Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- VHS digitalizálás
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- Aweriot: Cloudflare és mi
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dominó85
addikt
Én imádom a MIUI-t. És ahogy látom továbbra is kicsit egymás mellett beszélünk el. Értem én, hogy a Hongmi az alsó kategóriát képviseli a Xiaomi termékpalettáján. De ez nem azt jelenti, hogy le kelljen xarni a fent, általatok kicsinek titulált hibát. Szerintem ha a MIUI és a devek tényleg annyira faxák, akkor tisztában vannak a 4.4 korlátaival és mondjuk a 4GB romot szem előtt tartva kikerülhetnék a google faxszágát (nem lehet obb-t SD-re helyezni eleve az apk telepítésekor...). Amit ezt a nagy testvér is belátott az android 5.0-ás verziójánál. Saját magukat köpve ezzel arcon. A Jiayu felülete kísértetiesen hasonló a MIUI-éhoz, nekik (jóval kisebb cég lévén) mégis sikerült ezt az SD mizériát áthidalni. Értitek? Például csak emiatt a baromság miatt nem tudok GTA-zni (kibírom, de akkor is) a telómon. Csak mert annak 2,6GB az obb-je és biza szerencsétlen Hongmi romján nem fér el. Jelly Bean alatt semmi ilyen gond nem volt. És ha teszem azt navigációs progit akarok használni 3GB térképpel? Az se menne. Ahogy említettétek is, folyamatosan reportoltam ezt a kérést a Xiaomi felé. Szóval ez nem alaptalan "rimánkodás". Ha pedig annyira bonyolult dolog, akkor közöljék, hogy "Sorry".

UI: Jelenleg dög lassú a Hongmim ezzel az új rommal. Random elfogy a memória, pedig csak 6-7 progit tettem fel. Majd csinálok egy tiszta telepítést, de sűrű hetem van és szükségem van a telóra.

esox
Indítsd újra a telefont. Jellegzetes 4.4-es bug ez is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Milyen videókártyát?
- Battlefield 6
- 3D-s gyorsítótárat mindenkinek!
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Pánik a memóriapiacon
- Őrületes specifikációkkal rendelkezik a Tachyum csodaprocesszora
- BestBuy topik
- Torrent meghívó kunyeráló
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen,MS3634,100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE VERSA H17 600W
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest