- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- bambano: Bambanő háza tája
Hirdetés
-
LOGOUT
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
st6969
őstag
Sziasztok,
fontolgatja valaki a készülék cseréjét mostanában? Én még kitartok mellette, lassan 3 éves lesz, szeretem nagyon, leginkább nem is cserélném le, viszont költeni sem költenék rá. Az akksi nálam valahogy sosem volt az igazi, most már alig egy napot bír ki (legjobb esetben 2h SOT). Tudom, hogy lehet akksit cserélni, de mivel nem akarok rákölteni, inkább új készülék lesz, szerintem év vége felé, vagy tavasszal (ha csak addig meg nem adja magát).
A kamera képességek nagyon fontosak, legalább ez a minőség kellene. Amoledet szeretnék mindenképpen. Nem tudom, hogy pl. 5G képesség ill. vezeték nélküli töltés elérhető-e halandó számáraNagyjából 150k-t szánok majd rá.
Tudom, fél év alatt még sok minden történik, de szerintetek mi lehetne egy látványos előrelépés ehhez képest ebben az árkategóriában? Mi az a feature, ami nélkül ma már nem érdemes telefont venni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Dell XPS 13 9380 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 16GB RAM 512GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
- Bomba ár! HP ProBook 430 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP Zbook 15 G5 - i7-8750H I 32GB I 512SSD I Nvidia P2000 4GB I FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest