Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Garry84: Sumák aprós?
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
78zolika
senior tag
Sziasztok ! KB 5 napja használom a Ubuntut Véleményem Eddig + Gyorsabb a gép mert nincs rajta vírusirtó akár melyik terméket is használod vissza fogja a gépet Tetszenek a sok programok amit nem kell keresgetni a netten meg hát ingyenesek A témák nagyon jók Valaki írja már meg hogy mi a hátránya a Linuxnak Azon kívül hogy nem futnak rajta a komolyabb játékok meg kicsit nehéz megszokni a Windows után ( 9 éve használom a Win ) Mér nem csinálnak ennek nagyon kampányt hogy minél többen kipróbálják Én is eddig csak legyintetem Linux De nehéz dönteni az ember melyiket használja inkán
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító bejegyzés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-9500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XT 20GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest