Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Gurulunk, WAZE?!
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
vince
őstag
Valószínűleg a kamera is sokat fejlődött a Redmi 4X-hez képest (túlságosan nem mélyedtem el a témában), de az amoled kijelző elképesztően szép. Mondjuk szerintem a feleségem Redmi 3S készülékének is szebb a kijelzője, mint a 4X-é. Az üzemidő valóban érezhetően gyengébb, illetve egy dologban biztosan visszalépés a szoftver (én nyitottam BL-t azon is és xiaomi.eu fejlesztői romot használok), nem lehet beállítani különböző jelzőhangot az sms-nek és az egyéb értesítéseknek, de úgy rémlik, hogy ez valami újabb android fícsör, aztán lehet, hogy tévedek.
Lassan búcsúzom én is életem első okostelefonjának topikjától
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító cikk
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- iPhone 11 128GB fekete, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 87% akku, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB FEHÉR, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 94% akku, doboz, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB fekete, gyárilag független, karcmentes kijelző szép állapot, 86% akku, legjobb ár!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 256GB magyarbill 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Emlékezetes gamer élmény, amit megvásárolhatsz VAGY akár ki is bérelhetsz! Akár rèszletre is!
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro Max 512GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest