Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Gerincsérv műtéti kezelése
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
amd pro
csendes tag
igaz hogy az igazán komoly sp3 ami alapjában változtatja az xp t még csak jövöhéten jön?
-
Amadeus86
csendes tag
Sziasztok!
Gondolom a többség már hallott a T-online álltal kiadott gépekről...amit most lehet rendelni netten és 10e ft az egyszeri ára mejd havi net törlesztés....a lényeg nem is ez...
mivel ezeken a gépeken linux-os(UHU-office) rendszer működi ezért nem túl jó..(szerintem)...főleg mivel a diákok az iskolákban windows xp-t tanulnak...
ezért megpróbáltam feltenni erre a gépre a win xp-t...sajnos az sp2-es verzióju xp nem igazán ment fel rá sőtt mi több a kernel betöltésnél és egyébb vezérlők betöltésénél ki is akadt...:S
na ezután próbáltam meg feltenni rá a vistát....az persze felfutott rá...
de mivel ezek a gépek 1.3Mhz-es(mobil proci) 512 rammal vannak ellátva...nem túl jó a kilátás...:S
na ezután jött az ötlet h hátha müködni fog sp3-mal...
és igen sikeredett....pesze csak angol verzióju xp-t találtam...ezután jött a magyarítás keresése...
a lényeg h eddig semmi gondot nem mutatott az sp3!bár semmi különbséget nem is vettem észre...
oko h miért kell feltenni a linux helyett az xp-t:
-nos 10 évesnek aki xpt látott eddig nem egyszerű..
-a 80 gb-s lemezből csak 40gb ami használható a többi nem...:S
nem értem h miért kell az embereket ilyenekkel megrövidíteni...:S
gondoltam ezt leírom nektek h tudjátok h azért valamire jó lehet az sp3!
-
4sal3
aktív tag
hali
magyar xpbe nemtudom integrálni sehogyan ezt az sp3-mat?
mer kiirja hogy a nyelv nem egyezik...
-
jercsi
tag
Ja ja így igaz .......

-
jercsi
tag
biztos vagy te ebben hogy 4gb ,meg kellene nézni szerintem , ha már beleteszel a gépedbe egy 256 os vga karit akkor már csak 3,5 , de próbálgasd nekem nem ment 3,5 fölé soha

-
jercsi
tag
A 64 bitnek egyenlőre csak annyi előnye van hogy 3,5 gb helyet több ramot tudsz a gépedbe rakni ,mivel a 32 bit csak 3,5 tud mgcímezni xp ben ,igazából a programok 80 % a még 32 bites de fejlődünk !
-
jercsi
tag
Vista 64 bit home premium rendszert használok jogtisztán , nekem mióta jogtiszta azóta semmi problémám nincs vele tökéletesen mennek rajta a programok játékok minden ,előtte míg tört volt rendesen szívtam vele ,a 32 bites progik is mennek tökéletes !Csak most annyi gondom van hogy elhiccent az alaplapom biosa de rendesen és valszeg cserélik a lapomat , a gondom az hogy a jogtisztaság az alaplapra igazolódik ,de mivel most ujj lesz leht hogy nem tudok majd frissíteni
Volt már alainek ilyen problémája ? -
ssamf
tag
sziasztok!
azt meg tudja nekem mondani vki, hogy mi a különbség egy 32 és egy 64 bites oprendszer kötött??
és mi kell, hogy felrakhassam a 64est??köszönöm
-
azbest
félisten
Nos a cd olvasó gyengesége is lehetett hiba... de inkább arra gyanakodtam hogy telepítésnél a gép alkatrészeitől függő lehet néhány fájl szükségessége... ja és az sp1-et nem is tudtam integrálni ugyanarra a sima xp-re korábban (rég volt már.. talán valami hibát jelzett az integráló vagy ilyesmi). Tisztaszoftveres XP pro hun volume volt. Méretileg is van eltérés a kézi és a gyári integrált között.
Az tuti, hogy fontos ellenőrizni a telepítő médiát... msdn-aa licenszemhez írtam ki retail médiát, és teszteléskor ki is bukott hogy egy fájl olvashatatlan (legutolsó cd lemezem volt, régóta hánykódott, valsz lemezhiba)... telepítés közben vicces lett volna.
-
lapa
veterán
amikor fájlokat hiányolt, azt úgy hívják elrontottad. megesett már velem is. lehet, hogy a cd jellemzőknél nem lőttél be valamit jól, vagy egyszerűen elrontotta az író. vagy az olvasó volt szar telepítéskor. belegondolva ez utóbbi a legvalószínűbb ha másik gépen a cd jól műxött és még textmode-ban (kék háttérnél) hibázott.
-
csepelball
tag
Ha kijön a teljes, akkor felpróbálom! Aztán, hogy akkor még érdekel e vagy nem?!?!? hát kitudja

-
3aTi3
tag
"SP2-höz képest sok újdonságot hoz valójában, de hogy ezért vártunk volna 2 évet hát nemtom"
Elképzelem, ahogy az SP2 megjelenésekor elkezdted várni az sp3-at, húztad a naptárban a napokat, alig tudtál aludni
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
De miért is hozna sok újdonságot egy javítócsomag? Szvsz javítsák az eddig felmerült hibákat, innentől kezdve minden plusz ajándék.
-
ballington
addikt
Először is gyorsabb lett valami szinten a gép
frissen települt sp2 -höz képest, vagy sp2 és a már letöltött frissítések-hez képest...mert nálam amikor sp2-es (integrált) win után letöltötte a frissítéseket, lassabban indult a gép.
és sztem ezen a sp3 sem fog változtatni. -
Bigcsi21
újonc
Lenne egy fontos kérdésem. Múlt héten eltűnt 600MB kép + zene a gépemről. Ide tettem: C:\Documents and Settings. A keresőbe is beírtam címszavakat, és nagy bánatomra sehol sem találta meg a fájljaimat.
Csak én tudok belépni a rendszerembe. Nem vírusos a gépem! Vigyáztam rá. 
Nekem is és a hugomnak is fontos lett volna, hogy meglegyenek azok a fájlok. Ha esetleg valakinek van ötlete, hogy milyen módon tudjuk visszahozni, vagy kérdezni szeretne ezzel kapcsolatban, kérem, írjon erre az e-mail címre: brigesz@vipmail.hu! Köszönöm.
Brigi -
joghurt
addikt
Azért ne felejtsük el, hogy a fenti lista a 32 bites XP-re vonatkozik. Az XP64-be pl. már belerakták az új RDP klienst (rühellem is).
WPA2 jó, kumulatív javítások jók, de közéjük suvasztott fokozott Genuine-lótüdő már nem annyira
. -
drizzt1666
tag
-
azbest
félisten
Az ellen, hogy DX10-et nem lehet Xp alá elkészíteni tiltakoznék. Biztosan lehet... de biztosan nem egyszerű és biztosan nem áll érdekében az MS-nek.
(Sokminden lehetetlen dolgot láttunk már az informatikában, volt hogy egyik napról a másikra koppantam, mert olyat láttam amit korábban nem is gondoltunk volna, pl power pc g3 proci emuláció x86on, olyan sebességgel ahogy a rosetta teszi)A kézi integrálással kapcsolatban visszásak a tapasztalataim. Sima xp -be integráltam sp2-t, régi gépemen hibátlanul ment a telepítés. Egy újabb gyártású gépen kellett szembesülni azzal, hogy nem tökéletes az integrálás... azon a gépen hiányolt fájlokat, s elég bizarr eredménye lett. Azóta ha lehetséges inkább gyárilag integráltat használok, vagy utólag telepített pach formát.
A vista fele is kacsintgatok, ha megjelennek az SP-s változatok megnézem mindekettőt, hogy melyikből tudom legjobban felépíteni a rendszeremet.
-
Lortech
addikt
válasz
VW_Beetle
üzenetére
[...]Az MSW.hu oldalain található tartalmak (leírásokat, híreket, stb.) egészét vagy részeit előzetes írásbeli engedély nélkül tilos bármilyen formában felhasználni, reprodukálni, átruházni, terjeszteni, átdolgozni, vagy tárolni. Az MSW.hu azonban beleegyezik abba, hogy - saját, személyes használatra a szabad felhasználás körében - ezen oldalak tartalmát, vagy kivonatait számítógépeden tárold vagy kinyomtasd. [...]
Az nem tartozik az itt leírt magáncélú, szabad felhasználás körébe, hogy kirakod copy paste a cikket a neved alá, ráadásul eredeti szerző és a cikkre mutató link hiányában.de ha kell átírom a saját szavammal..persze csak ha akarod..
Én nem akarok semmit, miattam ne fáradj, csak jeleztem.szerk: átírtam az első bekezdést, mert félreérthető volt.
-
PuMbA
titán
"Aztán ott a DX10 pontosabban jön már a DX10.1, na de ez sem lesz... valamiféle marketingfogás lehetett ennek is a célja."
Sose mondták ,hogy az SP3-ban lesz DX10...
-
solarix45
senior tag
"ha beigérik a Framework 3.5-öt akkor miért telepiti fel nékem a 1.1-et és a 2.0-at... eléggé fura."
Amennyire én tudom, a .NET nem kompatibilis visszafelé. Tehát hiába van fent a 3.0, egy 1.1 alá írt szoftver nem fog (rendesen) futni alatta, telepíteni kell az 1.1-et is. Ha nem így lenne, akkor nyilván nem is tűrné meg a régebbi verziót maga mellett az új, hanem azt eltávolítaná / frissítené.
-
Zotya84
őstag
-
Vladi
nagyúr
Nekem sp2 vann fenn, de van benne explorer 7 és mediaplayer 11-is. Akkor most hogy van ez? Amúgy fel lehet majd rakni az sp2-re. Érdemes egyáltalán?
-
VW_Beetle
tag
Kiadási határidő 2008 Q1-nek van kiírva így sokat fogunk várni rá... szerintem

Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Bittorrent topik
- Cyberpunk 2077
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Milyen TV-t vegyek?
- EA Sports WRC '23
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Yettel topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Oneplus 12 12/256Gb CN OxygenOS 16
- ÚJ, bontatlan APPLE Pencil Pro, fehér (MX2D3ZM/A) 1 év Apple garancia!
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman T4 Plus be quiet! 600W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Mini 2023 M2 16GB 256GB + billentyűzet/egér garanciával, hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4161, 91% Akksi
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Csak én tudok belépni a rendszerembe. Nem vírusos a gépem! Vigyáztam rá.
Az ATi és az nVIDIA is a DX11-re vár, tehát valószínűleg 2009-ben már lesz DX11, legkésőbb 2010.