Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dominó85

addikt

válasz Viktor0610 #7634 üzenetére

s4tch és Viktor0610
    Meg kéne tanulni olvasni! Mint mondtam a jelenség már az első leejtés előtt jelen volt vagy 4 hónappal! És igen kérlek kedves s4tch a képernyő mind a négy sarkán random jelentkezik ez a jelenség és nem mindig azonos méretű illetve formájú területen. És mily meglepő villódzik/pulzál ha úgy tetszik. Az én kezemben van a telefon és mégis ti vagytok az okosok. Összehasonlítottam jó pár videóval a hjelenséget és biza ez kijelző hiba és nem fizikai behatás eredménye. Talán ha személyesen ismernétek, tudnátok hogy én azon felhasználók közé tartozok, aki a lehető legjobb védelemmel látja el a telefonját. Elég ránézni a ki tudja hány éves Jiayu G3-mamra, amit apám a mai napig használ (egy tetves karc nincs a kijelzőn, végig tokban volt és az első gyári fólia védi). A Hongmimat pedig pont hogy a kijelző olyan részén találta el a csap széle, ami a kijelző 4 sarkánál ilyen hibát nem okozhatott volna (mint említettem a csaptelepes eset előtt 4 hónappal már ilyen volt).

Ja és kösz, nem vagyok mazochista, ha már személyeskedünk... :U Nem is tudom hány Hongmi tulajnak segítettem, de mindig a tipikus magyar mentalitással kell szembesülnöm.

Nyugi, nem sértődök meg, de az ilyen mentalitásból nem kérek. További jó munkát a topikban.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés