Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Steve1207

veterán

Az eu-t kb 3 hete nem frissítettem és a changelogokban olyan hibajavításokat látni, ami azért gáz szerintem. Nekem a hálózati streaming is bug-os volt az utóbbi időben, néha adott képet néha nem, így ezzel nem voltam megelégedve annyira. Szóval elkezdtem romolgatni, mint a régi szép időkben. PixelROM került fel, ami egy-két hibától eltekintve maradhatott volna. Fő baj: nem tudtam az okostok módot kikapcsolni sehol, hogy ne zárja le a kijelzőt :D és az ANX kamera nem tud sorozat módot, szóval jópofa az ANX, hogy "MIUI port kamera", de egy jó gcam ugyanazt tudja már akkor. Ez a két hiba elég volt, hogy visszatérjek miui-ra, pedig nagyon jónak tűnt, kíváncsi leszek az új frissítésekre.

Most kicsit megnéztem milyen az új 11.0.3.0. Kapásból észrevehető, hogy a stabilban még mindig jobban figyelnek a grafikai elemekre. Néhol vastagabb, kiemeltebb a szövegmegjelenítés. Ami fura, hogy eu-ban talán a szövegvastagságot is lehetett állítani, itt nem, valamint a régióváltás benne van, de alapértelmezetten Kína és nem engedi módosítani.
    Ami viszont meglepett, hogy az Astro_K20 verziós gcam gond nélkül elindult, eu alatt hibát dobott mindig. Plusz öröm, hogy van benne lehetőség a kamera váltásra.

Valamint találtam a Polar kernelnek létezik Q bétája, most felraktam, ha már itt szöszölök. A kamera működik, ez az egyetlen kernel most, ami Q és MIUI párossal működésre lehet bírni. SOT-ra leszek kíváncsi.

Ez inkább kis mesedélután volt így nekem, nem az a vérprofi tesztelgetés mint régen, csak kíváncsi vagyok a dolgokra, hol tartanak manapság. Az viszont biztos, hogy a stabil romok nagyon jók még mindig, még ha pár apró bug van is a rendszerben. A 7.2-es gcam stabil működése miatt hatalmas plusz pont a stabil romnak.

Új hozzászólás Aktív témák