- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
zed01
őstag
válasz
Crystalheart #29 üzenetére
Azokat a fizetett programozókat miből fizetik, ha egyszer nem fizetősek a Linuxok?
A linux kernelt többnyire azok a programozók fejlesztik, amelyek munkahelye erősen érdekelt abban hogy kernel minősége minél jobb legyen. Önmagában a Red Hat a felelős a linux kernel fejlesztésének 60 %-ért és ugye tudjuk a Red Hat fizetős linuxot árul, de tesz hozzá a Suse is és milyen meglepő a Suse is árul fizetős linuxot. Épp a múltkor olvasom hogy a mindenhol jelenlévő válság a Red Hat-ot egyáltalán nem érintette, az utóbbi években megtöbbszörözte a profitját.
De megmondom őszintén, én nem értem mi értelme fizetni a linuxért. Mi olyat lehet megcsinálni egy Red Hat-al, amit egy ingyenes stabil Debiannal nem lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes konzol + 6db játék garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest