Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• mclane_

aktív tag

válasz nemlehet #789 üzenetére

Teljesen egyetértek veled. Kollégám vett egy Samsung Galaxy Grand Duos kemény 90 pénzért. Ha megnézitek hol van az a Hongmitól és lazán dupla annyiba kerül. Szerintem nincs miről beszélni:) Majdnem teljesen elégedett vagyok vele, nem hinném, hogy itthon kapnék ennél jobbat. Így utólag, ha ugyanennyiért választhatnék Samsungot, Sonyt bármit, akkor is ezt venném.
    Én is abból indultam ki, hogy jó a kínai telefon olcsó lesz, de azért nem lesz teljesen szar azért lehet majd kompromisszumokkal használni és a Jiayu G4től ezt is kaptam. Ezt vártam a Hongmi-tól is, de pozitívan csalódtam, mert ez egy teljesen korrekt jól összerakott munka(és egy 10essel olcsóbb volt mint a G4). Nincs olyan érzésem, hogy na van egy gagyi kínai telefonom, mert azért a környezetemben azért mindenki rácsodálkozik, hogy WTF ennyi pénzért ilyet?
    Jó nyilván nem ez a világ legjobb telefonja, de számomra ezért az árért nagyon közel áll hozzá:), és remélem a Xiaomi készít majd hasonló jól használható dual simest gyártani, hogy legyen majd mire cserélni :D

Új hozzászólás Aktív témák