- sziku69: Szólánc.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ldave: New Game Blitz - 2025
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
azt már sajnos nem tudom, hogyan tudnád életre lehelni a Synce-et, ha nem látja a PDA-t. Talán az segít, ha minden előző kapcsolatot törölsz a PDA-n és a gépen is. Sajnos még nem találkoztam hasonlóval.
sunsaw:
Épp az a baj, hogy a WP7 buta lesz, mint a tök. Legalábbis sok korlátozást is tesznek bele a kevés innovatív megoldás mellett. Ezt szerintem sehol nem várja kitörő lelkesedés, csak max. MS fórumokon és ez most nem szimpla rosszmájúság. Igen, talán az x. verzió majd jó lesz, de úgy elsorvasztani valamit (bejelenteni az elsorvasztást), hogy az új még nincs is kint és nem is tűnik jobbnak, elég nagy hiba az MS részéről. Ezt szintén kevesen díjazták eddig.
Az MS a felhasználóit dilemma elé állította és mindenkit vagy váltásra vagy kivárásra késztet. Ezt nem mindenki tolerálja - ez nem közvetlen a WP7 hibája, de annak gyenge előszele nem éppen biztató. -
Ha ActiveSync-kel akarod, akkor a File Management-et válaszd, majd tallózz ki egy könyvtárat a storage-en és másold át a cab fájlokat. Ha ez megvan, az eszközről indítsd el a cab telepítését.
A kamerás dolog könnyen elképzelhető. esetleg keress rá google-ben úgy, hogy beírod a kamera típusát (vagy az eszközét), meg azt, hogy cab, esetleg Windows mobile 6.1. hátha. egyébként mi a pontos típusa a PDA-nak?
-
A kamera problémát nem nagyon tudom, mitől lehet.
viszont google maps innen letölthető (oldal alja, "Download binary")
és WinLive pedig itt található.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Bomba ár! HP ZBook 15 G3 - i7-6820HQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia VGA I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest