Hirdetés
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yahhher
aktív tag
válasz
boborján2 #10574 üzenetére
HEllo.
Egyébként még akár jó is lehet. Tv függő is, valamelyiken jobb a táp usb-n. Nekem is ment vele. Egyszer pár napig úgy használtam, netflix/youtube nézés nem volt így gond. Igazából az nagyobb gond lehet, hogy ha fut egy frissítés és közben kinyomod a tv-t, akkor a stick nem kap áramot. Az meg okozhat galibát.
Üdv B.
-
Yahhher
aktív tag
válasz
<Adamsky> #10030 üzenetére
Szia.
Mondanál erre példákat?
"Sokkal jobb, és/vagy olcsóbb (pláne megbízhatóbb) box-ok vannak manapság."
A drágát látom, a 100euro-s kinhank akármit. Megbízhatóbb, olcsóbb érdekelne, ami ami hozza az aktuális mi box/stick szintet. Bár nem tudom mi a megbízhatóbb, nekem gond nélkül üzemel mindegyikből itthon.Üdv B.
-
Yahhher
aktív tag
válasz
1990.tamas #9480 üzenetére
Szia.
Milyen routered van? Nekem is van ilyen stick-em, 3db is, ebből 2 egy emelettel feljebb van. Mindegyik 2,4-en van, de semmi gond netflix, hbo, sky vonalon. Direct now is hibamentes. Régebben egyszerűbb routerrel előfordult gond.
Üdv B.
-
Yahhher
aktív tag
válasz
ferenck #8706 üzenetére
Én is így jártam tegnap, vagyis hasonlóan. Nem jött le az hbo max az áruházból, fél óra várakozás után sem. Aztán rápróbáltam más app-ra, az sem. Hirtelen felindulásból újraindítottam a routerem, meg az ont eszközt is, és egyből megindult minden, pedig minden éjszaka újraindulnak. Közben youtube, netflix, minden rendben ment.
Üdv B.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Autós topik
- Parfüm topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Gaming notebook topik
- EarFun Tune Pro - a család mindent tudója?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Politika
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest