- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Samus
addikt
Szintén Barátnőmnél aludtam, és mivel Ő szereti, kénytelen-kelletlen én is néztem. Legalább egy jót röhögtem. Kedvencem volt, mikor Anya, utána fia, majd a menyasszony és a vőlegény is bement...a boszorkányos csaj és a walkmanes is ütött...De legalább értelme is volt, mert láttam egy produkciót, ami nem színpadon zajlott, de egy kellemes számot adtak elő (Deniz - Isten számol). A legjobb az a csapat volt, ha jól emlékszem valami Soho...
-
Zolaash
senior tag
-
dízelracer
őstag
Zana Zoltán hozzáállását osztom celeb ügyben: [link]
,,a produkció nélküli produkciók kerültek szóba..."
-
Zolaash
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #42 üzenetére
-
Crystalheart
őstag
A nagy helyzet az, hogy a bulvármédia többet foglalkozik ezekkel az új arcokkal egy hét alatt, mint egyes igazi régi tehetségekkel egy év alatt... És ugye a jó gázsit sokszor népszerűség alapján lehet kiharcolni, mert mint tudjuk, itthon a legtöbb előadóművész éhen halna, ha csak azt csinálná.
-
Zolaash
senior tag
Mert egy rakat bullshit. Cicc: úgyvan!
Another gyöngyszem. -
Zolaash
senior tag
Annyi hülye van ezekben...
-
JuliusCaesar
tag
Yoda mondja eredetileg a második epizód végén, hogy "Begun, the clone war has", és Yoda az angolt (ami ugye a vagy a basic, vagy fordítva van embereknek) object-subject-verb formában beszéli. De nyugi, tudok annyira angolul, hogy ilyet nem mondok.
-
lorenzen
aktív tag
Feleslegesen bosszantod ezen magad.
Ez a fajta szórakoztató műsor nem neked szól.
Országtól függetlenül van egy hatalmas népréteg, nekik felüdülést jelent, ha náluk gyengébb képességűeket látnak szerencsétlenkedni. (Bár ezeken a versenyeken valódi tehetségek is felbukkannak néha, de ők sem tudnak tartós karriert csinálni.) -
z0d1AK
nagyúr
-
Cathfaern
nagyúr
Két dolog:
1. A művészek mindig is egyedi emberek voltak, akik képtelen beilleszkedni a hagyományos társadalomba, igazán megérthetnétek ezt
2. Betanított munkásokat nem illene lenézni, két okból:
- ha nem lennének, akkor nem lenne min gépelni épp, illetve nem lenne a kezetekben számítógép (sem orvosi műszerek, sem TV-k, sem... had ne soroljam).
- sose lehet tudni, hogy az illető fiatalabb korában miért nem tanult tovább, és hogy miért nem tette meg ezt azóta se. Nem feltétlenül a lustaság az oka. Vagy ahogy tildy is írta, vannak olyan helyzetek, ahol szakképesítés ellenére is ilyen munkát kell végezni.
Ezzel nem azt akarom mondani, hogy nem retardáltak járnak ezekbe a műsörökba fellépőnek nagyrészt, csak a kiemeléssel nem értek egyet. -
z0d1AK
nagyúr
válasz
Brutális eb #21 üzenetére
Ha én választok, akkor Natgeo, vagy Spektrum.
De itt nem ez történt... -
Dany007
veterán
Egyetértek.
És nem csak arról van szó, hogy jelentkezők javarésze munkanélküli, hanem úgy összességében is eléggé gázos, retardált emberek. Segédmunkások, betanított munkások, munkanélküliek, álláskeresők, vagyis szintén munkanélküliek, kukás, és így tovább.
Ezzel persze semmi gond sincs, csupán azt mutatja, hogy milyen szintekről jeletkeznek oda emberek.
Arról nem is beszélve, hogy a 95%-ának lövése sincs az énekléshez. De még füle sincs, hogy meghallja mennyire szánalmas az amit csinál. V.színű, hogy egy magasabb végzettségű embernek már van annyi önkritikája / esze, hogy ha ennyire gáz a hangja, akkor nem megy el és nem égeti le magát az egész ország előtt.Amúgymeg persze, hogy végignézem az utolsó másodpercig mert ennyit már régen röhögtem mint az ilyen szánalmas barmokon, akik azt hiszik, hogy tudnak egy picit is énekelni, miközben még a macskám nyávogását is szívesebben hallgatom, mint 1-2 ilyen szánalmat.
-
Crystalheart
őstag
válasz
Motion_Blur #22 üzenetére
Te vagy én nem tudjuk befolyásolni a nézettséget.
-
Motion_Blur
félisten
Ez Magyarország. A sok birka meg leül és nézi ezt az utolsó másodpercig megrendezett szart, és ezzel eltartja ezeket a semmirekellő éhenkórászokat..
-
Brutális eb
addikt
"kénytelen voltam az egyik kereskedelmi csatorna "tehetségkutató" műsorát nézni."
Kénytelen?
HmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmTöbb alternatíva is kínálkozik ilyen esetekre a te választásod nem a legjobb volt.
-
stangli
senior tag
válasz
Crystalheart #17 üzenetére
gondolom a megax@rt nézhette
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
Crystalheart #13 üzenetére
Nem igazán azok a "fajták" voltak, akik továbbtanulási ambíciókkal indultak neki.
Madstunt: [link]
-
törölt tag
Parlagfűszedőnek tényleg jó lenne egyik másik... Ahogy ezek énekelnek, hát, basszus, elhervad tőlük az összes tő parlagfű...
Feldobják a gyökerüket...
-
madstunt
addikt
a betanított munkások tudtommal dolgoznak
JuliusCaesar ez milyen nyelven van?
-
Crystalheart
őstag
Kifelejtetted az iskolásokat... Egyébként igen egyszerű a képlet: a pillanatnyilag kötött munkaidőben nem dolgozó ember könnyebben megoldja később a versennyel járó plusz, időigényes feladatokat, a tréningezést.
Amúgy elég előítéletes vagy, nem mindenkit ugyanaz motivál egy ilyen versenyben.
Húgom is indulgat ezeken, és azért drukkol, hogy csak egyszer adásba kerüljön. Tudja, hogy nem nyerne, mert ő operettet tud nagyon jól énekelni, azt meg nem ilyenre szabták, de ha adásba kerülne, felfigyelhetne rá valaki, és könnyebben fölvennék szakiskolákba is, ha már van egy ilyesmi előélete. (Mert ugye a művésziskolákba, különösen a Színművészetibe nem egyszerű bejutni. A tehetségkutató műsorokon keresztül viszont igen jó aránnyal sikerül, ha egyáltalán van az illetőnek ilyen terve.)
És ne gondold, hogy olyan lajtos élet az előadóművész élete, főleg nem Magyarországon.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
JuliusCaesar #9 üzenetére
Erre tudtam volna egy jó meglátást írni, de flame háború törne ki.
-
JuliusCaesar
tag
Nem nézek tévét, ha szart akarok látni benézek a budiba.
Ne érdekeljen, felnőtt emberek, oda mennek ahova akarnak. -
stangli
senior tag
Igazad van, de a mónika meg a győzike shóós éra ezt az értékrendet mutatta, mutatja még mindig és nagyon sok kevésbé tanult ember ezen mércék szerint alakítja ki értékrendjét... nem a Te értékrended a hibás, hanem az övéké, akik elhiszik, hogy kevés munkával megtudnak gazdagodni... és jelen pillanatban a média különböző értékromboló műsorai tudják biztosítani számukra ezt a kitörési illúziót...
-
z0d1AK
nagyúr
(#2) tildy: Tudom mi a betanított munkás. Az is volt kiírva neki, ennek ellenére az derült ki, hogy semmit sem dolgozik.
Engem már ez a celeb szó is irritál, utálom is.
Biztos rossz értékrendet követek, de inkább dolgoznék az utak mellett, mint hogy nyilvános bohócot csináljak magamból, szánalom tárgyát képezzem.Egy-két "produkció" utáni megnyilvánulásról nem is beszélnék...
-
tildy
nagyúr
A betanított munkás dolgozik. Azért betanított, mert más szakmája van. Egyébként egyetértek. (Anyum is az emlékeim szerint, holott tecknikusija van, műszaki rajzoló, de mivel porszívókat szerel évek óta...)
-
stangli
senior tag
Mert mindenki celeb akar lenni és ez a fajta munka, amit te is javasolsz megalázó számukra.
Ezt úgy mondom, hogy nem láttam ezt a műsort.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Projektor topic
- Honda topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Filmvilág
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- ROG STRIX X870-F + AMD Ryzen 7 9800X3D + 32GB DDR5 + Sapphire 7900 XTX Pulse 24GB + Win11 PRO
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Kihagyhatatlan ajánlat vadonatúj Ryzen 7 5800x processzorainkra! 0% THM-re is!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- PS Plus előfizetések
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!