- Fűzzük össze a szavakat :)
- Megoldások IBS/IBD-re
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Internet fejlesztés országosan!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Xiaomi Mi Note 10 Lite
Mielőtt kérdezel olvasd el !
Nem fertőző
Android 11-hez az alex féle 3.4.x.x twrp nem használható.
Android 12 fastboot vagy cmd-vel módszerrel telepíthető ,frissíthető(xiaomi.eu rom esetén).
Új hozzászólás Aktív témák
-
mizoli
addikt
válasz karburátor #4380 üzenetére
Leginkább az A12 hozadéka az újítás, mint pl. amit írtál.
Ja, és a betűméretet továbbra sem lehet közepesre beállítani. Van az "S" , utána az "L". Az "M" még mindig hiányzik.
Ez az EEA romra vonatkozik![ Szerkesztve ]
-
Bali27
addikt
válasz karburátor #3824 üzenetére
De ha tudod hogy azért írja ki mert hiába állítod be hogy ne legyen optimalizálva és mindig visszaállítja?
-
Bali27
addikt
válasz karburátor #3822 üzenetére
Fent idegesít az a G logó, és azért van kint mert amikot átállítom hogy a miui akku optimlizáció ki legyen kapcsolva, minidg visszakapcsolja restart után.
Nekem 0.2.18.210500 és 16.16.38[ Szerkesztve ]
-
karburátor
tag
válasz karburátor #3445 üzenetére
Na. Most megjött a 12.1.4 patch. Megjavult. Már normálisan lefut a kereső. Az "egyéb" mappám pedig 15GB-ról lecsökkent 4,9-re. Szóval ott ragadhatott be valami, amin elhasalt az elavult fájlok kereső.
-
this is life
Ármester
válasz karburátor #3443 üzenetére
Lehet , hogy le kellene tiltanod a google fájlkezelőt, sok haszna amúgy sincs 😉 . Inkább a miui vagy a tc fájlkezelő helyette . Hogy tudtál kivételt hozzá adni ?
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
this is life
Ármester
válasz karburátor #3441 üzenetére
Szerintem sehogy sem lehet hozzáadni , legalábbis nekem még nem sikerült a hogyanra rá bukkanni . Lakatold le amit védeni akarsz és akkor nem lövi ki a memóriából. Talán miui 8-9-nél működött a kivétel lista (emlékeim szerint).
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
Bali27
addikt
válasz karburátor #3249 üzenetére
Eleve fel sincs installálva a YouTube. Google play mindig fel akarja tenni amikor ráklikkelek a YouTube videóra a Google keresésben.
[ Szerkesztve ]
-
Bali27
addikt
válasz karburátor #3250 üzenetére
-
vegyszer
addikt
válasz karburátor #2685 üzenetére
Köszönöm a tippet! Így valóban le lehetett tiltani.
[ Szerkesztve ]
"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
Imi1981
veterán
válasz karburátor #2249 üzenetére
De ha nem frissíted akkor persze, hogy nem kell kapcsolgatni a miui optimalizációt. Gondolom ezt nem tudod frissíteni mivel akkor az lenne a verziószáma mint az enyém? Itt arról van szó ha frissítjük addig ki kell kapcsolni a miui optimalizációt de utána vissza lehet kapcsolni csak az engedélyek elvesznek. Persze nem muszáj frissíteni de itt nem is arról volt szó.
[ Szerkesztve ]
-
Imi1981
veterán
válasz karburátor #2247 üzenetére
Az már tök régi. Nálam ez van fent link . Frissítésnél mindig kéri, hogy kapcsoljam ki a miui optimalizációt.
-
mizoli
addikt
válasz karburátor #2207 üzenetére
Rendben 🍻
-
mizoli
addikt
válasz karburátor #2191 üzenetére
Grrrr..... Totális félreértés!
Olvasd már el mit írtam, és Te mit kérdeztél!
Ennyire nem vagyok vak, nem ezt a menüpontot nem láttam!!!!!
Ha itt azt mondod, hogy "kihagyás" , akkor eltűnik a lehetőség. Arról írtam, hogy olyan menüt nem láttam, ami a kihagyás után ismét felajánlja a frissítést.Azt kérdezted, hol lehet később engedélyezni, arra válaszoltam,hogy ilyen menüpontot nem láttam.
Már ahol ismét lehet engedélyezni. Így világos?[ Szerkesztve ]
-
mizoli
addikt
válasz karburátor #2189 üzenetére
Nem láttam még ilyen menüpontot, persze ez nem azt jelenti, hogy nincs is, legfeljebb jól el van dugva. Ha kell, le tudod tölteni pl. az apkmirror oldalról, de lehet, hogy egyszer csak újra feladja a lehetőséget. Talán egy cache törlés után ismét megkérdezi.
draco31
Nem tudok típushibáról, de még elég keveset használtam a telefont. Pl. még nem telefonáltam vele
[ Szerkesztve ]
-
jatszo
aktív tag
válasz karburátor #2075 üzenetére
Beállíthatások-Akkumulátor ès teljesítmény-Alkalmazásonkènti akkumulátor kímèlő
-
szab13
aktív tag
válasz karburátor #2000 üzenetére
HMS-t feltettem, közben jött egy MIUI frissítés is, mindkét eszköz újraindítva és megoldódott a probléma.
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Apple iPhone 15 256 GB Fekete - 3 HÓNAP APPLE CARE, DOBOZZAL, TOKKAL, VÉDŐFÓLIÁVAL
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titánium ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Átlagos,Dobozával ,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest