Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samus: Atomic Heart - Egy kis nyafogás
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
athlasz
csendes tag
Persze, nem merészség kérdése, rosszul fogalmaztam...
Pénteken voltam otthon, akkor tudtam volna postázni nekik, de pont előtte este vetődött fel egy kérdés a Wayteq szervíz megbízhatóságával kapcsolatban, és kivétel nélkül csak negatív tapasztalatok kerültek elő, pl. egy hibátlan telóra ráfogják hogy ütődésnyom található rajt és ezért nem garanciális meg ilyesmik... Így gondoltam inkább nem postázom, mert nem tudnám bizonyítani hogy sértetlenül adtam fel... Inkább elküldöm jövő héten egy ismerősömmel, és gondolom személyes átvételkor írnak vmi elismervényt hogy nincsenek rajt külséremi nyomok... -
athlasz
csendes tag
válasz
dontpanic
üzenetére
Üdv!
Van valami fejlemény az ügyben? Kiderült mitől probléma?
Csak most kezdtem el olvasni a fórumot, és nálam is hasonló a helyzet. Múlt pénteken vettem át a telót, Eustock rendelés. 2 előfizum van, Telenor és osztrák Drei. Grazban lakok itt használom, 2-3 napig nem volt semmi gondom, utána viszont nálam is elkezdte dobálni a térerőket. Pár másodpercig volt, aztán kb. negyed óráig nulla... Amikor már egész nap nem volt semmi hálózat, szépen visszatettem a Redmit a dobozába, a jóöreg Moto-G-t használom azóta, amivel nincs térerő gond. Ma kíváncsiságból újra beüzemeltem a 4x-et, most van térerő, kérdés hogy meddig... Nincs tokom és fóliám se, így hordani sem merem mert ha lesz rajt egy hajszálkarc akkor már ugrik a gari gondolom...
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox tulajok OFF topicja
- Apple MacBook
- E-roller topik
- Villanyszerelés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Google Pixel topik
- Lassú lett a Windowsod? Ezeket kapcsold ki elsőnek!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I W10 I Cam I Gari!
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Apple iPhone 14 Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest