- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Tökéletes töketlenség
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
-
LOGOUT
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve1207
veterán
Az eu-t kb 3 hete nem frissítettem és a changelogokban olyan hibajavításokat látni, ami azért gáz szerintem. Nekem a hálózati streaming is bug-os volt az utóbbi időben, néha adott képet néha nem, így ezzel nem voltam megelégedve annyira. Szóval elkezdtem romolgatni, mint a régi szép időkben. PixelROM került fel, ami egy-két hibától eltekintve maradhatott volna. Fő baj: nem tudtam az okostok módot kikapcsolni sehol, hogy ne zárja le a kijelzőt
és az ANX kamera nem tud sorozat módot, szóval jópofa az ANX, hogy "MIUI port kamera", de egy jó gcam ugyanazt tudja már akkor. Ez a két hiba elég volt, hogy visszatérjek miui-ra, pedig nagyon jónak tűnt, kíváncsi leszek az új frissítésekre.
Most kicsit megnéztem milyen az új 11.0.3.0. Kapásból észrevehető, hogy a stabilban még mindig jobban figyelnek a grafikai elemekre. Néhol vastagabb, kiemeltebb a szövegmegjelenítés. Ami fura, hogy eu-ban talán a szövegvastagságot is lehetett állítani, itt nem, valamint a régióváltás benne van, de alapértelmezetten Kína és nem engedi módosítani.
Ami viszont meglepett, hogy az Astro_K20 verziós gcam gond nélkül elindult, eu alatt hibát dobott mindig. Plusz öröm, hogy van benne lehetőség a kamera váltásra.Valamint találtam a Polar kernelnek létezik Q bétája, most felraktam, ha már itt szöszölök. A kamera működik, ez az egyetlen kernel most, ami Q és MIUI párossal működésre lehet bírni. SOT-ra leszek kíváncsi.
Ez inkább kis mesedélután volt így nekem, nem az a vérprofi tesztelgetés mint régen, csak kíváncsi vagyok a dolgokra, hol tartanak manapság. Az viszont biztos, hogy a stabil romok nagyon jók még mindig, még ha pár apró bug van is a rendszerben. A 7.2-es gcam stabil működése miatt hatalmas plusz pont a stabil romnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Excel topic
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Alkoholista nevelde
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kés topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
- Szép állapotban levő Apple iPhone 12 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- 139 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest