- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gátoljuk meg játékaink halálát!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: MS Office365 Linuxon
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gargouille
őstag
Én azt csodálom, hogy eddig ilyen nagy vonalúak voltak. Ha belegondolsz mennyi kép/video kerül fel napi szinten, akármekkora cég is a Google, a kapacitása véges. És ahogy növelik a tárhelyet ezzel arányban ugyanúgy nő az üzemeltetési költség is. Előbb vagy utóbb eljön az a pont ahol kell valami határt húzni, náluk most jött el. Végül is a 15GB ingyen tárhely sem kevés szerintem, csak annyi változik, hogy aki nem akar fizetni az majd erőt vesz magán és nekiáll kipucolni a felesleget. Mert legyünk őszintén, rengeteg szemetet tárolnak az emberek.
Én például azt csinálom, hogy rendszeresen törlöm a felesleges képeket, emaileket, így a tárhely foglalásom 1GB alatti, pedig 15 éve már biztos megvan a gmail fiókom. A fotóimat nem ott tartom, csak azt hagyom ott amit telefonról is el akarok érni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest