2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Az élet rovat

Yaris a rántópadon

  • (f)
  • (p)
Írta: |

A Peking Klub rendezvényén jártunk.

[ ÚJ TESZT ]

2007. 10. 28. Mogyoród Hungaroring

Nyirkos, de enyhe időre virradó napon rendezte meg a Peking Klub az aktuális rendezvényét, amelyre valamilyen véletlen folytán minket is meghívtak (ezért külön köszönet az LG-nek). A rendezvényt a Hungaroringen lévő Vezetéstechnikai Centrumban tartották, ahová már régóta szerettem volna elmenni egy kurzusra, de így sikerült összekötni a kellemeset a hasznossal. Az eseményen nagy számban vettek részt olimpikonok, ahogy az alábbi képen látható. Egy játékot is szerveznék az olvasónak, kíváncsi vagyok, hogy ki ismer fel több embert, a megfejtések a fórumba jöhetnek (én kettőig jutottam).

Katt a képre nagyobb méretért, megfejtések a fórumba jöhetnek

Négy pályán próbálhattuk ki, hogy mit tud a Yaris esőben és jégen, illetve mit tudok én vele ugyanezen körülmények között egy hátsó defekt esetén nyári gumikkal. Az alábbi vidókon látható egy sikeres és egy sikertelen próbálkozás. Elmondhatom, hogy 4 próbálkozásból az utolsóra sikerült tökéletesen végigmennem a rántópados pályán, de előtte szebb piruetteket produkáltam mint a hazai drift bajnokság nyertesei.

Sikeresen a rántópadon

Egy sikertelen próbálkozás

Az esemény előtt még kaptunk egy bemutatót Turán Frigyestől, ami után a szánk is tátva maradt, egy részét sikerült megörökítenünk.

A rajtvonalnál a felvezető autó

Fedezzük fel az egyetlen különbséget a képen

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.