- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
eami
veterán
válasz
Szabo Mark01 #199 üzenetére
sajnos ennyi az ára, még a legolcsóbb hongkongi ebayes ajánlat is 2500huf.. :/
-
eami
veterán
válasz
Szabo Mark01 #197 üzenetére
anélkül nem fog menni
-
eami
veterán
válasz
Szabo Mark01 #195 üzenetére
de van hozzá PC adaptered?
-
Szabo Mark01
csendes tag
-
eami
veterán
válasz
Szabo Mark01 #193 üzenetére
milyen joy? mihez? és pontosan hogy próbáltad?
-
pockos13
aktív tag
Sziasztok.Egy olyan problémám lenne,hogy játszanék a Battlefield 3-mal ,de a pc nem ismeri fel a kontrollert.A driver telepítése után csak a menüben tudtam navigálni,de csak fel és le.A játék az egérre reagál de semmi másra,de előtte a resi 5 tökéletesen tudtam irányítani.Mi lehet a gond?
-
kenwood3
addikt
válasz
gameresboy #190 üzenetére
Olyat még nem próbáltam, hogy vezetékes és vezeték nélküli is legyen 1 gépen, de ha a receiver egyszerre 4 padot tud kezelni( kettőt már próbáltunk) akkor szerintem ezzel se lesz gond
-
gameresboy
aktív tag
Sziasztok!
Van a PC-hez egy vezetékes Xbox 360 controllerem.
A haverok átjönnének játszani, nekik vezetéknélküli Xbox 360 controllerük van. Vennénk egy Xbox 360 wireless receiver for PC-t.
Kérdezem, hogy valaki már próbált így játszani, gond nélkül felismerte az összes controller-t? (1 db vezetékes és 1 vagy 2 db vezeték nélküli lenne csatlakoztatva)Üdv,
GBoy -
-
HarcosBp
újonc
Sziasztok.Olvasgattam a forumot de nem nagyon találtam választ.Szóval olyan problémám lenne hogy nekem wirerelles 360 joyom amit a töltö csatlakozojával csatlakoztatok a gépre(amin win 7 fut),ami fel ismeri(már mint csak azt írja a gép)de sajnos használni nem tudom nem világit a bekapcsolo gombomse ha meg meg nyomom akkor csak villog és nem történik emmi.Már leszedtem a drivert is hátha azzal jobb lesz de ugy se ment,szóval elakadtam,és nem tudom hogy mit csinálhatnék még
-
kemkriszt98
tag
Hát ez rajtam nem igazá akar segíteni!
-
eami
veterán
válasz
kemkriszt98 #183 üzenetére
nekem időnként előfordul ilyen, de párszor kihúz / bedug a pc wireless adapter és utána megjavul. Úgy vettem észre a win néha elfelejti fent van már a driver.
-
kemkriszt98
tag
Sziasztok!Nekem az volna a problémám hogy van egy xbox360 controller for PC-m eddig működött jól de most egyik napról a másikra nem konektál ha megnyomom a gombot elkezdenek forogni(körbe világit) a LED-ek de amikor a wifi adapteren is megnyomom akk egyszerre az egész villog de nem konektálódik.A laptopomon megy ill. az xbox-al is megy.Azóta hogy használtam csak annyi történt hogy az uncsim felrakta a DS3 toolt az ö ps3 kontrolleréhez de azt már kitöröltem.Ja és a szoftvert is újra raktam már de nem megy
Vajon mi lehet??
-
eami
veterán
igen, ugyanazok a controllerek vannak mind kettőhöz, azonban PChez kell venni egy adaptert amin keresztül csatlakozik. mint pl ez.
-
gari24
tag
Hali
Mivel már rendelkezek box.al
Bennem is felvetődött a dolog hogy hogy kontroller pc.hez
A kérdésem hogy: van egy vezetéknélküli box kontrollerem ,evvel hogy tudok pc hez csatlakozni ?? -
törölt tag
válasz
#05364992 #177 üzenetére
Köszi
Nagyon ritkán, eddig kétszer tapasztaltam, hogy a Controlleren lévő LED kialszik. Ez valami energiatakarékossági fícsőr? Ha a Duke-ot vagy más controllert támogató játékot elindítok, akkor bekapcsol. A kialvásban az az érdekes, hogy van amikor egész nap nem alszik ki a led, még akkor sem, ha egész nap nem használtam a controllert.
-
Nudelee
csendes tag
Üdv mindenki!
Én is rendelkeztem egy Linksys xbox kontrollerrel, ami egy ideig bírta a strapát, de mostanra teljesen megadta magát... A kábel érintkezéshibás, az oldalsló műanyagok kiestek, a gombok beragadtak.
Nemrég szereztem egy USB-s eredeti xbox360 kontollert... A különbség elképesztő!!!
Leginkább PES 12-t és Saints Row The Third-el játszok. Ezek kontrollerrel teljesen más játékélményt nyújtanak mint bill+egérrel.
Mindenkinek csak ajánlani tudom az xbox360 kontrollert, 6K-ért már lehet venni újonnan, biztos hogy windowshoz a legjobb választás, ráadásul PnP, tehát semmi install nem kell és a minősége is kiemelkedő, bírja a strapát!Üdv,
-
eami
veterán
válasz
krisztofer55 #175 üzenetére
nekem a logitech wireless egérrel akadt össze. Érzésre a rádiók akadtak össze, de amióta átraktam egy másik usb portba a controllert vevőjét azóta megy gond nélkül.
-
krisztofer55
tag
Sziasztok!
Egy érdekes problémám lenne, gondoltam irok, hátha valaki tud segiteni.
Tegnap vásároltam egy XBOX 360 Wireless Kontroller xbox/pc változatot. Összeraktam, telepitettem (Win7 64bit) az xbox oldaláról leszedett szoftverrel. Tökéletesen működik. Viszont tegnap egy hivást próbáltam volna fogani skype-on, de a mikrofon nem működött (USB-s fejhallgatóm van). Onnan kezdődött a gond. Vagy a mikrofon nem ment, vagy a füles hangszórója. A kettő együtt nem akar/ t működni. Többször inditottam újra, eltávolitottam az xbox szoftverét, de semmi. Egy restartot követően volt, hogy az usb-s billentyűzet nem ment. Most ki van húzva az egység vevője, igy semmilyen probléma nincs.
Szerk: mostmár tuti, hogy az eszköz okozza a problémát. Ha fentvan az 1.2-es driver (vagy a telepitős exe, vagy a betallózott dll) akkor megbolondul a fejhallgató.
Hallott már valaki ilyen problémáról?
-
törölt tag
Na ez a hardverem is fel lett szentelve...
Az Aerocool tetejéről koppant egyet az asztalomra, bár sikerült kicsit lassítanom... eddig úgy tűnik nincs baja...
-
törölt tag
Helló, nekem éppen ma jött meg az XBOX 360 Controller for Windows.
Shift 2 -vel tökéletes, de Dead Space 1 beállításai között csak az egér és a billentyűzet kiosztást látom, de külön az Controllerét nem.
Ettől függetlenül reagál a Controller-re, de az egér és billentyűzet beállításokat nem tiltja le, azaz ha az egeret mozgatom arra is reagál. A Logitech Joy-t meg le kellett húznom, mert akkor körbe körbe forog a DS1...
-
trialboj
őstag
Most vásároltam, egy ázsiai koppintását, a karnak, bedugtam win7 fel is dobta, és működik játék közben is, viszont nem a legsikeresebb, játékon belül lehet finomítani de ahhoz meg nem értek, ebből tehát két kérdés adódik:
kell valamilyen + drivert installálni, hogy jó legyen
f1 2011 és dirt 3 hoz beállítása nincs-e valakinek?
-
törölt tag
Sziasztok! Nekem olyan kérdésem lenne, hogy XBOX 360 Controller for PC gamepadnál a bal karnál (ami 360 fokos körben mozog), alá gyűlt a por körben. Az baj-e, ha alkoholos tisztítókendővel (amivel pl. a képernyőt is tisztítom) megtörölgettem a szélét? Mármint körben a kar alatti kör peremét, mert ugye csak azt érem el, és érte egy kicsit a kar talpát is a kendő... Szóval ez károsítja magát a kar megfelelő mozgását, vagy nem? Mert problémám azért nincs vele (még), csak nem szeretem, ha nagyon poros már a cuccos... És egyáltalán szükséges ilyen tisztítás, vagy hagyjam a fenébe, nem árt neki itt a por?
Más: 1x elejtettem véletlenül, leesett a földre, mondjuk nem lett semmi baja, de mennyire tartósak ezek? Eredeti Microsoft karról van szó, vezetékes. Gondolom, azért sűrűn ne dobáljam
Köszönöm a válaszokat előre is!
-
juhasz406
tag
válasz
betonfelhő #163 üzenetére
köszi szépen sikerült!! nem volt feltelepítve a kontroller drive-erja.
-
betonfelhő
tag
válasz
juhasz406 #159 üzenetére
már korábban linkelte valaki, de itt a lista: List of XInput games [wiki]
A frissen megjelenő A-listás játékok közül szinte biztos, hogy mindegyik használható Xbox 360 kontrollerel. Ezen a listán nem szerepelnek a részben müködő és a nem hivatalosan XInputos játékok. Szóval a teljes lista JÓVAL hosszabb lenne.szerk: a BF3 hivatalosan megy Xbox360 paddel. (merem állítani, hogy majdnem minden játék amit konzolról portoltak 2007 után megy).
-
juhasz406
tag
Sziasztok. Xbox kontrolerrel mien játékokat lehet játszani valami lista van róla?
Battlefield 3-mat szeretném játszani vele. de nem találom a beállítást. -
Rabbitf_24
addikt
válasz
betonfelhő #155 üzenetére
kössz
-
beci501.
csendes tag
Sziasztok, nem tudnátok abban segíteni, hogy a controllerel hogyan tudom irányítani az egeret? a windowsba
Mert a tvre van kikötve azt zorall lenne ha ágybol tudnám inditani a játékokat is meg mindent..
-
betonfelhő
tag
válasz
Rabbitf_24 #154 üzenetére
igen, gond nélkül megy.
-
Rabbitf_24
addikt
hi
felismer a win 7 2 db vezetékes xbox 360 kontrollert is párhuzamosan?
Verekedős játékot szeretnénk játszani ketten PC-n.köszi.
-
betonfelhő
tag
én is x360 paddel trackmaniázok és teljesen jól megy. a két analóg ravaszt nem tudod használni (nálam nem oké), úgyhogy a gáz és a fék két gombra van mappelve. analóg stickek rendben vannak.
szerk: windows 7 x64-et használok. semmit nem kell telepíteni, csak bedugni. (adnak hozzá telepítő lemezt, de netről úgyis lehúzza a legújabb drivert) -
kassza
újonc
Hali DarkGubi,én is 1 Trackmaniás vagyok,rég keresek egy jó gamepadot a Pc-hez,az nélkül képtelen vagyok jó időket menni,más komolytalan controllereket negyed évente cserélnem kell és nekem is az xbox 360 gém padját ajánlották de -e fórum megtalálása előtt nem mertem venni mert féltem hogy feleslegesen veszem meg,kérlek adj egy linket hogy te pontosan milyent is használsz és hogy kell-e hozzá még valami pluszban mert nekem is a vezetékes kellene,köszönöm előre is a válaszod. szia (sziasztok)
Ja és még annyi win7-em van fent vagy te az Xp-vel használod?
-
kisfer
aktív tag
válasz
LaptopSystem #150 üzenetére
Üdv.
Tervezem én is egy ilyen controller megvételét viszont én úgy tudom hogyha veszek sima xbox360-as controllert akkor az is müködni fog a pc-vel nem kell venni külön ilyen Xbox 360 Controller for PC-t venni.
Azt kérdezném hogy ez mennyire lehet igaz?
-
Sziasztok XBOX 360 HDD-jére fel lehet másolni a játékot és onnan inditani azt?
-
betonfelhő
tag
ha valakiben felmerül a kérdés, hogy elegendő-e a zsenyórós xbox360 kontroller kábelének a hossza, tekintse meg az alábbi videót ahol szemléletesen bemutatja egy fiatalember az arányokat.
-
Sziasztok XBOX360 és XBOX360 között vannak különbségek a HDDÍ-méretein kivül ha van akkor mi a különbség segitenétek nekem ebben!
-
Zebu
addikt
Sziasztok!
Tehát ha van egy XBOX360 wireless controller for windows csomagom, akkor ha veszek mellé még xbox 360 controllereket akkor azokat is simán viszi?
Összesemennyit bír még el?
-
Jagertomi
csendes tag
Tudom nem ide tartozik!
Üdv.
Nekem 2.0.12625.0 dashboard van fent. Csak egyszer voltam fent Live-on többször nem és a legújabb system update-et frissítette(tehát már kinect-es). A flash kb. 1.5 éve történt (hol tudom megnézni a flash verzióját?) És am így indulna Call of Duty Black Ops játék? Vagy kell neki vmi patch? Ha kell akk hogyan?? Ui.: Amióta ez a frissítés megtörtént azóta nem megy a MW 2... de közben minden más igen :/ -
djpety
tag
Akit érdekel, csináltam egy kis programot, amivel a GUIDE gomb (Középső X gomb) lenyomására kikapcsolható a kontroller bármikor (nem csak gfwl-es játékokban)
Innen tölthető le: XBOX360 Controller Manager
Remélem sokaknak lesz hasznos
Engem nagyon zavart, hogy ki kellett venni az aksit mindig.
-
Giot
addikt
Üdv mindenkinek!
Arról van e valami infótok hogy használható e PC-s Xbox kontroller Xbox konzolhoz?
Ha igen hogyan? -
Liczy
újonc
Sziasztok!
Én is tervezen egy vezetékes Controller beszerzését de engem is zavar a pc-re való több ezres drágábbsága! Tehát a kérdésem: a Win7 felismeri egy sima xboxhoz való vezetékes gamepadot vagy a drágább direct pc-hez valót kell vennem?
-
ZiaN
tag
válasz
doxit.hu #138 üzenetére
Helló!
Amennyire tudom, WL controllerhez külön vevőegység kell, nem megy sima bluetoothtal vagy wifivel. Ezt olvasd el: http://hungamer.blogspot.com/2010/09/xbox-360-wireless-controller-for.html
Ha vásárolnál, itt egy link: http://www.depo.hu/microsoft/xbox-360-wireless-common-controller/188966
-
doxit.hu
csendes tag
Üdv!
Új vagyok még, de kapásból egy problémával fordulnék hozzátok. Remélem tudtok segíteni. Éppen próbálkozok egy wireless controllert windows 7 alatt működésre bírni, de valamiért nem akarja. Felpattintom, felismeri és a rendszer jelzi, hogy rendben, de a vezérlőn a 'power button' csak villog és nem reagál semmire. Raktam fel külön drivert is, de semmi.
Ha tudtok esetleg valamit erre, mint megoldás, azt előre is köszönöm!
-
sittes0512
újonc
üdv!
nekem olyan problémám lenne hogy vettem egy x-box 360 wirelles controllert pc-hez.sok játékhoz működik tökéletesen,de a rainbow six vegas 2-t nem tudom átállitani,pedig van olyan opcio de rákattintok és semmi.ha valaki tudna segiteni előre is köszi! -
zsoltti
senior tag
válasz
Perillustris #132 üzenetére
Hát szerintem az is csak egy marketing fogás, szerintem nem sokkal jobb mint a mostani. De amúgy én sem hallottam azóta róla hogy valamelyik hírportálon olvastam a bejelentéséről.
-
vnx
csendes tag
Sziasztok!
Az xbox 360 pc wireless controllerhez is jó a play and charge szett? (aksi + töltő)
Csakmert az oldalakon nem tüntetik fel hogy kompatibilis e a pc-s joyal.És amúgy az új xbox controller pc-hez is fog jönni?
-
danih
veterán
Naszóval, itt a driver az Xbox360 kontrollerekhez PC-re.
-
vadasz70
aktív tag
sziasztok! tudja valaki hogy honnan lehet ne magyar nyelvű használatit letölteni a xbox 360-hoz, és hogy a vezérlőt összelehet-e kötni vezetékkel a gépet mert az elem hamar lemerül, és hogy hol lehet hozzá jutni. köszönöm.
-
cronos
tag
Szevasztok
Vezetékes xbox controllerhez milyen driver kell win 7 64bit-re? vagy kel egyáltalán a vezetékeshez?üdv
-
inkubator
aktív tag
Most tervezek én is venni pórázas Xbox 360 controllert, remélem találok hozzá drivert. Nem tudjátok, hogy a microsoft honlapján lévó az csak az eredeti windows-oshoz jó vagy az olcsóbbikhoz is. Azért egy driver miatt inkább 12.000 ft helyett 8000 ft barátibb, csak meglegyen hozzá a driver. Aki így használja az írja meg a driver linkjét! Köszi!
-
vnx
csendes tag
Sziasztok!
Tervezek venni egy xbox 360 wireless controllert pc-hez. A tévét a géppel kötném össze. Namost a tv a géphez képest oldalt helyezkedik el, vagyis amikor a tv előtt játszanék a controllerrel akkor oldalról kapná a jelet.
Tehát az a kérdésem, hogyha a controller oldalról kapná a jelet (arról az izéről amit a gépbe kell dugni), nem pedig szemből, akkor úgyanúgy működne?
Persze monitoron is játszhatnék vele, de azért a tv mégis csak nagyobb.
-
cettlee
őstag
na visszavittem gariztatni, de aztmondták hogy max eltudják küldeni világgá megnézetni, legalább 15 napot vesz igénybe, és addig cserét sem adnak.És hogy valoszinüleg visszaküldik majd nekem mert nincs baja , csak nyikorog. nemszoktam reklamálni, de ennek tényleg az a menete?érdekes
-
cettlee
őstag
válasz
betonfelhő #120 üzenetére
az miaza célzott irányu ráhatás? zsiruj 10k-s cuccot nemnagyon akarok szétszedni
-
cettlee
őstag
üdv. ma vettem egy ilyen kontrollert és nyikorog az RT ravasz egy picit.tehát arugoval van vmi gondolom, nem olyan hangos de sztem nemkéne nyikorgnia xd ez gari?
-
koco
csendes tag
válasz
betonfelhő #117 üzenetére
Köszi a választ. Priviben, ha megírnád honnan szerezted, amennyiben netről rendelted, azt nagyon megköszönném
.
-
betonfelhő
tag
Egy hete nyomkodom, elégedett vagyok vele.
Pc-hez mindenképp az "Xbox360 controller for windows" kell, mert a cuccban a firmware a lényeg (úgy tudom csak a frissebb xbox padek müködnek flottul pcvel, de így is kell a driver).
Szerintem a wireless pad nem éri meg, csak ha nagy/hatalmas monitor előtt játszol több méterről, plusz szarozni kell az akksikkal, kell pc-hez wireless átalakító meg nehezebb is. A kábel meg olyan bő másfél méteres (vagy több), ami általában elég. -
betonfelhő
tag
Egy hete nyomkodom, elégedett vagyok vele.
Pc-hez mindenképp az "Xbox360 controller for windows" kell, mert a cuccban a firmware a lényeg (úgy tudom csak a frissebb xbox padek müködnek flottul pcvel, de így is kell a driver).
Szerintem a wireless pad nem éri meg, csak ha nagy/hatalmas monitor előtt játszol több méterről, plusz szarozni kell az akksikkal, kell pc-hez wireless átalakító meg nehezebb is. A kábel meg olyan bő másfél méteres (vagy több), ami általában elég. -
koco
csendes tag
Egy usb-s xbox controller és a for win.controller között van különbség, vagy csak az utóbbihoz adnak drivert és ennyi? Ja és xp sp3 alatt futtatható?
Remélem még él a topic valamennyire
.
-
Roliiii
aktív tag
válasz
betonfelhő #111 üzenetére
énis azon az oprendszerem használom win 7 64bit, bedugtam és már müködött is, tm nem játszottam de minden játék szinte pöpecül használja
Mafia 2, gta iv, ezeket tolom most és kontrolerel tökéletesen megy még a rezgés is és késése sincs
-
betonfelhő
tag
64-bites Windows 7 alatt is gond nélkül megy?
Trackmania Uniteddel milyenek a tapasztalatok? -
Roliiii
aktív tag
Sikerült hangot kinyernem az alján lévö csatibol...hát borzalmas orjási alapzaj és mindemelet 1 sáv(mono) 8000-es mintavétel 16 biten igen ez telefonvonal minöség jol látjátok
végre látom az aku kijelzést és windows live os játékok alat kilehet kapcsolni lejön a cucc és megkérdezi leálitom e a kontrollert
-
Roliiii
aktív tag
válasz
richpublic #108 üzenetére
gyerekek nagyon cuki lessz.
vettem egy vezeték nélküli xbox360 kontrollert oké, bekapolni betom, de kikapcsolni hogy kell?XD -
BalaNce87
addikt
Egyébként én tegnap vettem egy logitech chillstream-et 4000Ft-ért, ez lényegében ugyanaz mint a tesztben szereplő gamepad, csak ez kisebb és van rajta kézhűtés, ami persze elhanyagolható ahogy a rezgés is. A választásom azért esett erre, mert autós játékokban előny a nyomásérzékelős gomb, eredetileg rumblepad 2-őt szerettem volna venni, de az 2000 Ft-al drágább és nem nyomásérzékelős a hátsó két gomb, ami autós játékoknál olyan mintha billel adnád a gázt vagy fékeznél.
-
trebron86
tag
válasz
Dr. Romano #104 üzenetére
köszi a remek oldalt, most már csak várni kell.
-
Dr. Romano
veterán
válasz
trebron86 #102 üzenetére
Én Xbox 360 Controller Emulátort használok a gamepadomhoz, mivel az X360-as átiratok fordítva kezelik kontrollerem tengelykiosztását.
Beállítása a cuccnak picit szenvedős (egy ini fájlt kell szerkesztgetni), de nem vészes.
Sima X360 emulátort, ami a játékokat is futtatja innen szedheted le, ha majd egyszer lesz -
trebron86
tag
senki se használt még xbox360 emulátort???
ha még is ossza már meg velem...
Új hozzászólás Aktív témák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Ingatlanos topic!
- Parkside szerszám kibeszélő
- Milyen légkondit a lakásba?
- Villanyszerelés
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elektromos autók - motorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- További aktív témák...
- Canon 800D + 3 Objektív + Tartozékok
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD 750GB HDD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN ZM-T7 Chieftec 400W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- GoPro Chest Mount
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Corsair 750W
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest