál rá, mert még én is azt mondom, hogy van az a szint ahol nem tudok jó pofát vágni egy egy tanárhoz. Erre lenne is pár sztorim, de ez más lap.
A tanároknál inkább a legnagyobb gond, hogy a fegyelmezést rosszul kezdik. Ebbe most nem akarok belemenni, de életem során a rengeteg tanárom közül ebben a témában a legtöbb dilettáns volt, ahogy a régi rendszert se lehet jónak tartani. Azt meg, hogy a diákok teljesen normálisan álljanak hozzá az olyan kérés minthogy a korrupció csak úgy tűnjön el.Toleranciához: Nyilván az élet egyik alapvető aspektusa, ahogy a fenti témában is alapnak kéne lenni. Persze ez 7 évesen nem könnyű, de alapnak kéne lennie egy ilyen órán. Persze ez ahogy már írtam tanár függő, ismerem aki tanítja nekik és ő tipikusan az, hogy aki nem hiszi az hülye. Ez elég sajnálatos, főleg, hogy az alapokat egy ilyen embertől kapják.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Metal topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- Eladó egy Sony HT-DDW750 5.1 házimozi rendszer megbizható, hibáktól mentes állapotban + Pio S-11A-P
- Megvigyázott ASUS TUF RTX 3070 OC, dobozzal, garival
- Szép, dobozos MSI PRO Z790-S WIFI PCIe gen5 garival
- Dobozos Aorus B650 AORUS ELITE AX V2, újszerű, garanciával
- Dobozos új MSI B650 GAMING PLUS WIFI 6E antennával, io shielddel, garanciával
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB GameMax Aero Mini ECO 650W
- Bomba ár! Acer Travelmate X314 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest