Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MaxxDamage: -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
-
LOGOUT
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
VANESSZA1
őstag
Nem hinném, hogy megnyúlik idővel. Már felrakáskor egy kicsit kell nyújtani a tokot, és úgy felcuppan, hogy kétlem hogy ez valamennyit későbbiekben nyúlni fog. Előtte Nilkin tok volt a mi5-ön, és azt 3x cseréltem, mert kb olyan volt mint a Xiaomi gyári. Minden kosz, porszem be tudott mászni a telefon és a tok közé, és én eléggé finnyás vagyok az ilyennre. Ellenben ez masszív, mindenhol felfekszik és itt nem hiszem, hogy porszemcséket fogok találni. Bár amiért a Nilkin-t nagyon szerettem, hogy a Type-C nyílást is tudtad zárni. Abban biztos vagyok, hogy védelemben ez fényévekkel előbb jár mint a Xiaomi vagy a Nilkin és nem undorítóan 🤢 bumszli.
A képeket nézve tényleg nem adják át a valós kinézetét.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z170X-Ultra Gaming Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L460 - Intel 3955U I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest