- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tybsen
addikt
válasz
#19158016 #61 üzenetére
Igen, kozben mar irta mukibuci.
Mondom, nem kovetem a fejlodest egy par honapja, ugy latszik valtoznak a dolgok, ez pozitiv. Amikor annak idejen szoba kerult egy wp-s nokia megvasarlasa, akkor meg nem igy volt ez az ertesites, pl. whatsapp vagy skype, ami szamomra eleve hasznalhatatlanna tette a rendszert akkor. Ugy latszik, egyre kozelebb kerulunk egymashoz, majd talan a 8-cal lesz teljes az osszhang? :-) Egyebkent a legzavarobb szamomra az apro betutipus es a kijelzo rossz helykihasznalasa volt, ezzel tenyleg nem birtam volna egyuttelni - a boltban fel ora nyomkodas utan tenyleg megkonnyebbules volt a note kijelzoje. Mondjuk az sem volt teljesen atlagos keszulek, ezt alairom
Es azt hiszem, a lumia 900-nal mar kicsit csiszoltak a dolgon, meg ugye nagyobb lett a kijelzo is, ami mar teljesen hasznalhato.
Nagyon varom a delutan 4 orat :-)
-
tybsen
addikt
válasz
#19158016 #44 üzenetére
Bikanak a voros poszto volt ez a hsz-od.. azert megvaltasnak nem neveznem..
Lehet, hogy a rendszer folyamatossaga, az UI tenyleg megvaltas az akadozo android utan (4.1 ota ez egyebkent megszunt), de olyan problemak mint pl. a skype vagy whatsapp nem fut a hatterben, wifi lecsatlakozas kikapcsolt kepernyonel, nem lehet pdf-eket megnyitni, fb tile frissitese, stb stb. azert elegge tavol allnak a tokeletestol. Van meg jonehany gyermekbetegseg, amikkel en nem tudnek egyutt elni - mondom ezt attol fuggetlenul, hogy a jelenlegiek kozul szamomra a legszimpatikusabb UI! Amikor nagyon rajta voltam, hogy veszek egy lumia 800-at (galaxy nexus elott), nagyon sokat kerdeztem itt a forumon, nyomkodtam a telefont kulonbozo uzletekben es a pozitiv hozzaallasom ellenere sem vettem meg, mert szamomra egyszeruen pont a fent emlitett es meg tovabbi hianyossagok miatt gyakorlatilag alkalmatlan lett volna a hetkoznapi hasznalatra.
Ezert olvasom a wp8-as hireket is, mert nem tettem le rola, hogy kiprobalom - csak varom, hogy megszunjenek ezek a buta hibak.
(#45) Peterson_ : ezert vagyok most el egy darabig, mert a jelenlegi androidos telefonom hozza azt a gyorsasagot es folyamatossagot, amit wp-n lattam eddig. 4.1 elott ez sajnos nem volt elmondhato az androidrol, elotte a galaxy note-om is akadozott. De azert nincsenek meg azok a szep animaciok, amik megvannak wp-n
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Linux kezdőknek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Xbox Series X|S
- Milyen házat vegyek?
- Apple iPhone 17 - alap
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- M.2-es SSD-ből E1.S-est az Icy Box adapterével
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 15C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro - 128 GB Space Black ajándék Pitaka tokkal
- Samsung Galaxy S24 Ultra 8/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3506, 92% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3354
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest