- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026. 01.)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zed01
őstag
Leírom a tapasztaltaimat a Kubuntuval kapcsolatban.
Kíváncsi voltam a KDE-s környezetre, mondom még soha nem használtam és sokak szerint szebb mint a Gnome.
A Wubival telepítettem, a telepítés rendben lezajlott, tulajdonképp ez az egyetlen pozitívum. Amikor bejelentkeztem, volt internet kapcsolat, de nem ismerte fel a monitort. Örültem is hogy megjelent az ikonja a hardware driversnek. Jó milyen rendesek gondoltam, automatán telepíti az ATI drivert akkor hátha felismeri a monitort. Rákattintok hogy telepítse és csak áll, áll, áll semmi nem halad. Még most is várhatnám hogy telepítse. Jó. Akkor letöltöm az ATI honlapjáról, mentettem a kiindulópont/asztal mappába. Csodálkoztam hogy nem jelenik meg az asztalon, de higgyétek el, más asztalt nem találtam. Jó, akkor telepítjük onnan. Beírnám a terminálba hogy kiindulópont és az ó betűre valami hülyeséget írt ki. Egész egyszerűen nem volt a billzet karakterei között ó betű. Kezdtem ideges lenni. Közben megjelent a tálcán az update ikon. Valami KpackageKit, Jó, akkor frissítsünk. Igen ám, mikor a frissítésre kattintok a telepítés elszállt, le sem töltötte. Írja hogy küldjem el a hibabejelentést, jó bár ennyi buggal nem érdemlik meg hogy segítsek, de küldjük. Az elküldés is sikertelen. Feladtam.Nekem az a véleményem hogy ilyen bugos sz@rt nem lenne szabad forgalomba engedni. Mert mi van akkor ha egy win user éppen ismerkedik a linuxal és ez éri. Örökre elmegy a kedve tőle. Nem volt kedvem bugokra vadászni hogy mi miért nem működik. Elvárom hogy minden működjön, mert különben nem kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- OnePlus 15 - van plusz energia
- AMD off topik: VGA, CPU, APU és minden, ami AMD
- LEGO klub
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Sorozatok
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- KEYCHRON V1 Max Knob RGB HU - 2.4 GHz Wireless / Bluetooth / USB-C - GATERON KS-3X1 Milky Yellow Pro
- GIGABYTE GeForce VISION RTX 3070 8GB OC GDDR6 256bit LHR (GV-N3070VISION OC-8GD 2.0) Videokártya
- Garanciális ASUS ROG STRIX 850W 80 PLUS Gold Aura Edition
- Alienware 16 Aurora AC16250 16" QHD+ IPS Core 7 240H RTX 4050 16GB 512GB új akku gar
- HDD-k és SSD-k 120gb-4TB-ig
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman S2 TG CM 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 I9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 Super 16GB Lian LI LANCOOL 207 750W
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest