Új hozzászólás Aktív témák

• Parampara

csendes újonc

válasz mdraco #4794 üzenetére

Köszi mindenkinek, végül ezzel a módszerrel (ha nem is simán*) de sikerült unbrickelni, úgy tűnik. Éppen bootol... :) Nem, már be is bootolt, nyelvválasztás, lokáció...

*: Szóval... a hátsó burkolat leszedésébe beletört 4 körmöm, de sikerült. A többi szétszerelés eléggé triviális volt. Test point reset után látta a pc, rendes Qualcomm HS-USB eszközként. Innen MiFlash-sel próbálkozás... Na itt voltak bonyodalmak. Ez már az én hülyeségem: az előzmények után nem kellett volna hagyni és "másra" bízni... szóval egy Note 4x romját kaptam, hogy ez rá való, de tényleg, tegyem csak fel (ezt tényleg csak azért írom le, hogy más is mulasson, bár én nem tettem... meg hogy lássuk, még itt is el lehet tolni, de itt már nem számít, ez már az emergency mód. És néha a segítség nem előrefele viszi a dolgokat.) :D Nem ment fel, 183 másodpercnél a flashelés hibára futott ("Error: reading Hello packet" timeout).

Aztán rendes, rá való rommal sikerült a flash. Nem elsőre, még a rossz rommal próbálkozás közben cserélgettem a MiFlash-eket is, aztán a jó romot (santori) a béta verziós MiFlash egy windows újraindítás után (ez is lehet lényeges részlet, passz) végül sikeresen feltolta. (Windows reboot speciel NEM MENT, amíg a telefon rá volt dugva, nem indult el... ez egy érdekes részlet. Lehúzva már bebootolt a win, visszadugva megint látta a telefont.) A telefon bekapcsol, kéri a nyelvet, miegymást, egyelőre megy vissza a gazdájához, ott derül ki, volt-e közben járulékos veszteség...

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés