- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
azt már sajnos nem tudom, hogyan tudnád életre lehelni a Synce-et, ha nem látja a PDA-t. Talán az segít, ha minden előző kapcsolatot törölsz a PDA-n és a gépen is. Sajnos még nem találkoztam hasonlóval.
sunsaw:
Épp az a baj, hogy a WP7 buta lesz, mint a tök. Legalábbis sok korlátozást is tesznek bele a kevés innovatív megoldás mellett. Ezt szerintem sehol nem várja kitörő lelkesedés, csak max. MS fórumokon és ez most nem szimpla rosszmájúság. Igen, talán az x. verzió majd jó lesz, de úgy elsorvasztani valamit (bejelenteni az elsorvasztást), hogy az új még nincs is kint és nem is tűnik jobbnak, elég nagy hiba az MS részéről. Ezt szintén kevesen díjazták eddig.
Az MS a felhasználóit dilemma elé állította és mindenkit vagy váltásra vagy kivárásra késztet. Ezt nem mindenki tolerálja - ez nem közvetlen a WP7 hibája, de annak gyenge előszele nem éppen biztató.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Need for Speed: Rivals
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Háztartási gépek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen NAS-t vegyek?
- Windows 10
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen videókártyát?
- War Thunder - MMO Combat Game
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3048, 94% Akkumulátor
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest