- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Őskoczka
- Zicokuka: Minden változik,a Cod 2 örök
Új hozzászólás Aktív témák
-
Racze
tag
Deadwood (mert ez még nem volt)... sajnos csak 3 évados lett, de nagyon ajánlom!!!
-
mttssz
senior tag
The Following - jo kis nyomozos, sorozatgyilkosos szektas cucc
Utopia - brit akcentus, osszeeskuves, ne bizz senkiben jelleg
In The Flesh - brit minisorozat, zombis drama, nem gyilkolaszos
Revolution - akciosorozat, egy aram nelkuli jovoben
Faling Skies - urlenymegszallos akcio-scifi-drama
Breaking Bad - kemiatanar beszall a drogbizniszbe, egyik kedvenc sorozatHirtelen ennyi jutott eszembe amit erdemes nezni.
-
hengerPHanda
tag
Ugyan csak 13 reszes, kisse vontatott, amolyan tipikus Stephen King, de ha szereted a fickot, akkor a Kingdom Hospital - A felelem korhaza finom csemege lesz
-
bullseye
addikt
Dokik... egyértelmű
-
blasko92
őstag
The Sopranos (Maffiózók)
-
DeFranco
nagyúr
Modern c'álád
-
Crystalheart
őstag
Kár, mert a Baccano van olyan jó, mint egy élőszereplős, nem egy tucatanime, eléggé kilóg a sorból
De ezek szerint már a magyar szinkron hiánya miatt is kiesik.
Ez esetben... van még olyan emlytésre méltó sorozat, amit egyáltalán nem soroltak itt fel?
Talán régebbiek. Tényleg, a Sándor Mátyás sem volt rossz a korához képest, ha jól emlékszem.
De azt már biztosan láttátok.
-
Zolaash
senior tag
válasz
Crystalheart #28 üzenetére
A rajzfilm, anime vonal biztosan kimarad. Ami nem magyar szinkronos, az is kiesik, mert a nejem nem csípi.
Bocs, hogy nem válaszolgatok mindenkinek külön, de most már összejött annyi ötlet, amire nem írhatom, hogy köszi, megnézem. Viszont a topik jó lesz későbbre, innen fogok mazsolázgatni.
Köszönöm mindenkinek az ötleteket! -
Crystalheart
őstag
Minden filmbe kell művészet.
(A művészfilmeket nem szeretem.) Éppen az volt számomra benne a furcsa, vagy inkább visszatetsző, hogy az alap misztikus, mégsem misztikus hangulatú. De valószínűleg inkább a vágásokkal és az operatőri munkával volt gondom, tehát azzal, ahol a technika és a művészet vegyül. Sablonos vágásmódszert használ, kommersz beállításokkal. Azon kívül belehallgattam angolul és magyarul is, a magyar szinkron nagyon közepes lett, az eredetiben viszont sok szereplő modoros, mint Csányi Sándor idehaza.
-
Avicularia
veterán
South Park, Office,Homeland
-
krizmo_
addikt
válasz
Crystalheart #26 üzenetére
Ízlések és pofonok. Én nem érzem fél-amatőrnek, sőt szerintem nagyon jól összerakták. Van benne misztikum is bőven, eleve az egész történet misztikán alapszik.
A színészek is jól alakítják a szerepüket.
Mondjuk ez nem olyan jellegű film, amibe kellene művészet...az más kategória.... A maga kategóriájában jó sorozat. -
Crystalheart
őstag
Baccano? (Bár én nem angolul néztem meg.)
-
zolee5016
őstag
Szintén egy régebbi...elgondolkodtató ,kellően zavaros....az X-akták nyomában...
-
Tom5
addikt
homeland - most nézem, nagyon bejön - ha volt már akkor bocs
-
Ringman
félisten
a Róma kilóg a többi közül pozitív értelemben
a szökést nem láttam egyébként.
amit mindenféleképp el kell kezdeni - max nem tetszik és abbahagyod:
wire
shield
sopranos -
Crystalheart
őstag
-
FF23
senior tag
-
krizmo_
addikt
Mi most járunk a 8. évadnál (párommal), és nekünk továbbra is tetszik a Supernatural, szerintem még mindig izgalmas és nagyon jó sorozat. Mindig tudnak benne újat mutatni.
Once Upon A Time - Igaz, hogy vannak benne mese elemek, de azért mégsem éppen gyerekeknek szól, mert elrugaszkodik az eredeti mese változattól....érdekes, hogy milyen történetet tudtak kialakítani belőle...
Engem megfogott az egyedisége, hogy azelőtt még nem láttam ehhez hasonló filmet.
Van akinek bejön van akinek nem, én személy szerint amúgy is szeretem a meséket (na, jó nem mindet, de elég sokat). -
Nordic
Közösségépítő
Supernatural(kifejezetten az 5. évadik - sajnos a többinek nem tett jót az író-váltás)
Hell on Wheels
Game of Thrones
Spartacus
Once Upon A Time(ha képes vagy gyerekkori lényedet elővenni, hisz ez szó szerint egy élőszereplős mese) -
SentryGun
aktív tag
Én szeretem a régieket is, bár most elvonókúrán vagyok (töröltem mind az 700 giga még megnézendő sorozatomat), és igyekszem re-szocializálódni a társadalomba.
:
- Vészhelyzet - jó hosszú, mert van belőle 15 évad (22-24 résszel évadonként)
- Magnum P.I. - szintén 8 évad
- Csöngetett Mylord - családi nagy kedvencRégebbiek:
- Csillagkapubúl minden megvolt? Atlantisz és Universe és a filmek is? A Universe nekem spceiel a legnagyobb kedvencem az összes közül.
- Nip/Tuck - a 7 évadból az első 3-5 jó, de az utolsó kettő már elég agymenés volt szerintem
- IT Crowd - nekem baromira tetszett (totális favorit: Disabled toilet - [link] illetve a Jen és az internet - [link]Újabbak közül a
- Breaking Bad - ennek idén lesz vége, de izgulós lesz tutira. Abszolút ajánlom!!
- Dexter - már kezdik elnagyolni, de most megint jó fordulat jön
- The Big Bang Theory - a sorozatjunkie is írta, ésegyetértek velük: egyre jobban elkanyarodnak a geek vonaltól
- Lie to Me - bár a második évadtól szerintem igencsak kifulladt nagyon a koncepció -
Brutforsz
senior tag
Az alábbi vígjátéksorozatokat ajánlom; a produkciókat a klasszikus szitkomhoz viszonyított helyzetük alapján rendeztem sorba, az elején a legtipikusabb, a végén a legformabontóbb szériák:
Anger Management - Rules of Engagement - Go On - New Girl - Happy Endings - Legit - Community
-
Gergő_
őstag
-
theiron320
aktív tag
Suits
The mentalist
Arrow -
krizmo_
addikt
Supernatural (Odaát) Pont ma ajánlottam egy másik helyen.
Lie to me (Hazudj, ha tudsz) Ezt a sorozatot én is csak ajánlani tudom.
Once Upon A Time (Hol volt hol nem volt)
Games of Thrones (Trónok harca)
NCIS, NCIS - Los Angeles
Heores (Hősök)
Angel
24 -
aero.
veterán
Game of Thrones
-
mexicanraven
senior tag
Nip/tuck, nagyon jooooo!
Masik a Big Bang Theory. -
netpeti98
addikt
Üdv netpeti98
-
Zolaash
senior tag
válasz
Bjørgersson #6 üzenetére
Oké, az ajánlatokkal frissítem a listát. Mint említettem, nem teljes.
Köszi.
Lenry: lent van, csak lesni kell.
Gergő:
nooormális?
-
Bjørgersson
félisten
Agymenők, Hazudj ha tudsz, mondanám az Így jártam anyátokkalt is, de az utolsó 2-3 valami borzalmas szerintem. Ja igen, mostani kedvenc a Modern család.
-
Gergő_
őstag
Váratlan utazás
-
Lenry
félisten
House
-
eddie17
addikt
Ezt a kettőt ajánlom eléggé odavágnak! Igaz minisorozatok...
The Take
The Shadow Line -
Zolaash
senior tag
Jöjjetek, ötletek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- HP Zbook 14 laptop (14FHD/I7-G4/4GB/128SSD/MagyarVilágítós/AMD1GB)
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB -RTX 4050 -1,5 év gari
- HP Probook 840 G1 laptop (14/i5-G4/8GB/128SSD) - Erős akku!
- HP Probook 640 G2 laptop (14/i5-G6/8GB/256SSD/Win11)
- NVIDIA GTX 1660 SUPER 6G
- Egyedi ékszerdobozka
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!