Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Mondjuk zenét hallgatsz, akkor kell kb.20-as hangerő.Így felejted akkor a következő hívásnál akkorát szól hogy simán leesik a nadrág rólad, az ébresztés reggel pedig ezen a hangerőn fölér egy kisebb atomtámadással.Szóval szerintem kéne valami beállítási lehetőség azért.
-
Peterson_
addikt
válasz
üzenetére
Amilyen hülye vagyok, egy idő után megunok egy rendszert, aztán szét kell, hogy haxoljam

Azon kívül nekem pont megvan az extra igényem és ezt épp a droid nyújtja.
Pontosabban az a készülék, ami tudja azt ami nekem kell, droidos.
Ha a WP-nél lenne, akkor azt használnám, mert amúgy tetszik a rendszer, desktopban is bevált, no meg a cég is szimpatikus.
Gondolkodom is rajta, hogy a másodlagos keszülékem lecserélem, csakhát akkor arra is mobilnet, alacsony üzemidő...stb.
De ha megteszem, vagy hagyományos teló symbiannal, vagy ha tapi, akkor WP
Bízom benne, hogy lesz olyan jó a 8, és az ezzel a rendszerrel szerelt készülék felhozatal, hogy megszorongassa a konkurenciát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo 16 Legion Slim5 WQXGA 165Hz G-Sync Ryzen7 7840HS 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Garancia
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- ÚJ ASTRO A50 5th Gen LIGHTSPEED WIRELESS HEADSET + BASE STATION fejhallgató
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest