- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabor85
őstag
-
sunsaw
tag
Silverlight 4. XNA is érdekel, de ez későbbi project témája lesz, jelenleg WCF szervíz programozását kell bepótolnom. Nem lett igényelve fejlesztői hardver, SL-hez egyelőre jó az emulátor is, na meg a fejlesztői eszközök sem ingyenesek (ha jól tudom), szóval ez még korai lenne. Már csak pár hónapot kell várni úgyis, bár hazudnék ha azt mondanám, hogy nem várom nagyon
Jelenleg egy kisebb alkalmazáson dolgozok, SQL + WCF + SL4 kombóval, de még nagyon az elején van a project. Kicsit hiányolom a Pivot controlt
De nem fogok nekiállni saját UC-t írni most, erre nem sok időm van (a többi project mellett) sajnos. Remélhetőleg hamar jön a WP7 és akkor lesz belőle vásárolva a rendes fejlesztéshez. WM6-os telefonod HD2 esetleg? Megnéznék rajta Tőled egy WP7 hacket! Van aki már valahogy feltolta rá, én most hezitálok, hogy HTC HD2-t vegyek és hackeljek, vagy csak simán vegyem meg, de túl közel van már a WP7, és hát a device sem olcsó (sajnos).
mod: pont most olvasgattam, úgy néz ki, hogy már két bétás telefon is napvilágot látott a MIX protojain kívül... az egyik egy (szerintem ronda) LG, a másik meg a (szerintem nem a legszebb) Dell Lightning. Utóbbi érdekessége, hogy már az újabb, 1,3Ghz-es Snapdragonnal lesz/van felvértezve... (szemben ugye az almacég 1Ghz-es Cortex-ével). Egyébként ez az alma is, milyen hazudós egy cég, csak megjegyzem, a Samsung Wave-je ugyanazt az ARM chipet tartalmazza, amit az almatelefon, annak ellenére, hogy Jobbs saját fejlesztésű chip-ként mutatta be
Nem ártana, ha úgy hazudna, hogy hihető is legyen, ott bukott kit a dolog, hogy a Samsung és az Inferocity közösen fejlesztette ki a Cortex-et (ezt a verziót biztosan). Dehát, tőle megszoktam már
Mostanában a retina display-n röhögök... jó kis szóösszetétel az emberi szem BE-olvasását egy telefon KI-jelzőjéhez hasonlítani
Meg az előbbi ugyebár analóg, de őszerinte a kijlezőn nagyobb a DPI mint az emberi szemen
Vannak hülye szövegek, egy cikket megérne ez is!
-
sunsaw
tag
"Szerintem valahogy nálad összemosódik a WinMo és a Wp7, pedig elég nagy az űr köztük"
Ezen azért meglepődnék, mint WP7 fejlesztő
Igen, tény, hogy van akinek ez az előrelépés hátralépés lesz, de én, mint developer inkább hirdetem az igét
Remélem így már érthető... fejlesztettünk WinMo6-ra is, de az a platform már olyan régi, hogy lassan a hamut is mamunak mondja, ráncfelvarrás ide vagy oda, most előrelépünk
-
sunsaw
tag
Hát szerintem pont az ellenkezője igaz annak, amit mondasz, bár tény, hogy a WinMo sorvad, azért még ne temessük, SenseUI pl lefújta a port róla nem is olyan régen. Igen, WP7 nem lesz éppen okos. De viszont jól használható, látványos, marketplace-s, új cucc... ez kell a népnek! Nem mondhatnám, hogy MS fan kevesebb van mint Apple fan, és mivel sok embernek már hócipője tele az Apple egyeduralmának, csakazértis WP7-et fognak venni!Az egyik legnagyobb elemző 30 millió darabszámos WP7 eladást prognosztizált, és eddig elég kevésszer fogtak mellé. Már napvilágot láttak egyébként iPhone és WP7 összehasonlító videók, ahol előszeretettel mutogatják a WP7 alá kerülő HW-t, és ez komoly ütőlap lesz MS kezében. Bár tény, hogy már iPhone 4-et is 1Ghz-es Snapdragonnal szerelik, láttál róla képeket? Szerintem baromi ronda lesz... HTC meg kiad majd a WP7 alá vmi szép kis vasat, Microsoft, Wifi szinkronizálás, Zune, Windows Marketplace..stb... meg lesz ennek a vonzereje, és jó nagyot fog robbanni, én teljesen biztos vagyok ebben! Meg majd lesz alá jó kis MS marketing motor, az eddig mindig bevált
Lesz most pénzük bőven mindenre, hihetetlen eladásokat csináltak a szoftvereikből, Win7, Office2010... WP7 MIX10 videókon is, bűzlik a platform a pénz szagától... ez a szekér már most borítékolhatóan jól fog szaladni
-
sunsaw
tag
Én meg úgy látom, hogy többen ujjonganak, mint amennyien fintorognak, csak a inftorgósok nagyobb előszeretettel post-olnak
Egyébként, bocs, nem is a cikknek akart menni a leszólos hsz, hanem inkább annak, hogy WP7-nek csinálják a negatív előszelet, holott ennek pont az ellenkezője igaz. Belátom, nem az első verzi lesz a legnagyobb durranás, de a második-harmadik release már apple kártyái ellen fog játszani erősen!
-
Sh4rKy
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Kompakt vízhűtés
- Autós topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Eladó gyári Lenovo laptop töltők
- 27% számlával! GIGABYTE RTX 4090 Aorus Xtreme WATERFORCE 24GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
- Xiaomi Redmi Note 12 5G 128GB Forest Green, Bontatlan, Új, 0 Perces, Zöld, 1 Év Garancia
- Újszerű iPhone 14 PRO MAX - 128 Gb Purple
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel