Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- caprine: Snowrunner játék manuális tuning lehetőségei
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zed01
őstag
Leírom a tapasztaltaimat a Kubuntuval kapcsolatban.
Kíváncsi voltam a KDE-s környezetre, mondom még soha nem használtam és sokak szerint szebb mint a Gnome.
A Wubival telepítettem, a telepítés rendben lezajlott, tulajdonképp ez az egyetlen pozitívum. Amikor bejelentkeztem, volt internet kapcsolat, de nem ismerte fel a monitort. Örültem is hogy megjelent az ikonja a hardware driversnek. Jó milyen rendesek gondoltam, automatán telepíti az ATI drivert akkor hátha felismeri a monitort. Rákattintok hogy telepítse és csak áll, áll, áll semmi nem halad. Még most is várhatnám hogy telepítse. Jó. Akkor letöltöm az ATI honlapjáról, mentettem a kiindulópont/asztal mappába. Csodálkoztam hogy nem jelenik meg az asztalon, de higgyétek el, más asztalt nem találtam. Jó, akkor telepítjük onnan. Beírnám a terminálba hogy kiindulópont és az ó betűre valami hülyeséget írt ki. Egész egyszerűen nem volt a billzet karakterei között ó betű. Kezdtem ideges lenni. Közben megjelent a tálcán az update ikon. Valami KpackageKit, Jó, akkor frissítsünk. Igen ám, mikor a frissítésre kattintok a telepítés elszállt, le sem töltötte. Írja hogy küldjem el a hibabejelentést, jó bár ennyi buggal nem érdemlik meg hogy segítsek, de küldjük. Az elküldés is sikertelen. Feladtam.Nekem az a véleményem hogy ilyen bugos sz@rt nem lenne szabad forgalomba engedni. Mert mi van akkor ha egy win user éppen ismerkedik a linuxal és ez éri. Örökre elmegy a kedve tőle. Nem volt kedvem bugokra vadászni hogy mi miért nem működik. Elvárom hogy minden működjön, mert különben nem kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Battlefield 6
- Óvodások homokozója
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- PS5 Slim Digital (CFI-2016) Karcmentes, 1 kontroller
- ASUS ROG Zephyrus G14 Ryzen 9 / RTX 4070 / 32GB / 1 TB SSD 2K 165Hz PRÉMIUM
- Dobozod ÚJ Lenovo LOQ i7 / RTX 4050 / 144Hz / GARANCIA 2027.03.
- Ultra Rampage Mobile Gamer Csomag: Lenovo Legion Duel 2 + egyedi kiegészítők! 512GB EU verziós!
- Asus TUF RX 6900 XT
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz UDIMM PC RAM, több db- számla, garancia
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310 i5 8500T 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1650 S 4GB Formula Air Mesh G3 400W
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! EVGA FTW3 Ultra RTX 3080 10GB GDDR6X Videokártya!
- Xbox One / Xbox Series játékok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest