Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
Xiaomi Mi 9T (kódnév: davinci) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt501
nagyúr
Az üzemidőben nagyon beleszól ha rossz a lefedettség, ezt én is tapasztalom, ezért is örülök a VoWiFi-nek, mert így ki tudom sokszor kerülni.
Az akku statisztika olyan mintha nem futna folyamatosan, és bizonyos idő után önmagától nullázódna az okát nem tudom, de nem is érdekel, talán majd ez is javítva lesz, mert így totál használhatatlan alkalmazás.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító cikk
ma Nagyon kellemes volt az Mi 9-paletta korábbi két tagja is, viszont a megjelenés, a teljesítmény, az üzemidő és az ár a T-s változattal lett leginkább harmonikus.
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
Üzleti előfizetők hirdetései
- Phone 14 128GB Független! Hibátlan állapot! 6 Hó Jótállás! Akku: 86%
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ShieldUp Fóliavágógép tartozékaival
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest