Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2018-02-20 21:21:56

LOGOUT.hu

Xiaomi Mi4c

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1351) mgTerminator válasza Disque (#1344) üzenetére


mgTerminator
veterán

Én a helyedben ingyen kérném a webshoptól a töltő cseréjét, vagy mehet vissza a készülék...

(#1352) borsodika válasza Drenadar (#1350) üzenetére


borsodika
őstag

Eléggé félre értettél... Nekem nem okoz gondot a romozás de majd többeteknek fog a zárt bl-es rendszerrel és az nem 10p lesz.
A garancia így ebben a formában megint csak nem állja meg a helyét mert amit itthon pl edigitalba veszel (pl redmi note 2) azt nem kell kínába küldeni ha baj van hanem elég csak a vásárlás helyére vagy a magyar forgalmazó szervizébe eljuttatni. Volt már dolgom a szervizzel ismerősnek össze tört kijelzőjét cserélték persze nem garanciálisan és ők helyben javítják nem küldözgetik ki.

Sok az olcsóJános akik arra mennek rá, hogy kintről a legolcsóbban csempészáruként vám, áfa nélkül berendeljék a telefonjukat és utána hőzöngenek, hogy pl magyar forgalmazásba ez mennyibe kerül.

Az iphoneal kapcsolatban igazad van de nem adok ki személy szerint ennyit 1 telefonért :)

A leírtak nem rád irányultak hanem általánosságban ezek mondhatóak el.

[ Szerkesztve ]

Kétféle vélemény van: az enyém és a helytelen.

(#1353) XtremLor válasza nexusking (#1349) üzenetére


XtremLor
őstag

[link] 12$ postaval, ugy ertettem....

"Legen...Wait for it...Dary"

(#1354) Drenadar válasza borsodika (#1352) üzenetére


Drenadar
veterán

Mi ez a riogatás a zárt BL-el? (ez nekem kimaradt, de ha lesz is, úgyis kinyitják a hozzáértők :) )

Én nem azért választottam a MI4c-t mert olcsó, hanem mert szerintem nagyon jó főleg ennyi pénzért... nem nagyon izgat a garancia része, de lássuk be, hogy a törött kijelző csekély számban szokott garanciás csere lenni... nem garanciában pedig bármelyik szaki megjavítja neked ezt is.
Hozzátenném elég régóta figyelem a Mi3 és Mi4c topicot és nem nagyon voltak még garis problémák itt. (Ettől függetlenül minden gyártásnál van selejt arány).

Én már megvárnám a helyedben a mi5-öt, ha mindenképpen ilyet szeretnél, mert az már talán lesz magyar forgalmazóknál is, akik bevállalják a garanciális ügyintézést.
Abban már talán lesz rádió is :)

(#1355) borsodika válasza Drenadar (#1354) üzenetére


borsodika
őstag

Note 3 jött már zárt bl-el és pár telefon köztük az mi4c is megkapja. Ez csak annyit fog jelenteni, hogy alap állapotában nem lehet majd feltenni custom recovery-t így az unoffical multi vagy miuihu romok sem lesznek feltelepíthetőek. A nyitási folyamat jelenleg csak hivatalos formájában működik amihez kell 1 xiaomi account, egy sim kártya és a nyitási folyamat átfutási ideje 10 nap. Ha ez sikeresen megtörtént akkor már mehet a twrp és társai csak meghosszabítja az újonnan vásárolt készülékek nem romolhatóságának idejét. :)

Kétféle vélemény van: az enyém és a helytelen.

(#1356) Drenadar válasza borsodika (#1355) üzenetére


Drenadar
veterán

És ennek mi értelme? Nem értem. Túl sok telefont kapott vissza a xiaomi amit romolás tett tönkre?

Régen az alap mi recoveryvel is lehetett romot feltenni... újra meg kell találni ennek a módját.

Engem most egy jó darabig ez nem érint :D

(#1357) jety91 válasza borsodika (#1355) üzenetére


jety91
őstag

Mar tudtommal bezartak az elozo multi es kinai romban, de ettol eltekintve van egy teljeserteku leiras az angol forumon hogyan lehet unlockolni. Ez pont arra jo hogy ezek a shopok ne tudjanak beleganyolni, hanem az eredeti bloatware nelkuli romok legyenek a telefonokon. Ha te veszel egy uj xiaomi telefont akkor elso bekapcsolasnal be kell aktivalnod ugye egy mi accounttal. Ha ezt nem teszed meg, akkor nem fogod kiunlockolni a bl-t. Webshopnak nem erdeke h a vasarloi nem tudjanak ugy romolgatni ahogyan szeretnenek (mivel ha o kreal a telefonhoz egy mi accot, akkor csak o tudja nyitni a bl-t, a vasarlo nem), igy nem fog hozzanyulni a szoftverhez, hanem meghagyja az eredetit. Pont azt erik el a bl zarassal h ne adatlopo romok legyenek a telefonokon. Ha te CM-et akarsz felrakni, kinyitod es felrakod ra azt a romot amit szeretnel, bar az atlag user nem fog ehhez sem hozzanyulni, hanem csak a stabil frissiteseket fogja felrakatni OTA-n keresztul. Pont hogy a mi erdekunket szolgalja ez a zaras.

(Remelem ertheto amit irtam, meg reggel van :D )

[ Szerkesztve ]

(#1358) borsodika válasza jety91 (#1357) üzenetére


borsodika
őstag

Igen, több helyen is ezzel magyarázták a zárt bl-t de note 3nál révén, hogy mtk-s mégis megoldották a kínai webshopok a bloatware romjaik felrakását bl nyitás nélkül. Snapdragon esetében ez már nehezebb lesz. :)

Kétféle vélemény van: az enyém és a helytelen.

(#1359) vicces1 válasza borsodika (#1342) üzenetére


vicces1
aktív tag

1,Még szép, hogy a gyári töltővel adta az ibuygou.(Balesetveszély egy baromság, pont ugyanannyira veszélyes mint bármelyik, gondolom nem a kapukulcsot dugja bele senki a konnektorba, ha igen akkor ő a hülye!)

2,Továbbá az eu-s multi ROM-al vettem, nem gagyi webshopos szarral, az is evidens. (mondjuk nem esett volna le a gyűrű az ujjamról, hogy TWRP alatt bármilyen ROM-ot tegyek rá! :K )

3,Magyar nyelvet a miui-s magyar csapat (Vagyula) csinálta meg, tehát azóta van az eu-s és a magyar ROM-ban is! Ha ez nem lenne az Eustock sem tudná belevarázsolni!

4,Vajon mikor a zárt BL-el adja a xiaomi, akkor az Eustock vajon nyitni fogja előtte az összeset, hogy a magyar ROM legyen rajta?!

5, "itthon javítják." - itthon biztosan nem, mert az Eustock nem magyar, sem szervize, sem semmi nincs Magyarországon, de azt is kétlem, hogy tényleges alkatrész bázissal rendelkezik. Max. egy kijelző, mikrofon cserét csinálhatnak meg amit Kínából rendelhet szintén.

Xiaomi Mi2s, Mi4c, Mi5s plus

(#1360) eustock válasza vicces1 (#1359) üzenetére


eustock
tag

Az eustock egy webáruház, csak értékesít, szerződött magyarországi szervizpartnere a WayteQ Europe Kft.

(#1361) jety91 válasza borsodika (#1358) üzenetére


jety91
őstag

Értelemszerűen onnan kell rendelni ahol ilyennel nem mókolnak ;)

(#1362) jety91


jety91
őstag

Beleirtam az osszefoglaloba a bootloaderes dolgokat is

(#1363) vicces1 válasza eustock (#1360) üzenetére


vicces1
aktív tag

Kösz az infót.
Jelenleg egy kijelzőcsere 45ezer a WayteQ -nél, ezeknek a telefonoknak a 99% így sérül, esetleg elázik, stb. de ezekre nincs garancia úgysem, más miatt ritkán kerül szervizbe.
Mivel 30-45 usd-ért lehet venni külföldről display--t, teljes szerelő szettel így a WayteQ szervizt messze elkerülném. (és ez igaz az összes cserélhető alkatrészre)

Évek óta itt vagyok az Mi2 és hasonló xiaomi-s topikokban, leginkább az van, ha valakinek, törik sérül, vagy aksicsere stb. akkor Kínából, ingyen postával "fillérekért" megveszik, ha valaki nem vállalja be maga a szerelést, akkor 2 perc alatt talál olyan "gsm" szervizt aki megcsinálja szintén 3forintért. ;)

Félreértés ne essék, én megvenném az Eustock-tól, főleg cégre, mert jó az ár nagyon kivéve, hogy egy gyári gyorstöltőt mellékeljetek hozzá, de azok amik egy megbízható kínai webshop ellen elhangzottak érvként azok egyszerűen nem igazak!

[ Szerkesztve ]

Xiaomi Mi2s, Mi4c, Mi5s plus

(#1364) eustock válasza vicces1 (#1363) üzenetére


eustock
tag

Igen, ez így van, ha fizikai sérülés éri a készüléket, akkor valóban olcsóbb kínából megvenni, mivel arra nem érvényes a garancia, ezzel nyilván nem lehet versenyezni, igaz mi nem is szeretnénk, a kínai webshop elleni érveket egy másik fórumozó kezdte el, mi ebbe a "vitába" nem szeretnénk beszállni, mindenki el tudja dönteni, hogy hol vásárol, vagy milyen feltételek mellett, főleg egy szakmai fórumon, ahol jól felkészült, tudatos vásárlókkal találkozni. :)

(#1365) vicces1 válasza eustock (#1364) üzenetére


vicces1
aktív tag

OK, Így korrekt. :K

Xiaomi Mi2s, Mi4c, Mi5s plus

(#1366) Disque


Disque
aktív tag

Aki MIUIHU-s romot használ megnézné, hogy a kamera alkalmazásnál ha bekapcsolja a dátum feliratozást akkor leáll-e a kamera app, egy kép készítése után? Természetesen magyar nyelvet használva.

(#1367) kelzsoca válasza Disque (#1366) üzenetére


kelzsoca
félisten

Igen, ez a probléma más készülék esetén is jelentkezik.

https://vertigostore.eu

(#1368) nexusking


nexusking
aktív tag

Az alap kamera alkalmazással én nagyon nem vagyok sajnos megelégedve...

Felbontás nem állítható be
A képek nagyon sokszor elmosódottak, ami akkor látszik ha rájuk nagyítok
A fókuszálás fél méternél közelebbi (nem makro) tárgyra 5-6. alkalommal sikeres. :((

Most ennyi jut eszembe, de ez kritikán aluli teljesítmény ahhoz képest ami szerintem a szenzorban van. Milyen kamera alkalmazást érdemes letölteni helyette, ami a fenti hibákat nem produkálja, és esetleg még a MIUI rendszer dizájnjába is illeszkedik valamennyire?

(#1369) Atomgeszi válasza Disque (#1366) üzenetére


Atomgeszi
veterán

Nem. Flottul megy minden.

(#1370) enginev3.0 válasza nexusking (#1368) üzenetére


enginev3.0
félisten

Proshot

A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3

(#1371) nexusking válasza enginev3.0 (#1370) üzenetére


nexusking
aktív tag

Akkor amiket leírtam azok másnál is érvényesek? Kicsit reménykedtem hogy hátha nem típushiba.

Ez fizetős alkalmazás, az ingyenesek nem érnek semmit?

(#1372) lacora5 válasza nexusking (#1371) üzenetére


lacora5
tag

A felbontás nem állítható az igaz, de mindig maxon hagynám másik kamera appban is, így mindegy. Ahogy írtad a fókuszálást a közelebbi dolgokra, egyből megnéztem és az előttem 20 centire se levő monitor talpra egyből ráfókuszált, de ezzel nem is volt gond eddig sem. Jó fényviszonyok mellett a képek tiszták, élesek.

(#1373) Atomgeszi válasza lacora5 (#1372) üzenetére


Atomgeszi
veterán

Így van.
Esti és benti képekkel meg játszani kell manuális módban(egy idő már magad is rájössz mekkora fényhez mekkora ISO-t és záridőt állíts), illetve egy biztos kéz kell és azok is jó képek lesznek.
Erre rá kell szánni pár napot és pár képet. :)

(#1374) enginev3.0 válasza nexusking (#1371) üzenetére


enginev3.0
félisten

Ez mind igaz, este elverzik csúnyán

De a proshot nappal is szebb képeket lő

A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3

(#1375) pampika válasza enginev3.0 (#1374) üzenetére


pampika
őstag

szerintem ez a nagyon-nagyon csúnyán elvérzik kicsit túlzás.
nyilván gyengébb képeket lő, mint nappal, de azért az eddigi telefonjaimhoz képest közelről sem olyan borzasztó az eredmény (azok is a 100k környéki kategóriában voltak).
nyilván este, ahol a lámpák miatt sok a csúcsfény, azt nehezebben tolerálja, de az összképet visszanézve nem fog el hányinger azonnal, mint egyik-másik korábbi telefonnal készített képnél.

itt egy pár délutáni, esti fotó, jó részük szakadó esőben készült, mikor sajnáltam volna elővenni a tükrös gépet. és szerencsére nem sírtam el magam (annyira), mikor gépen visszanéztem. akkor miui eu rom volt fent, gyári kamera, jórészt automata beállításokkal, mert az esőben nem nagyon volt időm állítgatni.
[link]

(#1376) lacora5


lacora5
tag

Esetleg, ha valaki CM-et használ, ránézne erre a multitouch problémára? Link

(#1377) mindthecrap


mindthecrap
aktív tag

Én azt mondanám a kamerára hogy elég szélsőséges, döbbenetesen jó és sz-r képeket is tud csinálni főleg a gyári szofttal. Nálam is a fókusz szokott gond lenni, pl kutyát fotózok, becélzom a fókuszos "célkereszttel" a feje közepét aztán sokszor mégis mögé fókuszál a fákra. De ha betalál akkor meg olyan éles lesz a kutya szeme hogy meg tudod számolni a szőrszálakat. Pár kép ami szerintem jól sikerült technikailag:
konyha hdr, Manual ISO100 és kézi fókusz, boci, kutya (kicsit sötét viszont jól látszik milyen kitűnő a vonalélesség ha eltalálja a fókuszt).

nem mellesleg pár képet Flickr-re is feltettem a DSLR-es fotóim közé és ha valaki monitor méretben lapozgatja végig egyáltalán nem feltűnő hogy melyik készült mobillal.

[ Szerkesztve ]

olyan cérna vagyok, akit anyám százszor tűvé tett

(#1378) enginev3.0 válasza mindthecrap (#1377) üzenetére


enginev3.0
félisten

Ha eltalálja a fókuszt, ami a legkisebb mozdulásra is bemozdul, ez a baj

A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3

(#1379) #16729600


#16729600
törölt tag

jaa boocs, ha már blöki fotózás a téma a mi4c vel nehogy már a legjobb haverom lemaradjon. :Y :D [link]

[ Szerkesztve ]

(#1380) enginev3.0 válasza enginev3.0 (#1378) üzenetére


enginev3.0
félisten

Mármint este, vagy beltéri fotóknál lámpánál, nappal nincs ilyen gond :N :N :N

A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3

(#1381) lacora5 válasza lacora5 (#1376) üzenetére


lacora5
tag

ja ezt miui alatt sem art megnezni, de valoszinuleg mindannyiunknal fenn all.

(#1382) trialboj válasza trialboj (#1250) üzenetére


trialboj
őstag

Megérkezett a telefon, szerencsére egyben :) DHL futárt választottam, de utólagos egyeztetéssel EU express hozta,... ez úgy emlékszem 8$ körül lett volna de én a DHL 16$-át fizettem ki, szóval kicsit lehet megvágtak, de annyi baj legyen, legalább nem volt vám, és viszonylag gyorsan ideért.

A telefon amúgy nem nekem lesz, ezért a első fóliát nem vettem még le, nagyon remélem hogy lesz alatta egy másik is, mert nagyon szűkösen adakoztak kiegészítők terén. A doboza akkora mint 1 hajó, és mivel sok negatív tapasztalatom van kínai boltokkal, esküszöm azt hittem, hogy elnézték a rendelést és küldtek egy 7"-es tabletet. Szóval csak egy töltőt és kábel, illetve a töltőhöz 1 átalakító/t mert hát miért is küldenének EU csatlakozót az EUba/ kaptam hozzá, na meg a sim kártya tűt, és pár esztétikusan, írásjelekkel díszített garancia v Xiaomi tagsági lapocskát....

Ami elsőre feltűnt és nem igazán tetszik, az a fényerősség... lehet valamennyit tompít ez a matt fólia is, de észlelhetően sötétebb mint a ZTE V5. Ami viszont tetszik, hogy rettentő könnyű. Az előbb említett telefonom olyan nehéz mellette mint egy tégla.

Volt pár apró koszfolt a képernyőn, tehát ahogy ígérték, kipróbálták mielőtt elküldték. Eddig nem is tapasztaltam különösebb hibát. Az oldal egyetlen hátránya, hogy nem igazán vannak kiegészítők, tehát azokat mindenképp máshonnan kell megrendelni.

www.spemall.com
XIAOMI Mi4C 4G LTE 3GB Ram 32GB Rom
A teljes fizetett összeg 270$.

"Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //

(#1383) pampika válasza #16729600 (#1379) üzenetére


pampika
őstag

+1 eb :D [link]

(#1384) Atomgeszi válasza trialboj (#1382) üzenetére


Atomgeszi
veterán

De hát még így is olcsóbban jöttél ki, mint DHL-lel, mert akkor még áfát is kellett volna fizess rá.
Vagy a gyorsaság lett volna a lényeg?

Fényerő először nekem is furcsa volt a V3 mellett, viszont most mellépróbálva a V3-at, a Mi4c kijelzője sokkal szemkímélőbb.

(#1385) mindthecrap válasza trialboj (#1382) üzenetére


mindthecrap
aktív tag

szerintem korrekt a fényereje, pedig én világéletemben az a típus voltam aki 80-90 százalékos fix fényerőn használta a telefonjait, ezt 60%-on megszoktam és kifejezetten világosnak érzem úgy is, ha felrakom 90-re már kimondottan vakít.

de a gyári fólia is biztosan tompít mármint az a feliratos, mert elég vastag és gagyi, hiszen nem is használatra van.

ilyen tokot ne vegyen aki rám hallgat, élőben halál gagyi:
http://www.ebay.co.uk/itm/191640855579

[ Szerkesztve ]

olyan cérna vagyok, akit anyám százszor tűvé tett

(#1386) nexusking válasza lacora5 (#1381) üzenetére


nexusking
aktív tag

Én a kernel verzióra sokszor tapizós tesztelőben teszteltem le a dolgot és nem észleletem olyat mint a srác a videón MIUI multi 7.14

(#1387) Napfénysüti

Adott egy Mi4C amin csináltam Xiomi Accountot mert kellene egy Mi Bandhez.
Viszont nem tudok belépni a fiókba, ezt dobja ki folyamatosan:
"nem sikerült lekérni az eszközkeresés állapotát ellenőrizze a hálózati kapcsolatot"

De meg se engedi belépésnél hogy beírjam az emailcímet plusz a jelszót. Maga a fiók tuti működik mert PC-n simán beenged, jóvá lett hagyva és ki is töltöttem a szükséges adatokat.
Valakinek van tippje erre mi a megoldás?

Més que un club!

(#1388) trialboj


trialboj
őstag

Létezik hogy nincs fólia a telefonon? A kötelezően eltávolítható alatt én nem látom. Ennyi pénzért nem képesek rátenni a legalapvetőbb védelmet?

Nincs rá mód, hogy ha vannak értesítéseim, akkor úgy huzzam le a felső menüt, hogy egyből a wifi/4g beállításokat lássam, és ne kelljen még külön jobbra lapozni ?

5.1 es MIUI van rajta, és ajánlja hogy frissítsek 6.1 -re. Nem tudom hogy ez a legfrissebb-e, mintha hallottam volna valamit h már van 7-es. Érdemes frissíteni?

Nem találom azt a menüt, ahol a mobilnetes adatforglamat lehet megnézni, illetve ahol be lehet állítani hogy 500MBnál szóljon, vagy teljesen korlátozzon, nehogy túllépjem.

Az Mi4 mi4i és mi4c méretben megfelel? Mindegy melyikhez találok fóliát?

Esetleg nem tud valaki ajánlan Ebayről EUn belül?

Elég nehéz választani mert mindegyik máshogy van kivágva, és lehet nem is passzolnak tökéletesen?
Már csak ezek között is elég nagy a különbség. :(
[link]

[link]

Ezt a Nilkin tokot használja valaki? Elméletileg ez egy neves márka... Fehér telefon piros tokkal jól mutatna...

Kösz a segítséget

[ Szerkesztve ]

"Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //

(#1389) jety91 válasza trialboj (#1388) üzenetére


jety91
őstag

- Egyik telefonomon sem volt a gyárin kívül +1 fólia, nem tudom neked milyen telefonjaid voltak de ez manapság nem divat.

- Tudtommal nincs

- Nincs 6.1-es MIUI csak 5.1es alapú v7-es MIUI, ami neked fennvan a telefonodon. Vannak bloatware verziós MIUI-k, érdemes ezt megnzézni hogy milyen van a telefonodon.

- Biztonság -> Adatforgalom-> Menü gombot hosszan nyomod azt hiszem, most CM van fenn nekem, meg nem mondom pontosan.

- Igen megegyezik a kettő. Van az összefoglalóban jó pár dolog belinkelve, keresgess onnan. Nekem nilkin Frosted tok van és egy Nilkin 9H+ üvegfólia

(#1390) Drenadar válasza trialboj (#1388) üzenetére


Drenadar
veterán

fólia helyett ahogy kolléga is írta inkább üveg legyen rajta nilkin 9+H

(#1391) mindthecrap válasza jety91 (#1389) üzenetére


mindthecrap
aktív tag

nekem egy olyan telóm volt, xperia Z1 compact, volt rajta egy gyári üvegfólia amit le tudtál szedni de arra volt szitázva a Sony logó meg minden.

olyan cérna vagyok, akit anyám százszor tűvé tett

(#1392) enginev3.0 válasza jety91 (#1389) üzenetére


enginev3.0
félisten

1+1-nél van gyári fólia :)

A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3

(#1393) nexusking válasza mindthecrap (#1391) üzenetére


nexusking
aktív tag

Arra emlékszem, mókás dolog volt :DD

(#1394) jety91 válasza mindthecrap (#1391) üzenetére


jety91
őstag

mekkora szar, mar bocsanat a kifejezesert :D uvegfolia nalam mar alap minden telefonon, olcsobb cserelni mint egy veletlen leejtesbol a kijelzot :)

(#1395) lacora5


lacora5
tag

Ha fólia érdekel, akkor a swido crystal-t tudom ajánlani. De egy komolyabb esésnél azért jobb, ha üveg van rajta.

(#1396) trialboj


trialboj
őstag

Üdv,

Nem igazán értem mi van, de miután beleraktuk a végleges sim kártyát nem jelennek meg a contaktok, egy db sem.
Kérdezed valami call history sync ről, de honnan kellett volna tudja hogy erre vonatkozik... Mi ilyenkor a teendő?

Nagyon nem csípem mikor az fő felhasználási móddal vannak nehézségek. Remélem csak valami beállítási probléma lesz.

"Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //

(#1397) vicces1 válasza trialboj (#1396) üzenetére


vicces1
aktív tag

Ismerkedj még a telefonoddal, de a google világában miért probléma ez?! :N

Xiaomi Mi2s, Mi4c, Mi5s plus

(#1398) nexusking válasza vicces1 (#1397) üzenetére


nexusking
aktív tag

nem mindenki szeret haladni a korral, van akinek inkább teher az innováció, mint könnyebbség :)

(#1399) szimla65


szimla65
aktív tag

Sziasztok!
Érdeklődnék,hogy valakinek van-e friss tapasztalata a Spemall.com-mal Ahogy olvasom megbízhatónak van írva.De érdekelne még,hogy mi a helyzet az áfával és a vámmal?
Ezek a dolgok,hogy alakultak.
Üdv

(#1400) Atomgeszi válasza szimla65 (#1399) üzenetére


Atomgeszi
veterán

Nekem onnan van. Eu express minden rendben ment. Áfa vámot fizetik. Általában 1-2 hét között alakul a rendelés leadás és kézhez vétel

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.