Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemlehet
őstag
Ez jogos, de egy MP4 lejátszó az nem kerül 200 dollárba sem. Tehát ha tényleg MP4, nem kell félned úgy sem fizetsz, ha meg simlizel akkor fizess vámot meg áfát. Nekem se tetszik a rendszer, örülök is mint majom a farkának, hogy az enyém átcsúszott.
Amúgy azt néztem így utólag, hogy a csomagon 2 rétegben van a "matrica". Én sweden postal rendeltem, és ahogy nézem először elküldték a svédországba, onnan jött magyarországra (legalábbis a matricák alapján). Érdekes megoldás, úgy tűnik működik. Bár ha EU-s országból jött, akkor nem tudom mit keresett a vámon...Amúgy én még csak egyetlen buggal találkoztam az official v5 MIUI-ban. Néha játék közben olyan mintha megnyomnám a home gombot (pedig tuti nem). Nem lép ki, simán vissza tudok lépni, de fura. A másik apróság, hogy egyes játékok közben leáll a zenelejátszó. Nem RAM gond, mert pl Dead Trigger közben nem, míg Kingdom Rush közben meg igen. Néztem beállításokat, de mindenképpen megállítja a zenét.
App eltünés, ébresztés elmaradása semmi ilyesmi nincs nekem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Tudományos Pandémia Klub
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Autós topik
- Pánik a memóriapiacon
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen videókártyát?
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- További aktív témák...
- Huawei P40 lite
- Eladó iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium, 87% akkumulátor, Tactical Aramid tokkal, fóliával
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRYTAFÜGGETLEN! ÚJ 100%-os akkumlátor! Gyönyörű!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3871, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L580 - i5-8350U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest