- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Meggyi001: Kuponok....
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sh4d0w: Tele a hócipőm
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemlehet
őstag
Nah én is rendeltem egyet magamnak. Elég sokat nézelődtem A Hongmi és a Jiayu G3T között vaciláltam, de úgy tűnt ez megéri a felárat (asszem 20$ volt a különbség). 198$-ért sikerült rendelni ajándék fóliával, silicon tokkal, stylus pennel, phone standel, cable winderrel, kártya olvasóval. (jó mondjuk ezek filléres műanyag szarok
) Kérésre európai töltővel küldik és már úton van ha minden igaz.
[Innen rendeltem]
Mondjuk egy kicsit beparáztattatok a hamisítványokkal, meg valaki írta, hogy az Ali nem megbízható, de talán 5600 jó értékeléssel és kb reális árral nem lesz gond. Majd azért tüzetesen átnézem.
Nekem a legnagyobb félelmem, hogy az aksi karcsú lesz... Ezért is vaciláltam sokat, mert a Jiayu 2750-es aksija azért megnyugtatóbb lenne. De az egyik barátom Ascend P6-jából kiindulva ami hasonló kaliberű teló talán nem lesz gond. Igazából ha valaki meg tud nyugtatni, hogy 5-6 óra kijelző idővel estére marad még benne az jó lenne. Amit szoktam GBA emulátorral játék, böngészés főleg wifin és zenehallgatás.
Amúgy esetleg ehhez nem kapható nagyobb aksi vaskosabb hátlappal? De lehet, hogy power bank lesz, mert nem túl drágák és a tatyóban elfér.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Napelem
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xbox Series X|S
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Apple iPhone 17 - alap
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hálózati / IP kamera
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 15C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro - 128 GB Space Black ajándék Pitaka tokkal
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3394, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest