- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Parampara
csendes újonc
Köszi mindenkinek, végül ezzel a módszerrel (ha nem is simán*) de sikerült unbrickelni, úgy tűnik. Éppen bootol...
Nem, már be is bootolt, nyelvválasztás, lokáció...
*: Szóval... a hátsó burkolat leszedésébe beletört 4 körmöm, de sikerült. A többi szétszerelés eléggé triviális volt. Test point reset után látta a pc, rendes Qualcomm HS-USB eszközként. Innen MiFlash-sel próbálkozás... Na itt voltak bonyodalmak. Ez már az én hülyeségem: az előzmények után nem kellett volna hagyni és "másra" bízni... szóval egy Note 4x romját kaptam, hogy ez rá való, de tényleg, tegyem csak fel (ezt tényleg csak azért írom le, hogy más is mulasson, bár én nem tettem... meg hogy lássuk, még itt is el lehet tolni, de itt már nem számít, ez már az emergency mód. És néha a segítség nem előrefele viszi a dolgokat.)
Nem ment fel, 183 másodpercnél a flashelés hibára futott ("Error: reading Hello packet" timeout).
Aztán rendes, rá való rommal sikerült a flash. Nem elsőre, még a rossz rommal próbálkozás közben cserélgettem a MiFlash-eket is, aztán a jó romot (santori) a béta verziós MiFlash egy windows újraindítás után (ez is lehet lényeges részlet, passz) végül sikeresen feltolta. (Windows reboot speciel NEM MENT, amíg a telefon rá volt dugva, nem indult el... ez egy érdekes részlet. Lehúzva már bebootolt a win, visszadugva megint látta a telefont.) A telefon bekapcsol, kéri a nyelvet, miegymást, egyelőre megy vissza a gazdájához, ott derül ki, volt-e közben járulékos veszteség...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Formula-1
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- Mikrotik routerek
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Sorozatok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Watch 9 45mm LTE
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged