Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Óraátállítás
Új hozzászólás Aktív témák
-
zed01
őstag
Történt az hogy az Avira talált három kártevőt a Windows temp mappában. Hiába használtam a legjobb vírusirtókat, azokat amik a nevesebb teszteken 99 % feletti teljesítményt értek, hiába böngésztem a Sandboxieval, mégis becsúszott három kártevő. Biztos hogy kártevő, mert leellenőriztem a Virustotalon és a vírusirtók fele jelzett. Ezen annyira felháborodtam, hogy töröltem az összes partíciót, csak egyet csináltam és arra Ubuntu 10.04-et telepítettem. Naponta nyolcvanezer kártevő készül Windowsra, lehetetlen megvédeni ezt az operációs rendszert, alkalmatlan a mindennapi használatra. Nézzétek, az a 15-20 komolyabb játék nekem elég, amit a wine és a natív linuxos játékok biztosítanak, eddig is csak a játékok kedvéért tartottam fenn Windowst, mert minden egyéb dolgot meg tudok oldani linuxon is (sőt még játszani is tudok).
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Robotporszívók
- Futás, futópályák
- Amazon Fire TV stick/box
- TCL LCD és LED TV-k
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Crimson Desert
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Lenovo IdeaPad Slim 3 // AMD Ryzen 3 7320U // 8GB RAM // 240GB SSD // magyar billentyűzet //
- GAMER PC // AMD Ryzen 5 3600 // 16GB RAM // 512GB SSD // RX 6700 XT
- ASUS RT-AX92U AX6100 Tri-band WiFi6 gigabit AiMesh (2-Pack) Wi-Fi router
- Technics SA AX530
- FRISS ÚJ INTEL CORE Processzorok - Core I3 / 5 / 7 / 9 - Számla & Garancia
- 27% - ASUS ROG Strix G6 Gaming Notebook! 16" 165Hz / i5-13450HX / RTX 4050 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe
- 27% - MSI MAG 321UPX OLED Gaming Monitor! 3840x2160 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G2 - i5-11G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Z flip 5 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest