- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
Hirdetés
-
LOGOUT
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
harry3
őstag
válasz
huliganboy #15098 üzenetére
A telefon nyelvét átállítottad angolra? A folyamatos beszélgetés csak akkor működik.
-
huliganboy
addikt
válasz
huliganboy #15096 üzenetére
A bekapcsolása sikerült. A magyar nyelvet ki kellett venni, ha csak az angol marad akkor aktiválható.
De pl. így hogy lehet velw beszélgetni? Meg tudom nyitni az appokat utasítással stb, de kérdésekre csak sima keresést végez...
-
huliganboy
addikt
Sziasztok!
Google assistant hogyan használható telefonon?
Köszönöm
-
Attipapa
aktív tag
válasz
gigabytman #15085 üzenetére
A global nem Android 10-es csak 9-es még,de ebben is megmaradt
-
laci laci
addikt
Valaki tudja,hogy a twrp mount,mikor,mire jó?
-
g_g_g
őstag
válasz
gigabytman #15085 üzenetére
-
gigabytman
tag
Én még Android-9 / MIUI-10 EU dev.-en vagyok. Látom most már van Android 10-es alapon Global és EU dev. is.
Kérdezném az automatikus hívásrögzítő funkció megmaradt Android-10-es Global / Eu dev. ROM-okon? -
Pocak89
senior tag
Azt hiszem eljött a tiszta telepítés ideje... Ez a random reboot már idegesít. Mi a teendő ilyen esetben? Eu deven vagyok és arra is akarok visszamenni. TWRP-ben mikre kell wipe-ot nyomni, illetve format data is kell? Köszi!
-
Nagya21
addikt
Üdv Mindenkinek!!
Mai nappal új ketyere vette át az 1 éves Mi8 helyét, egy One+ 7t pró állított be a lakásba.
……………………………………………………………………..(problémás rész helye)
Bugoktól mentesen teltek napjaink(na jó a fényerőszabályozás az megvolt), nekem nagyon bevált Éjszaka Gcammal nagyon jó képeket csinált, de a vodától kaptam egy jó ajánlatot.
Kivettem a problémás résztKösz a figyelmeztetést
Üdv Nagya -
nrg_52
addikt
Sziasztok, nemreg van nalam egy ilyen keszulek, valoszinuleg lesz 1-2 hulye kerdesem, elore is elnezest.
-
pumpa007
tag
Köszi, meg is van. Eddig minden működik normálisan...most már nem dobja el a hálozatot.
-
pumpa007
tag
A mai EU-s ROM folyamatosan eldobja a hálózatot mindkét SIM kártyán és vissza sem jön magától. Csak a repülő mód ki/be kapcsolása segít. Más is tapasztalta?
-
Aryon87
félisten
válasz
Zsoleszhun #15051 üzenetére
Éjjel kidőltem, de sikerült előtte feltenni. nemtom mi baja volt
-
ggabor02
aktív tag
válasz
huliganboy #15062 üzenetére
Nekem jött rá (MI8 Pro). Múlt héten csütörtökön.
-
havri1
félisten
MicroG valakinek működik már vanceddel android 10-en? Nekem telepítés után ugyan úgy fc-zik.
-
Pocak89
senior tag
2 apró dolgot vettem észre az új eu romnál. Feloldás után egy pillanatig fekete háttér van és a háttérképet utána tölti be, illetve ha úgy nyomok rá messengerre, hogy a teló nem függőleges akkor elfordítva tölti be az appot, ami normális, viszont így is marad és nem fordul vissza állóra. Ki kell lépni és megnyitni újra. Nem komoly dolgok csak az előzőkben nem volt jelen...
-
Smiro
senior tag
válasz
huliganboy #15062 üzenetére
Jó telefon az anélkül is
-
huliganboy
addikt
Mi az oka, hogy MI8 Pro verzióra nem jött update?
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
nobillgates #15059 üzenetére
Az EU stabilra átállás törölt adatokat?
-
hgabor6
csendes tag
Egy ideje a Waze-t folyamatosan háttérbe teszi a ki- és bejövő hívások esetén egyaránt, pedig semmit nem állítottam át, a Waze beállításai szerint továbbra is előtérben kellene maradnia.
Mi lehet a gond?
Köszi! -
Karavik
veterán
válasz
nobillgates #15056 üzenetére
Mondtam, hogy VoWiFi modding-nak lehetnek mellékhatásai. Én inkább megvárom míg a Telekom megoldja hivatalosan a készülék kompatibilitás problémát...
-
HUTCHDB
nagyúr
Feltette már valaki az új, e heti eu-s romot?
Van valami negatív tapasztalat? -
Karavik
veterán
válasz
havri1 #15027 üzenetére
Az miatt is, de én azért is szeretem, mert hívás közben marad a 4G, nem bontja a mobilnetet és gyorsabban létrejön a kapcsolat a hívó és hívott fél között.
(#15028) FJC:
Telekomnál ezek szerint más, mert az általam említett 3 feltétel elegendő VoLTE hívásként regisztrált híváshoz.
(#15045) nobillgates:
Köszi! Remélem valaki kipróbálja a VoWiFi modding-ot Telekom előfizetéssel is és megosztja tapasztalatait.
(#15047) kirk01:
Nem. GSM alphabet arra való, hogy 160 karakter beleférjen 1db SMS-be az unicode kódolású 70 karakter 1db SMS helyett.
(#15046) Zsoleszhun:
...és itt a changelog is a 9.11.14-hez. Android Auto fagyás probléma javítva, ami nekem elődleges fontosságú:
-
Zsoleszhun
addikt
Megint eltelt egy hét, itt az új eu xiaomi.eu_multi_MI8_9.11.14_v11-10.zip
-
GAbre
veterán
Állítólag vmi telekamera nem megy mi 8ban.
Van erről vmi infó? -
DanielK
addikt
válasz
huliganboy #15033 üzenetére
Ez engem is bosszant.
Valahol azt írták, hogy tegyük indiai vagy brazil régióra a telefont és úgy hangosabb lesz. Most próbálgatom indiain -
st6969
őstag
válasz
Zsoleszhun #15034 üzenetére
Na, végre elindult valami. Rezgőmotor erősség tekintetében van javulás? Én zsebben hordom, szűk nadrágban, szóval minden adott lenne, hogy érezzem. De némítva csak síri csendben veszem észre, hogy hívás/értesítés jött, mivel hallom a rezgőmotor morgását. Hallom, nem érzem...
Bár emiatt nem cserélném le, csak érdekel, hogy felismerték-e ezt is. -
st6969
őstag
válasz
huliganboy #15029 üzenetére
Kétségtelen, hogy szinte max-ra kell venni. Kicsit zajosabb környezetben pedig ez is (mint az általam eddig próbált összes Xiaomi) csak erősen a fülre szorítva használható. A rezgőmotor
erősségegyengesége a másik jellemző paraméter. Ha mindkettő jelen van, biztos lehetsz benne, hogy Xiaomi telefonnal van dolgod -
HUTCHDB
nagyúr
Én nem tudok rá módszert, lehet, hogy van valami külső app, esetleg nézz szét a play áruházban.
Nekem egyeébként hibátlan a hangerő, mind simán, mind kihangosítva.
Lehet ki kellene tisztittatnod a hangszórót. -
huliganboy
addikt
Sziasztok!
Többször beszéltek itt a VOLTe meg HD hangról. Arra van mód, hogy az alap hangerőt felemeljük? Egyszerüen nem hallom megfeklelően a partnereket.
Fontos lenne mert a telefont nagyon szeretem, nem cserélném ezért.
MI8pro
Köszi
-
Karavik
veterán
válasz
nobillgates #15016 üzenetére
Ok köszi, vonz ez a VoWiFi modding csak attól tartok, hogy a banki és fizetős appjaim megb@szódnának root után...
Milyen szolgáltatónál vagy? Meg tudod esősíteni, hogy Telekom szolgáltató esetén is működik VoWiFi azzal a moddinggal?
-
Karavik
veterán
és (#15017) FJC:
Elég, ha nálad teljesül a VoLTE működéséhez szükséges feltételek (lsd alább) és így már VoLTE hívásként regisztrálódik:
1. Szolgáltatói oldalon aktivált VoLTE szolgáltatás
2. Készüléken bekapcsolt VoLTE funkció
3. 4G hálózatról indított vagy fogadott hívásA másik félen csak az múlik, hogy, ha ott is aktív a VoLTE, ami ritka, akkor a hangminőség lesz jobb, de ez csak a HD hangminőség feltétele.
-
DanielK
addikt
Nekem jónak tűnik global stabilon (11) a fényerő. Most csak addig ment le, ameddig felhúztam. Vagy ez fog módosulni?
-
FJC
senior tag
válasz
nobillgates #15015 üzenetére
Telenor vagyok, szolgáltató simán aktiválta hónapokkal ezelőtt.
Nekem MI8, nejem Redmi note 6 pro.
Csak eddig hidegen hagyott a dolog a mai napig.... 😀 -
nobillgates
tag
A vodán aktiváltatni kell VoLTE, VoWIFI, de csak az előfizetéseseknek működik, ezért nem tudom kipróbálni. DIGI-nél nincs hókuszpókusz, ha a szükséges mókolásokat elvégzed alapból működik. Aktív szimkártyák mellett is wifis hívást indít. (Nem repülő módban). Nekem azért fontos mert a digis térerő itthon vagylagos.
-
kirk01
tag
Nekem egyébként az a problémám, hogy az SMS üzenetek nem mindig mennek el ha aktív a VoLTE.
-
-
Karavik
veterán
válasz
nobillgates #15002 üzenetére
Engem érdekel, csak az alábbi 3 dolog tartott vissza eddig:
- Root kell hozzá
- Nem tudni Magyarországon pl Telekom szolgáltató esetén melyik a megfelelő profil, amit ki kell választani
- Nincs még visszajelzés, hogy Telekom szolgáltatónál is működik VoWiFi ezzel a moddingal, csak a Digi VoWiFi -
nobillgates
tag
Sziasztok!
Ha valakit érdekel a VoWIFI aktiválás akkor az alábbi linkek alapján (én a németet ajánlom)
https://forum.xda-developers.com/poco-f1/how-to/guide-activate-vowifi-wlan-call-t3871263
https://android-hubo.de/thread/8781-volte-und-wificalling-xiaomi/
el kell jutni idáig.
Azután: jobb egérgomb, „SetSelectedConfig” „Sub0, Sub1” utána „Validate” utána lesz egy „Load” a felugró panelen, utána lesz aktív az „Activate”
Zsoleszhun fórumtárs szerint először „A Row_commercial -t tiltani kell. Én a végén mindig töröltem a row commercial-t mert bármikor visszaállhat egy restart után is.”
Én viszont úgy emlékszem, hogy az eleve inactive. Nekem mindenesetre restart után is marad a VoWIFI. EU béta rom, a legújabb.
A témában használd a topik keresőjét is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- Milyen notebookot vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Tesla topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hó jótállással
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro Max aramid hátlap tok - overture
- iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium 2026.03.11.-ig Garancia
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest