- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Őskoczka
- Zicokuka: Minden változik,a Cod 2 örök
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
máyköl
veterán
Nautica órákat nézd meg.
-
-
dr.bubo
őstag
Vegyél ilyen órát.
-
Binárisat. Ha az analógot lassabban olvasod le a digitálisnál, akkor a bináris órára már rá se kell nézned!
-
Gergő_
őstag
valami napelemes(e?)t
-
mrlt
tag
A Casio-nak hatalmas órakínálata van, bizonyára fogsz találni egy neked tetszőt 20K-n belül.
(Hopp már ajánlottak casio-t, nembaj. 5 éve nyúzok egy Databank DB-34H órát mindenhol járt már sárban vízben porban és semmi baja.)
-
válasz
TazLeacher #16 üzenetére
Ja bocs, analóg nem jó.
Kicsit egyértelműbben is megfogalmazhatta volna, de én néztem be.
-
X3B6O0X
aktív tag
Na, most nézem, megállt fél kettőkor az órám.
-
-
X3B6O0X
aktív tag
Na akkor szép sorban a válaszok:
jer1cho: Nem, nem bonyolult
Csak kicsit lusta vagyok, szeretem, ha kapásból meg tudom mondani bárkinek, mennyi az idő. Tudom, nem azon a két másodpercen múlik az életem, de... áh, ezt már úgy se magyarázom ki. Akkor maradjunk annyiban, hogy nem szeretnék megint analógot.
Wictor:
. De rég láttam már ilyet.
Igen, először nekem is nagyon tetszett, csak mint mondtam, elég sok a probléma vele, és én általában a használatot helyezem elsősorban a kinézet elé (szar példa, de azért leírom: nem vennék iPhonet, csak azért mert jól néz ki)JColee:: Az elmúlt pár hónapban háromszor kellett állítani a szíjon, most, mivel van benne egy plusz szem, így bő, és inkább legyen benne egy plusz szem, hogy ne feszüljön, mert az nem tesz jót neki. Ráadásul nem tudom hogy mi történt, de az egyik szem meg is hajlott, pedig semmi olyat nem csináltam, ami így betett volna neki. Meg nyomot hagy a kezemen, amikor kezd szűkülni.
Dluinet: Ez egész jól néz ki, hol lehet ezt újonnan beszerezni valami megbízhatóbb helyről?
-
KYZRR
őstag
Én ezt ajánlom neked, egy kicsit régi óraszerkezet, de nálam már '92 óta teljesít szolgálatot.
-
Def26
félisten
Szerintem itt találsz. [link]
-
kmisi99
addikt
Az a legjobb hogy az ilyen páva órának darabja kb 500ft az ebayen aztán itthon meg eladják a sok pávának ilyen 5000ft okért azok meg örülnek a jó vásárnak hogy még pávábbak lehetnek.
-
törölt tag
Válassz egyet: LINK
-
Akkor neked Tokyo Flash óra kell.
Nézz körül, találsz 20k alatt neked megfelelőt. -
JColee
őstag
Mi a gond a fémszíjjal?
-
törölt tag
Pedig elég jól néz ki az, amit használsz...
-
TazLeacher
nagyúr
Rövid leszek, de ne sértődj meg:
SZART!
Egy olyan óra, ami az általad támasztott követelményeknek megfelel, nagy valószínűséggel nem lesz túl jó. (Amit ide akartam írni, az már tényleg durva lett volna.)
Szerk.: ja ott van a mai divatos színes gumi/műanyag óra. Az a tökéletes neked szerintem. Belefér az árba, és digitális. Sok jót ne várj tőle.
Órának nem nevezném, max. mutatja az időt. Az óra ott kezdődik, hogy van rajta min. 2 mutató.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- HP Zbook 14 laptop (14FHD/I7-G4/4GB/128SSD/MagyarVilágítós/AMD1GB)
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB -RTX 4050 -1,5 év gari
- HP Probook 840 G1 laptop (14/i5-G4/8GB/128SSD) - Erős akku!
- HP Probook 640 G2 laptop (14/i5-G6/8GB/256SSD/Win11)
- NVIDIA GTX 1660 SUPER 6G
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- ASUS TUF Gaming A15 FA507NUR - 15,6" FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB -RTX 4050 -3 év gari
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst -3 év gari
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !