Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tomy007

tag

Hali
    5 hónapja használok ilyen telefont, leirnek pár tapasztalot.
    Amúgy összefüggésben nagyon jó telefon, szerintem mind a mai napig bőven megállja a helyét.
    1. Akksi 2 napig bírja, rendes net, Facebook, messenger alkalmazások mellett. Viszont ha 100%ra töltöm este, nem kapcsolom ki, csak net nincs belőle, normál állapotban reggelre 90%ra merül, ez mitől van, lehet?
    Még ehhez kapcsolódóan ha rajta marad töltő reggelig, elvileg itt úgy tudom nincs már túl töltés ezeknél a teloknal, jól tudom?
    2. Kamera, általánossagban jó ha vmit gyorsan le kell kapni, pl egy beosztást, stb. Voltunk nyaralni ott teszteltem rendesen, de voltak azért negatív képek is rendesen, hiába hdr funkció ott is mosodik rendesen.
    Sötétben vaku mellett is hagy elmosódott képeket.
    Nappal ha gyorsan le kell kapni vmit úgy vettem észre arra azért jó, de többet nem várok tőle, vnilyen formában javítható a kamera?
    3. És végül ami eszembe jutott még, mitől vannak reklámok, egyre több gyári alkalmazásban?
    Ez normális amúgy,? Nem játszok, nem rakok fel semmilyen ismeretlen alkalmazást, de pl már gyári fájl kezelőven is reklám található.... Ki lehet vhogy irtani?
    Köszönöm előre is válaszokat

Új hozzászólás Aktív témák