Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: A RAMválság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dominó85
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
s4tch és Viktor0610
Meg kéne tanulni olvasni! Mint mondtam a jelenség már az első leejtés előtt jelen volt vagy 4 hónappal! És igen kérlek kedves s4tch a képernyő mind a négy sarkán random jelentkezik ez a jelenség és nem mindig azonos méretű illetve formájú területen. És mily meglepő villódzik/pulzál ha úgy tetszik. Az én kezemben van a telefon és mégis ti vagytok az okosok. Összehasonlítottam jó pár videóval a hjelenséget és biza ez kijelző hiba és nem fizikai behatás eredménye. Talán ha személyesen ismernétek, tudnátok hogy én azon felhasználók közé tartozok, aki a lehető legjobb védelemmel látja el a telefonját. Elég ránézni a ki tudja hány éves Jiayu G3-mamra, amit apám a mai napig használ (egy tetves karc nincs a kijelzőn, végig tokban volt és az első gyári fólia védi). A Hongmimat pedig pont hogy a kijelző olyan részén találta el a csap széle, ami a kijelző 4 sarkánál ilyen hibát nem okozhatott volna (mint említettem a csaptelepes eset előtt 4 hónappal már ilyen volt).Ja és kösz, nem vagyok mazochista, ha már személyeskedünk...
Nem is tudom hány Hongmi tulajnak segítettem, de mindig a tipikus magyar mentalitással kell szembesülnöm.Nyugi, nem sértődök meg, de az ilyen mentalitásból nem kérek. További jó munkát a topikban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Hobby rádiós topik
- Erőpróbán a Samsung Galaxy A57, és úgy tűnik, visszatér az A70-es sorozat
- Elektromos autók - motorok
- sziku69: Szólánc.
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Mini PC
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Apple IPhone 16 Pro max 256GB kártya független még 2év gari újszerű állapot.
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple IPhone 14 pro max 128GB kártya-független 100%-os akksival.
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G - 6/128 - kék
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - zöldes - bolti gari
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nem is tudom hány Hongmi tulajnak segítettem, de mindig a tipikus magyar mentalitással kell szembesülnöm.