- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- N€T0X|N: EP2 -> FK2
- hcl: HP 255 G8 (250 G8) LCD csere
Új hozzászólás Aktív témák
-
zed01
őstag
válasz
78zolika #197 üzenetére
Láttam hogy egy másik topicban leírtad hogy gondod akadt a régebbi ATI kártyáddal. Azt hiszem tudom a megoldást:
Próbáld meg az Ubuntu 8.04 LTS-t, mert abban az a xorg verzió van, amire tudod telepíteni az ATI által támogatott videokártyádhoz megfelelő drivert. És mivel a 8.04 LTS, pont annyi ideig támogatott mint a 9.10.
-
zed01
őstag
válasz
78zolika #194 üzenetére
KB 5 napja használom a Ubuntut Véleményem Eddig + Gyorsabb a gép
Örülök hogy gyorsabb a géped.
Tetszenek a sok programok amit nem kell keresgetni a netten meg hát ingyenesek A témák nagyon jók
Szerintem sincs párja az Ubis szoftverközpontnak, csak kijelölöd mi kell és magától letölti és telepíti.
És sok külső tárolót engedélyezhetsz egyrészt az Ubuntu Tweakban, másrészt ha visszaolvasod a blogomat találsz leírást. A külső tárolók alkalmazásával egyrészt mindig a legújabb verziót használhatod az alkalmazásokból, másrészt még tovább növelheted a választékot.
Valaki írja már meg hogy mi a hátránya a Linuxnak
Ha te nem vettél észre komolyabb hátrányt akkor valószínűleg számodra nincsenek. Én elsősorban a jobb és újabb játékok hiányát említeném meg mint hátrányt.
meg kicsit nehéz megszokni a Windows után ( 9 éve használom a Win )
Minden kezdet nehéz, de meg lehet szokni. Én már félálomban is megtalálom ami kell. Sokszor ott keresek már megszokásból is egy alkalmazást windowson is, ahol linuxon van.
Mér nem csinálnak ennek nagyon kampányt hogy minél többen kipróbálják
Mert szvsz a reklám pénzbe kerül és mivel az Ubuntu ingyenes így reklámra sincs annyi pénz, mint a Windows esetében.
De nehéz dönteni az ember melyiket használja inkán
Azt használhatod, amelyik jobban kézre áll, amelyik jobban tetszik. Szabad a választás. De használhatod párhuzamosan a kettőt, elfér a számítógépen mindkét operációs rendszer.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Acer Predator Helios 300 - PH315-51
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook S762 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I DP I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i7 I 4GB I 250GB I DVDRW I Nvidia I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3401
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest