Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bnss
veterán
Nem semmi élmény lehetett, Turán Frici mindenhol szeret tempósan közlekedni, A Mecsek Rallye előtt tesztelt Pécsett, nem semmi látvány volt az sem. Egy ilyen kurzus mennyibe kerül?

-
tocsa
senior tag
Nalam a kepek helyen csak dolt betus szoveg van. Ugy bogaraszom most ki a kepfeltoltes-es linkeket a Page Source-bol. Masnal is van ilyen vagy az en gepemben van a hiba?
-
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
-
Hmm. akkor vagy a gumik voltak gagyik, vagy a yaris...
A rendesebb elektronikával felszerelt autók (pl. m3-as bmw, vectra gts), simán átmentek rajta, nagyjából bármilyen sebességgel.
Én egy mezei g astrával 8.5-s rántást 35-40 között megoldottam sokszor.Az oktatók is átmentek rajta, bármivel, fél kézzel, 60-nál

-
joghurt
addikt
A vizes műanyag csúszási súrlódási együtthatója kisebb a tükörjégnél is; azért lehet ilyen alacsony sebességeknél gyakorolni azt, ami élesben száguldásnál történik. Nálunk (hosszabb szeánszon) az első gyakorlatok sima fékezésből álltak, 30 km/ó-ról. Megdöbbentő. Pumpálós fékezés nyasgem. Annyira csúszós, hogy ha egyszer megálltak a kerekek, akkor a féket felengedve sem kezdenek el forogni, ergo teljesen irányíthatatlan marad.
Az antireklám helye: Az Autóklub is nyitott egy ilyen pályát Újpesten. Közelebb is van, olcsóbb is. Egyedül a körpálya hiányzik, amin jókat lehetett szórakozni. Ha valaki mégis a Hungaroring mellett dönt, akkor nyáron szokott lenni félárú, akciós időszak.
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
Valami műgyanta van rajta, ami ha vizet kap, jeget szimulál.
40 felett nem lehet megcsinálni azt mondta az oktató, gyakorlatilag mindenkinek kellett 2-3 próbálkozás, hogy sikerüljön neki. Közepes rántással dolgoztak (10-es listán 5), de a leonosoknak egyszeűbb dolga volt, abban van valami csini automatika, ami ilyenkor segít. Szervó nélkül nem egyszerű fealadat megfogni az autót rajta. -
CsodaPOK
senior tag
Hehe Turán Frigyeses videó durva

-
Ezek mekkora rántások voltak?
-
Renwick
őstag
Én azt nem értettem ebben a rántópados dologban anno, hogy a steward a pálya széléről aszonta, hogy negyvennel menjünk rá, se nem többel, se nem kevesbbel. Kösz szépen baz, majd az autópályán közvetlenül a defekt előtt igyekszem lelassítani negyvenre (a hátulról érkező meg egyből gyakorolhatja a kikerülőmanővert)...

üdv
R.
-
Wise
csendes tag
Mit kapok ha megfejtem? Bögre?

Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Peugeot, Citroën topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen nyomtatót vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- G.SKILL Ripjaws V 2x4GB 3000MHz DDR4 kit
- APC Smart-UPS 1500VA LCD RM 2U (SMT1500RMI2UC) - űj ára 450.000Ft
- Digitus Network Cabinet 19'' 42U DN-43000 white - Rack Szekrény
- BROCADE Ruckus ICX7150-24port - Switch - több db - 130Gbps
- 3D nyomtató - SAURER MarkingSolutions Signum Eco Lasersysteme - laser marking system
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 01.07
- Ulefone Armor 33 Pro
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750 XT 12GB Zalman T4 Plus GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest