- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- sziku69: Szólánc.
- Klaus Duran: Roleplay a covid alatt.
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Új hozzászólás Aktív témák
-
zed01
őstag
Pár gondolat a windowsos alkalmazások integrációjával kapcsolatban.
Ugye ott van a wine, ami egy ingyenes windows api és lehetővé teszi hogy windows alkalmazást futtass linuxon. A játékok közül a Cod2, és a Prey van fenn, mindkettő hibátlanul fut, az alkalmazások közül a BCDC++, a Total Commander, a dbPowerAmp Music Converter van fenn, ezek is hibátlanul futnak, pont úgy mintha windowson futtatnám. A komoly windows hackelőknek tudnám ajánlani a szintén ingyenes PlayOnLinux-ot, ami a Wine-ra épül, csak annyiban tér el tőle hogy előre definiált szabályok szerint telepíti és működteti a windowsos programokat. Erre telepítettem a jó múltkor CoD4-et, ami szintén jól futott (csak már többször kijátszottam, így leszedtem). Állítólag a PlayOnLinux támogatja az összes eddig megjelent MS Office-t is, de ezt nem próbáltam.
Vannak fizetős windows emulátorok:
Az egyik a Cedega, ami csak és kizárólag játékokra való, de azokból hivatalosan több ezret (enyhe túlzás) támogat, köztük a legújabbakat is. Persze ezt nem próbáltam, mert nem vettem meg, de gondolkodok rajta, ugyanis nem drága, 25 dollár egy évre. Ennyi pénzt megér az hogy válogass a több ezer játék garantált futtatási lehetőségéért.
A másik a CodeWeavers Crossover, ami nem a játékokra, hanem főleg az alkalmazásokra gyúrt rá. Ehhez van licenszem, ugyanis tavaly volt egy olyan promóció hogy egy napig ingyen adták. Ezen biztos kiválóan fut a MS Office 2007, meg a WMP 9, tudom mert mindkettőt feltelepítettem és tökéletesen működnek, annyira beleintegrálódnak a linuxba, hogy szabályszerűen alapértelmezettnek lehet tenni ezeket a programokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apró változásokkal, elődjénél jobb áron kezd a Google Pixel 10a
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Esélyes, hogy drágul a Nothing Phone (4a) széria
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Linux kezdőknek
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- Formula-1
- OLED TV topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- PS Plus előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest