Hirdetés

2024. május 16., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:08:33

LOGOUT.hu

Xiaomi Redmi 4A/Pro

Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1518) Upo válasza Viktor0610 (#1511) üzenetére


Upo
addikt

Én is használom a mi fiókot, sőt múlt héten vettem premium előfizetést 1 évest, amire most + 6 hónap ajándék, úgyhogy most 2018 októberig van +20 giga tárhelyem havonta egy fél kávé árából. Most majd bizonyíthat, leadtam a rendelést egy fekete note 4-re. A 4A-ra váróknak drukkolok hogy minél előbb legyen, a facebookon meg írták, hogy jó hónap múlva 49900-as várható áron lesz 4X is.
Ez már így egy ütős hármas, de nekem a 4X a 435-el gyenge, 4 prime nincs nekik mert B20 nélküli, úgyhogy megpróbálok megküzdeni a note 4 méretével.
A mi fiókról még annyit, hogy amikor sms kódot kér, akkor mindig másodikra jön csak meg az sms (azaz kérni kell 1 resend-et), de akkor azonnal. A jelszót nem felejtem el, de volt már jelszó visszaállításom is régebben, ott annyi hogy a folyamat során több sms kódkérésen is át kell menni, de működik.
Ma is volt egy sms kódos műveletem, megjött az alaplap, friss win telepítés volt, és a mi fiók bejelentkezéskor, hogy trusted device legyen, kellett egy kódküldés. Resend megnyomásakor azonnal megjött a kód, és most már megint megy a gépről is a fiók.
Szerintem se kell félni tőle, sőt én inkább előnynek tartom a készülék fiókhoz lockolását, jobbnak tartom mint a google saját rendszerét. Ráadásul az androidlost-al kombinálva elég jó eséllyel előkeríthető a készülék. [link]
Pl. lemerülés előtt még elküldi mail-ben a készülék pozícióját, hibás feloldókódnál fényképez egyet a front kamerával és küldi a mailt, illetve távolról is lehet vezérelni a telefont, híváslistát, képeket kérni, sőt hangosan fel lehet olvastatni szöveget is vele, stb., egész jó már az ingyenes változat is.

Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.